Pažnja-Pažnja!
Od ove nedjelje je u službi Republičke policije stupilo novo vozilo sive boje!
Pitajte me kako znam :mrgreen:
e neka mi je ođe napišu za ne puštanje pješaka![]()
![]()
![]()
Pažnja-Pažnja!
Od ove nedjelje je u službi Republičke policije stupilo novo vozilo sive boje!
Pitajte me kako znam :mrgreen:
kako znas?![]()
Zaustavili ga, 10000000%.
TAKUMI
najbolje je ferarije da im kupe ...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Kriza je pa su se zadovoljili novim pasatom.
treba nabacit posao rokspedu..
She is only here to annoy herself!
a ne no ce cerat neku m3 sa golfom 4.. ne sprdajte se..![]()
EMTROJKU nece cerat ni sa ovim.
Mad Dog, ne sjekiraj se. Za 30 dana ce ga otplatit, i to bez previse peripetije.
TAKUMI
ali ce im bit uzbudljivije..![]()
Bice i vozacima, isto.
Ali opet, malo ih je...
TAKUMI
misle i na gradjane, vidis..![]()
Vala ko ce narodu udovoljit. Svaka im chast sto nisu uzeli Ferrari od naŠIJA paRRa, al ono... Ako voze sluzbene A8 4.2 Quattro...
I imamo najbrza auta vlade u prosjeku na svijetu. Kao i najvise sluzbenih auta po glavi stanovnika (ma i po ušima istih) na svijetu... ...
A i najskuplje gorivo u okruženju...
Mada je bolje i da voze skupa/brza auta no da kradu narod?! :shock: (CATCHING SARCASM?!) :lolblue:
Tablice?? BS655? AB 227?
TAKUMI
IZBJEGNITE KAZNU I BUDITE BEZBJEDNIJI
Vežite pojas, od petka počinje pojačana kontrola policije
Sve organizacione jedinice Uprave policije koje se bave nadzorom i kontrolom bezbjednosti u drumskom saobraćaju 28. oktobra počeće sa sprovođenjem akcije "Pojas", u skladu sa mjerama i aktivnostima koje se preduzima u cilju unapređenja stanja bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori.
"Cilj ove akcije, čiji je karakter represivno –preventivni, je sankcionisanje nekorišćenja sigurnosnih pojaseva, a dugoročno posmatrano smanjenje broja lako i teško povrijeđenih lica, kao i smrtno stradalih lica", navodi se u saopštenju.
Iz policije su uputili apel vozačima i suvozačima da poštuju odredbe Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i upozorili one koji to ne čine da će biti sankcionisani u skladu sa važećom pozitivno – pravnom regulativom.
Pojacana? E ne znam bez da pocnu da kaznjavaju i ove svezane za pojas.. NEma kud vise da je pojacaju. A normalno, mora se passat novi isplatit.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Napunice se drzavni budzet samo tako...
Vežite pojas pa se neće puniti državni budžet...
#fakenews
A nepropustanje pjesaka, a zaboravis svjetla da upalis, a pogresno se prestrojis, a ........ milion qraca.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 21 users browsing this thread. (2 members and 19 guests)
Bookmarks