View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 829 of 2251 FirstFirst ... 32972977981982582682782882983083183283383987992913291829 ... LastLast
Results 20,701 to 20,725 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Quote Originally Posted by djordjeto View Post
    Sa tvojom prvom recicom bih se slagao do priej godine al vise ne. Ja vma mogu reci da je sama sreca sto je tako rano otisao u lEce sa 12 godina jer da je ostao npr otisao sa 18 u partizan il zvezda od njega nista ne bi bilo jer je to takav neradnik da to nije realno.A sto se tice njegove raspolozenosti ne bih rekao to tako no bih rekao samo da to njegov domet da on nije napadac koji moze 5 dobrih utakmica zvezati sto nikad i nije uradio a da je doabr napadac dobar. On je po licnosti Dejova kopija i Dejo je bio veliki neradnik al ga ko i MIsu izvlacila neprirodna klasa koju posjeduju obojica a tu treba dodati i misinu glavu koja samo stoji reda radi na ramena i da svaku 8 utkamicu njom da go
    Vidis u Dejovo doba se i moglo tako a u danasnja ne moze, svi trce i svi moraju da trce ako misle da budu igraci. Ne bih nesto rekao da mesi, ronaldo i runi ne trce. Drugo Mirko je otisao sa 16 u lece a ne sa 12.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

podsjeca me na berbatova..

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

sva prica se svodi na sledece:
    daje premalo golova, to je fakat...
    1 gol na 7 meceva je premalo za jednog prosjecnog napadaca, da ne pricamo za nekog napadaca vrhunske klase (a on jeste to, kazu makar )
    pri tom, i taj jedan gol sto je dao je bio krajnje bizaran, ko je gledao zna o cemu pricam. da me neko pogresno ne shvati, gotivim ga maksimalno i nikad mu necu zaboravit sve ono sto nam je donio u reprezentaciji ali po meni, od nasih najboljih igraca on je u daleko najlosijoj formi... i to vec duzi period.

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

nickname je sve rekao. Dakle napadac a nema golova. Da je krilo sve bi lakse bilo ali on nije vec napadac. Takodje se pridruzujem afijevim zeljama i nisam se potrudio ni da procitam to....

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    sva prica se svodi na sledece:
    daje premalo golova, to je fakat...
    1 gol na 7 meceva je premalo za jednog prosjecnog napadaca, da ne pricamo za nekog napadaca vrhunske klase (a on jeste to, kazu makar )
    pri tom, i taj jedan gol sto je dao je bio krajnje bizaran, ko je gledao zna o cemu pricam. da me neko pogresno ne shvati, gotivim ga maksimalno i nikad mu necu zaboravit sve ono sto nam je donio u reprezentaciji ali po meni, od nasih najboljih igraca on je u daleko najlosijoj formi... i to vec duzi period.
    Purovic je u dobroj. A mozda i Branko Boskovic. Treba ih ponovo zvati...

Gledao sam gotovo svaku utakmicu Juventusa. Kada ne igra Vucina, ne mogu se sastaviti. Sad kad je izmjenjen protiv Djenove, Djenova je cijela presla na njihovu polovinu. Proslu utakmicu je bio Del Pijero iz najboljih dana. Bio je najbolji pojedinac meca protiv Milana... On nije covjek koji moze da stoji samo metar iza stopera, ili na peterac kada uslovi to dozvoljavaju... On zeli uziva da se pomjeri na poziciju 10, pa da ili pasom otvori protivnicku odbranu, ili ih ve sam prodje i da gol. Jednostavno voli da igra fudbal, a veliki broj golova je uvjek rezervisan za igrace poput Inzagija, Matrija... I on tek ove sezone u vecini meceva igra centralnog spica. Problem je sto je jedini u napadu, pa ga oba stopera cuvaju, a da igra stalnu s Matrijem naprijed... A Roma ga je nagrdila. Tesko je sad po stare dane mijenjat navike. Tamo je naucio da se vise druzi s loptom, pa mu je malo sad neprijatno kad se od njega ocekuje da samo ceka pravu loptu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Gledao sam nešto na youtube i nema niđe highlights sa prve utakmice naše reprezentacije protiv Mađara pa sam mislio da je red da i ona bude na youtube..da se priśetimo...
    Montenegro vs Hungary ( 24.03.2007) - Highlights (prva utakmica crnogorske fudbaske reprezentacije)
    Imam samo jednu zamjerku... Jovetin prvi kontakt sa loptom u dresu A reprezentacije NEDOSTAJE! Jedan dodir sa loptom i MAGIJA!

Vucinic... Ne zaboravite koliko su ga mucile povrede i koliko je sezona igrao iza Totija odvratnog! On je samo dokaz da statistika ne moze da pokaze pravo stanje. Po toj vasoj logici Derek Fisher je jedan od najgorih igraca Lejkersa...
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Purovic je u dobroj. A mozda i Branko Boskovic. Treba ih ponovo zvati...

Gledao sam gotovo svaku utakmicu Juventusa. Kada ne igra Vucina, ne mogu se sastaviti. Sad kad je izmjenjen protiv Djenove, Djenova je cijela presla na njihovu polovinu. Proslu utakmicu je bio Del Pijero iz najboljih dana. Bio je najbolji pojedinac meca protiv Milana... On nije covjek koji moze da stoji samo metar iza stopera, ili na peterac kada uslovi to dozvoljavaju... On zeli uziva da se pomjeri na poziciju 10, pa da ili pasom otvori protivnicku odbranu, ili ih ve sam prodje i da gol. Jednostavno voli da igra fudbal, a veliki broj golova je uvjek rezervisan za igrace poput Inzagija, Matrija... I on tek ove sezone u vecini meceva igra centralnog spica. Problem je sto je jedini u napadu, pa ga oba stopera cuvaju, a da igra stalnu s Matrijem naprijed... A Roma ga je nagrdila. Tesko je sad po stare dane mijenjat navike. Tamo je naucio da se vise druzi s loptom, pa mu je malo sad neprijatno kad se od njega ocekuje da samo ceka pravu loptu.
    Konte ove godine jos uvijek nije ustalio formaciju, nekad igra 4-2-4 (4-4-2), a nekad 4-3-3, s tim sto mu je kod ove druge Vucinic igrao kao jedini spic a pored njega dva krila..

Kad se igra druga formacija treba da igra Matri u spicu a Vucinic pored njega lijevo kao krilni spic..Mada i kao poluspic Vucinic mora da bude efikasniji, a jos i da namjesta golove.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Vučinić je izrastao u drugog špica... on nije igrač koji po sezoni daje 25 golova već 10-15 ali ima i isto toliko asistencija.
    I to je osnovna stvar, što ga Konte stavlja kao jedinog špica a to mu ne leži upravo jer je godinama u romi igrao drugog, ili čak na krilo. Kad je jedini špic Mirko se ubija od trčanja i od kretanja kroz protivničku odbranu, zato je i ove godine dobijao visoke ocjene za napadača koji ne postiže pogotke. Nadam se da će sad biti češće uparen sa još Matrijem ili Quagliarelom pa da će doć do izražaja.
    Problem nastaje kada promaši jednu dobru priliku, strašno psihički pada i dešavaju mu se greške jer podliježe pritisku. Ko je pratio zna koliko se namučio krajem prošle sezone i koliko su svi bili protiv njega. A sezonu prije toga je maltene sam doveo Romu do borbe za skudeto.

Dobra stvar je što te treme i strahove nema dok igra za reprezentaciju, i dobro je da reprezentacija ima pravog vođu u njemu.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

mirko je jako specifičan igrač - kod njega ne postoji igra u kontinuitetu, sve je stvar motivacije i forme. mislim da je za romu dao više golova u derbijima i LŠ nego u svim ostalim mečevima zajedno. u romi je bio navikao na sistem đe je igrao krilnog špica, kad je raspoložen sam je dobijao utakmice, kad mu se ne igra bio je najgori na terenu.
    i u reprezentaciji je ista priča - ne pamtim neku njegovu dobru igru u prijateljskim, dok i sami znate koliko je važnih utakmica riješio. zbog toga se dosta često sa razlogom i kritikuje, ali moramo da prihvatimo da je on jednostavno takav. da je uspio da se disciplinuje i natjera da svakoj utakmici isto pristupa uz njegove predispozicije već godinama bi bio jedan od 5 najboljih svjetskih špiceva. ovako ostaju da se pamte njegove fenomenalne partije, ali i one đe provede pola utakmice sa rukama na kukovima. čak i kad samo odstoji utakmicu on je od ogromnog značaja za CG jer uvijek odvlači 2 igrača, tako da je uz njega uvijek lako igrati. sjetite se zvaničnih utakmica đe se igralo bez njega - često ne samo da nijesmo dali gol, već ni stvorili pravu šansu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

po goal.com jovetić i baša u timovima kola, svaka čast.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mislim pricati valja li mirko kao igrac ili ne glupo je, pa ne bi ga juve toliko platio da ne vrijedi. a sa druge strane to sto ne daje golove je vise stvar pozicije i igraca koji igraju sa njim.
    pa neko pomenu berbatova, koliko je on igrao a koliko dao golova u munc prve godine kad je dosao, a posle toga eksplodirao. samo je bitno da je on zadovoljan statusom i igrom , da nece doci u reprezentaciju kao kad je igrao u romu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

O tome se i radi, ako pocne kao i u romi, isto ce i zavrsiti kao sto je i tamo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neTko_iz_mase View Post
    Imam samo jednu zamjerku... Jovetin prvi kontakt sa loptom u dresu A reprezentacije NEDOSTAJE! Jedan dodir sa loptom i MAGIJA!
    U pravu si brate , Montenegrino zavrsi to majka mu stara ..
    Jovan Tanasijevic ahahhahahaha i Batak kakav tandem .. to su genijalci ..
    Ko nam je igrao na sredini Tumbasevic i ?
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poleksic- Batak, Jovanovic, Pavicevic, Tanasijevic- Branko Boskovic, Vladimir Bozovic, Mirko Raicevic, Simon Vukcevic- Igor Burzanovic, Mirko Vucinic

Kasnije su usli u igru:

Purovic, Tumbasevic, Jovetic, Vladimir Vujovic i Risto Lakic.

http://fscg.co.me/index.php?option=c...199&Itemid=769

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Poleksic je u toj utakmici pretrpio vise udaraca na gol, nego Bonja u cijelim ovim kvalifikacijama (skoro pa istinito). Pokazatelj koliko je to bila losa i neuigrana odbrana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tanasijevic, Raicevic, V. Bozovic, Vujovic - kakvi igraci majko mila! hahahaha

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pokazatelj koliko je to bila losa i neuigrana odbrana.
    Koliko je tu samo bilo pokazatelja...
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jovan Tanasijevic jebote.

Je li ziv covjek? Cime se bavi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Jovan Tanasijevic jebote.

Je li ziv covjek? Cime se bavi?
    Napravio je farmu nedje u Vojvodini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by umek View Post
    Napravio je farmu nedje u Vojvodini
    Milo mi je casti mi zbog covjeka, izgleda bas ka neka dobricina. Bar tu koru ljeba da zaradi.

Mene stvarno zanima i platio bih da saznam kako je sastavljana prva ekipa nase reprezentacije. Ko je npr. reko za tu i tu poziciju mozemo zvat Tanasijevica. Ja nikad u zivotu nisam cuo za covjeka do njegovog nastupa za nas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A vjerovatno ih je Filipovic nedje trenira od prije, pa su imali odnos otac - sin. To je neka moja pretpostavka.

Ali svakako ja sam tim momcima i Filipovicu zahvalan sto su nastupali pod nasom zastavom! Ali sad smo ipak ozbiljniji )

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To bi dobar film bio. Ali stvarno... A Tanasijevic nije mogao preci preko priznavanja Kosova od strane Vlade CG, pa zato vise nije htio u reprezentaciju. Siguran sam da bi on i Batak i dalje bili nerazdvojni tandem.

I mozda po prvi put od mene: "Hvala Vladi CG!"
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 25-10-11 at 01:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislim da bi Vlada onda trebala da opozove tu odluku u korist viseg dobra.

Salu na stranu, trebali bi vidjet nesto da se donese neka odluka koju ni Batko ne bi istolerisao. Oduzimanje dozvole za rad za izdavanje apartmana u Budvu, zastita interesa hotelijera ili tako nesto.
    Last edited by Mad_dog_KO; 25-10-11 at 01:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo je prava pjesma za tribinu - strana, a nasa!

Nece biti ni mnogo problema prilikom uvjezbavanja...

Ring a bell?
    Last edited by neTko_iz_mase; 25-10-11 at 07:49.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Page 829 of 2251 FirstFirst ... 32972977981982582682782882983083183283383987992913291829 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)