sa duzom kosom mi je sasvim ok, ali kratka...
is it me ili je poslednja epizoda homeland-a malo losija bila
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Tranziciona. Krupne se stvari dešavaju, ova epizoda ih je sve pokrenula.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sons of Anarchy odusevljava ove sezone. Svaka epizoda je bolja od prethodne.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Walking Dead isto to, samo obrnuto. Svaka epizoda sve gora. Mozda sam losh covjek, al nadam se da ce ih zombiji sve pojesti. Pocevsi od zena i djece, i ostale nejaci.
Kao sto pretpostavih prije par nedelja kad smo pricali o Homeland, vrlo brzo je serija dobila i drugu sezonu
Lijepo od Showtimea
Last edited by big giant head; 26-10-11 at 19:37.
Walking dead je serija za retardirane, ljutite se koliko ocete, ali ne vidim apsolutno nista zanimljivo u onoj seriji
The Walking Dead - dijalozi na nivou latino-americkih sapunica.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
I zbog toga me serija pocela smarati...
\\OFL•GIC
zabranjeno voce, najjaca koja se emituje kod nas u zadnjih 10 godina!
Cini mi se ova Homeland dobra po prici, ali moram cekat da komplet snime, smorio bih se kad bih gledao po jednu epizodu nedeljno. Kanim se da se bacim na onu dobru krimi seriju sto je legendarna po prici ovdje, ali se ne mogu sjetit kako se zvase, na vrhu jezika mi je. Kako bjese ono?
The Wire je roditelj, dajte ljudi, nema smisla čekati...
Ja ni ne volim zombi žanr, ali ću i dalje da gledam The Walking Dead. Naravno, očekujem neku eskalaciju priče vrlo brzo, nije ni moje strpljenje beskrajno.
Ja sam prvu sezonu odgledao odjednom, koliko god da mi je preglupa radnja i sama serija, nesto me vuklo da je odgledam, sta, pojma nemam, ali prva epizoda druge sezone, kad vidjeh ono posmatranje dvogledima citavo vrijeme, i oni se odjednom stvorise da su ljudi morali da se sto brze sakriju, kao da zombies idu formulom, a ne se vuku po asfaltu, makse![]()
Nisam rekao da nisam uopšte gledao Buffy. Odgledao sam jedan broj epizoda na TV, i bile su sjajne. Samo kažem da ne može da mi bude u top 5 kad je nisam nikad ODgledao, ako treba već da detaljišem. Epizoda tu i tamo ne znači da sam gledao nešto, ali dovoljno da znam da valja.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks