Ubijedjen sam,mozda i odigram.
Kolka je kvota nocas da Vucinic daje gol? Fiks kola![]()
Ubijedjen sam,mozda i odigram.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Znaci Sergej i Danijel malo obradili pjesmu![]()
http://www.mondocafe.me/fudbal/pocinje-sa-radom-kancelarija-kluba-navijaca-cg-1973.php
Ko se ne uclani taj je PIH![]()
Crnogorci u inostranstvu
Izvor: cg-fudbal.com
------------------------------------------
G O L M A N I
Miroslav Vujadinović (Vlaznija): Primio gol u derbiju sa Fljamurtarijem. Vlaznija je poražena 1:0.
Pavle Velimirović (LKS Lođ): Primio dva gola u meču sa Vislom.
Branko Grahovac (Ocelul): Primio jedan gol u pobjedi Ocelula na gostovanju Targu Murešu 2:1.
Darko Božović (Sloboda PS): Savladan jednom u pobjedi na gostovanju Borcu 2:1. Jedan od najboljih igrača najprijatnijeg iznenađenja šampionata Srbije.
O D B R A N A
Gavrilo Petrović (Vlaznija): Igrao čitav meč protiv Fljamurtarija. Dobio žuti karton u 72.minutu.
Saša Balić (Inter Zaprešić): Odigrao 50 minuta u pobjedi svog tima nad Zadrom 3:1.
Nikola Vukčević (Etnikos): Igrao svih 90 minuta u porazu svog tima od APOELA 0:3.
Marko Baša (Lil): Junak pobjede Lila nad Lionom 3:1. Postigao gol za 2:1 u 64.minutu, neprelazan u odbrani.
Mijuško Bojović (Šarloa): Ustalio se u startnih 11 njegova Šarloa ušla u formu savladan Alas 4:1.
Luka Pejović (Jagelonija): Odigrao svih 90 minuta protiv Belhatova. Jagelonija slavila 1:0.
Dejan Boljević (Smederevo). Igrao svih 90 minuta, u 71. dobio žuti karton. Smederevo kod kuće poraženo od Jagodine 1:2.
Nikola Čelebić (BSK Borča): Standardno dobar u prvom timu BSK-a. Njegov tim savladao OFK Beograd 1:0.
Aleksandar Radović (BSK Borča): Zamijenjen u 84.minutu meča sa OFK Beogradom.
Stevan Reljić (C.Zvezda): Odigrao cio meč protiv Novog Pazara.
Elsad Zverotić (Jang Bojs): Ne baš blistavo izdanje nešeg reprezentativca u neprijatnom porazu od Grashopersa 1:0.
V E Z N I R E D
Simon Vukčević (Blekburn): Počeo meč kao starter i odigrao solidnih 70 minuta nakon čega je zamijenjen. Blekburn je poražen na svom terenu od Totenhema 2:1.
Darko Marković (Ujpešt): Standardan u prvom timu Ujpešta koji je poražen na gostovanju Ferencvarošu 3:0.
Mladen Kašćelan (LKS Lođ): Igrao cio meč protiv Visle. LKS poražen na svom terenu 1:2.
Marko Ćetković (Jagelonija): Zamijenjen u sudijskoj nadoknadi meča sa Belhatovim.
Ermin Seratlić (Jagelonija): Ušao u igru u 46.minutu.
Asmir Kajević (BSK Borča): Nezamjenjiv u timu BSK-a , odigrao cio meč sa OFK-om.
Marko Vešović (C.Zvezda): U igru ušao u 68.minutu umjesto Kaluđerovića.
Marko Mugoša (Novi Pazar): Igrao do 80.minuta meča sa Crvenom Zvezdom u kojem su crveno-beli pobijedili sa 3:1.
Nikola Drinčić (Krasnodar): Igrao svih 90 minuta u pobjedi na gostovanju Volgi 2:0.
Mitar Novaković (Amkar): Odigrao cio meč na gostovanju Tereku. Amkar poražen 1:0.
N A P A D
Ivan Vuković (Hajduk Split): Odigrao 78 minuta u trijumfu Hajduka na gostovanju Lučkom 3:0.
Bojan Božović (Siofok): U šao u igru u 86.minutu u remiju svog tima na gostovanju Zalaegršegu 1:1.
Goran Vujović (Haladaš): Strijelac jedinog gola za svoj tim na meču sa Kapošvarom 1:1.
Marko Šćepanović (Pečuj): Odigrao svih 90 minuta u remiju sa favorizovanim Debrecinom 0:0.
Vlado Gluščević (Hapoel Haifa): Svojim pogotkom u 12.minutu donio prvu pobjedu Hapoel Haifi koja je slavila na gostovanju imenjaku iz Petah Tikve.
Stefan Denković (Hapoel Haifa): Po navici dobio priliku u drugom poluvremenu, odigaro posljednjih 7 minuta.
Mirko Vučinić (Juventus): Još jedan meč u kojem naš kapiten nije oduševio, zamijenjen u 83.minutu.
Stevan Jovetć (Fiorentina): Dva pogotka i blistava partija Jo-Joa nisu bili dovoljni Fiorentini da trijumfuje protiv Katanije meč je završen 2:2.
Filip Kasalica (Sloboda PS): Zaradio crveni karton u 94.minutu meča sa Borcem.
Dejan Damjanović (Seul). Postigao gol za Seul u 77.minutu. Seul savladao Seongam sa 3:1.
Radomir Đalović (Amkar): Zamijenjen u 78.minutu meča sa Terekom.
------------------------------------------
http://cg-fudbal.com/2011/10/24/ucin...a-21-10-23-10/
Dick Laurent is dead!
Već je to postavljano makar 5 puta i nadam se da smo tu priču završili. Komentari u vezi s tom pričom će ubuduće biti brisani.
Dick Laurent is dead!
gooooool pekovica![]()
korner i pekovic sa 5 metara sa glavom
Sto radi Pekson![]()
jovetiiic
Forza Joveee![]()
u kakvoj je formi joveta, samo da je odrzi tako jos 20 dana. ni jedan gol nije bio ispod 18 metara
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jeste za to podneblje... U Velsu je isla "I will survive" (mislim), live... Kod nas bi to bilo nekako "cimbaljevski"
ps. Nema ovo veze sa Sergejevom pjesmom. Mozda je nikad nije ni cuo, a mozda i jeste nedje, pa napravljena slicna stvar, a da nije bio ni svjestan toga. Jednostavno tih 7 nota ne dozvoljavaju beskonacne permutacije, pa sve vise stvari lice jedne na druge. Nekad nece bit' moguce smislit nesto novo.
Jovetic trenutno na drugo mjesto najboljih strijelaca u Serie A.....prvi je di natale...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Agencije se ljute, karte idu pravim navijačima
http://www.vijesti.me/sport/agencije-se-ljute-karte-idu-pravim-navijacima-clanak-43995
Neka se ljute koliko oce, sad kad je bitna utakmica svaka agencija oce da zaradi a dje su bili prije. Karte i treba da idu pravim navijacima.
Stoka obična, bi iz sobe da organizuju putovanja a da ne mrdnu prstom. Ima u Češku karata koliko oće pa nek tamo trguju i onda organizuju aranžmane.
http://www.cafemontenegro.com/index.php?group=17&news=207085
evo gotovo je za volkova!
a nemojte opet volkova spominjat...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ne svidja mi se taj potez, ali nek je srecno i Savu i Brni i Volkovu.
jeb0 ih volkov, dovedite jos 4 crnca, dva kineza i eskima...
ovo vise nije reprezentacija nego klub......
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks