PA imas li ?![]()
Last edited by Bugi; 26-10-11 at 16:59.
dobio sam paypal invoice tipa 50.00 eura... a na kartici imam tacno 55 eura.
I kad odem na pay now - You cannot complete this action on the card you have selected. Please select another card.
CKB mastercard, uvijek sluzila bez greske, ima jos dosta do isteka.
Je li moguce da treba da vise od +5 eura bude na njoj ?
Originally Posted by my name is ...
Na moju ako pise da imam 25e, to mi znaci da imam 20e, jer onih 5 ne mogu da potrosim, to mora da lezi kazu. Hvali ti para 100%
Njak Njak Njak
I mene isto tako je bilo neki dan. Al najbolje što mi je u četvrtak(ili petak ne znam tačno) kad sam na bankomatu provjerava stojalo 25.45e. Ja da platim neke patike u subotu(24e koštale) i ne može. Pretpostavio sam da je zbog tih 5e "ležarine" al danas kad sam uplaćiva nije bilo 25 nego 23. Skinula banka izgleda. Kako sam bio u gužvi nisam ima kad raspitivat đe su nestala 2 eura. Mora da su neku novu taksu dodatnu uveli opet.
ja sam imao 2 eura prije par dana..nisam mogao da podignem naravno, i odem i platim cigare karticom. I stanje na bankomatu 0.00.
Sad uplatih ovo sto mi je trebalo, i dodah 5 eura da se nadje - trt.
I to sve ostavljam za zadnji cas, a bas sam htio nocas da narucim da bi odma poslali..meh
znam da je mjesecna 'taksa' nekih 4 eura ili tako nesto. Ali to skidaju na kraj/pocetak mjeseca.
Tacno cu da uzmem novu karticu iz neke banke koja ne dere ovako mjesecno
Ako si citao sta se pisalo, neces uzet novu karticu nego ces tu cuvat ka oci u glavi![]()
Njak Njak Njak
a svakako sam je mislio koristiti za trgovinu bez paypala![]()
Ima i toga jos ponedje...nekad..rijetko :P
Evo posle 2 inesto mjeseca se kinezima vratilo ovo pa su mi poslali 2 opcije, prva da mi posalju opet al da im dam 12 dolara na paypal, LOL! Narudzbina sa postarinom je bila 10.74$
Druga opcija refund 70% al ne pise oce li na karticu ili paypal traze il sto.
Druga opcija it is...
rm -rf /
Full refund im traži. Cimaj se malo i isplatiće prije ili kasnije. Jel bila poštarina free? Ako oće daj im za poštarinu tj koliko je ona koštala i to je to. 100% refund i neka se nose u pm. Mene je evo danas stiga sat koji je tako vraćen jednom. Opet su mi ga poslali i posle 15 dana je stiga. Naravno,centa nisam doplatio.
E, ali njemu je proslo preko 2 mjeseca, mogu mu rec " S'a ima kralju? "
nebilo na vrijeme otvorit case... jbg, ovako zavisis od njihove dobre volje
Njak Njak Njak
a tinydeal je tezak za vracanje para to ti je zvek, ne bih im platio bez paypal-a nema sile...
Njak Njak Njak
A i ja sam se cima sa njima pa su na kraj odradili full refund.
Ma odrade oni full refun, ali ovako izgleda dok dodjes do toga
-nije mi stiglo
dobro poslali smo posti pa ce oni to da vide
-ok, a moje pare
vraticemo vam pare cim posta potvrdi da je izgubljeno
-dobro kad ce to biti
kroz 2 mjeseca
-nemam toliko vremena, gubim paypal zastitu, ocu da mi vratite pare
dobro, sta kazete da vam 50% damo sad a drugu polovinu kad potvrdi posta
-ne ja ocu 100%
ne mozemo dok posta ne potvrdi, i mi gubimo znas, i mi smo na gubitku
-ja ocu 100%
moze 70%
-100% !!!
i mi smo na gubitku
-ja cu otvoriti case pa ce mi 100% paypal refundirat
ok
-pa ocete li vi ili paypal?
za 2 dana provjerite refundirat cemo vas.
samo sto je ovo ukratko, ovo ako se ne koristi chat moze trajati i 3 dana
Njak Njak Njak
mene je preko nedelju dana trajalo.kad je jedan operater završio stavili su drugog i sve ispočetka.
često prodavci namjerno reču da se sačeka taman toliko da prođe period u kojem možeš da pokreneš case na PP.
jesi li probao da kupis sa mondo karticom preko steama? Ako jesi reci mi kako,kako se popunjava onaj formular "billing address' i ostalo,jel mozes da napises sta hoces ili kako?
Ako se kartica izdaje bez imena i prezimena i ostlaih podataka sta da unesem onda tamo
Isto pitanje i za tebe,sta je sve potrebno od podataka da se unese?
Payment method and billing information
Please select a payment method
Card number
First name Last name
Expiration date
Billing address
Security code
Billing address, line 2
Country
City
State or Province
Phone number
Select State or Province
Zip or Postal code
Oticu i do banke ali nesto sumljam da ce znati i sta je steam
Ja sam kupio Magicku preko CKB VISA debitne bez problema
BTW. Ovo bi trebalo nekima od nas (npr. meni):
Last edited by Rakun; 28-10-11 at 08:53.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ljudi evo zadnjih pet sest stvari mi ne stize pa se moram preko case-a bakcat.Vise od pet godina sam po ebay-u ali zadnjih pola godine nista ne stize.Da se zalim posti,kome da se zalim?
A i mene nešto selektivno zajebava kao i dosta ljudi. Kakvi su nam ovi radnici ne bi bilo čudno da im je muka od tolikih pošiljki pa samo vrću![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks