Pricaj ti meni o breskvama.
O struci preskoci.
Zato su nam plate najvece i to je bas proporcionalno, veliki poznavaocu svih prilika.
Pricaj ti meni o breskvama.
O struci preskoci.
Zamisli kad kipar, luksemburg, spanija... imaju manji PDV od nas. 17% na nas nestandard je kao da je njima 50%.
Hahahahahahahaha kakva si pegla je li realno to.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tax_rates_of_Europe
Manji PDV se nadoknadjuje ostalim porezima.
I radi nesto, pametnije ti je.
A ova recenica ce u signature:
17% na nas nestandard je kao da je njima 50%.
Evo sad rekose da ce sjutra biti akcija kontrole pojaseva, pa pritegnite to dobro.
Eh, ne mogu tako direktno.
Jbg, kupili su sad nove preserivace...
TAKUMI
Posto je nov, i onda narednih 10 godina ne daj boze da ga registruju. Kad su bile one nove tablice, pa zadnji mjesec kad su isticale stare, oni su se jos pola godine na stare vozili. I posle ajd stave ove nove, ali do narednih novijih tablica registrovat auto nece.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
najstrashnije kad metnu ZBAB ahahahahaha
Ajmo nek se javi prvi koji je popio kaznu za pojas![]()
mene je zaustavio danas kaže moram vam napisat kaznu za pojas sad nam je počela akcija ja reko al mene nisu obavijestili e kaže onda dobro aj voziprecrno je i njima naplaćivat za to...
She is only here to annoy herself!
Samo budala moze da popije kaznu za pojas poslije ovoliko najavljivanja...
Originally Posted by Nk-001
Ja kazem od toga ljeba nema, nas narod se nece naucit nikad na tako nesto, nije da nisu vec pokusavali![]()
Vidjen novi passat tablice su PG EB 157 sive boje, i ima alu felne. To je sve sto sam ja uspio da vidim.
Odlicno.
Sad moram da memorisem kako on izlgeda po mraku...
Ne znam, ima li novi Passat led diode?
TAKUMI
fabia sto ima ti da ga memorises...kad po video klipovima koje sam gledao mogu da te zaustave zbog prespore voznje![]()
Da da, tako je.
TAKUMI
Ima noćas u nk da se napljakaju ka' ludi, patrola na svakih 5m, a Cox Lukas gostuje, svi će mrtvi trijezni doma da se vraćaju...![]()
#fakenews
^ Ih ima akcija pojas da bude samo kao bonus u prijavu.
Kako mi je milo u Kotor je cio put raskopan, nemaju vise dje da stanu, bez iz kanala da vire.
Bijo si poziw koi se neodbija
Imaju kod kruznog...pa ispred tunela na 2 mjesta...
TAKUMI
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks