Neću pogledat video. Čekaćemo još ovih dvije i po nedjelje![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Neću pogledat video. Čekaćemo još ovih dvije i po nedjelje![]()
sweet mother of jesus
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Predobro izgleda, can't wait![]()
rm -rf /
http://www.rockstargames.com/
GTA V trailer 02.11.2011.
And nothing else matters.
Cim sam ovo vidio zaboravio sam i na Skyrim i na sve igre koje iscekujem. Cudno, nisam ni sam znao da sam toliki fan.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Što će novembar da bude dobar što se tiče naslova.S obzirom da je proteklih nekoliko mjesci bilo baš malo kvalitetnih igara ovo će biti da ne znaš koju ćeš prije da igraš.
Call of duty Modern Warfare 3 -8 novembar,
Elder Scrolls V-Skyrim -11 novembar,
LA Noire - 8 novembar,
Batman Arkham City -15 novembar,
Need for Speed The Run - 15 novembar,
Saints Row 3 -15 novembar
malo li je?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo system requirements za Skyrim
Jos su i ovo izjavili:Minimum Specs
- Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
- Processor: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
- 2GB System RAM
- 6GB free HDD Space
- Direct X 9 compliant video card with 512 MB of RAM
- DirectX compatible sound card
- Internet access for Steam activation
Recommended Specs
- Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
- Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
- 4GB System RAM
- 6GB free HDD space
- DirectX 9 compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
- DirectX compatible sound card
- Internet access for Steam activation
Sve je to lijepo, ali ne shvatam kako uvijek uspiju da izvedu da toliko masivna igra tako malo prostora zauzima. Morrowind citav je na 1 CD stao, Oblivion citav na jedan DVD, i sad Skyrim u 2011-oj samo 6Gb.The Min specs get you playing. The recommended specs let you play on High, not on Ultra. You'll want beefier rig for that
dobro je, moci cu da je pokrenem, jedino me malo procesor zeza
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Pretpostavljam da je u pitanju engine koji je korišćen za Oblivion a koji je star već pet godina sama činjenica da je Skyrim rađen za samo dvije godine za igru tolike veličine moja pretpostavka da je ovo našminkana Oblivion mapa sa novim ličnostima i pričom što nikako ne umanjuje njen kvalitet.Jednostavno da su ljudi krenuli da rade sve iznova to ne bi stalo ni na 5 DVD a za pokretanje igre bi ti trebao NASA kompjuter.
Da vas pitam nesto. Igram Elder Scrolls od Daggerfall-a, zar stvarno ocekujete da taj Skyrim da bude sjajno igracko iskustvo? Meni je Oblivion, iako sam ga dosta igrao, bio korak nazad u odnosu na Morrowind, a sve mi se nesto cini da ce Skyrim biti jos vise simplifikovan i prilagodjen prosjecnom retardu. (nisam citao najave, nadam se da nije tako)
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Sudeci prema onome sto sam do sad vidio, cini mi se da ce Skyrim da bude bolji od Obliviona, sto i nije tesko. Gameplay nikad nije bio dobar u TES igrama ako cemo da budemo realni. Atmosfera i osjecaj da si stvarno u tom svijetu je ono sto privlaci kod ovih igara. Tu je Oblivion zajebao zestoko. Moze li neko stvarno da kaze da je borba u Morrowindu bila dobra? Jer nije. Bila je najgori element igre. Ali je Morrowind sam po sebi toliko atmosferican, da nije bilo vazno.
Morrowind>Oblivion
Oblivion>95%ostalih igara
u slučaju da je
Skyrim>=Oblivion
ja sam sasvim zadovoljan
druze sto si ti igrao ako je Oblivion bolji od 95% igara?
a svako ima svoj ukusMeni je isto bio Oblivion vazda u 3 najjace igrice koje sam pikaO
ako ovaj Skyrim bude bolji , uh...
Oblivion je RPG igra koja ima slabu priču i kvestove koji su svi na isti kalup.Dobra je stvar taj ogromni svijet koji možeš da istražuješ a loša to što to nije ni upola iskorišćeno koliko je moglo biti.Meni su Star Wars KOTOR, Witcher, Fallout 1 i ES Morrowind bolji od Obliviona
ima li jos neki sajt na foru 'can you run it' ali za igrice koje jos nisu izasle? posto na ovaj jos nema ni bad company 3 da se izabere, a ne skyrim?
Originally Posted by my name is ...
Jer ne postoji bad company 3, imas Battlefield 3 a skyrim ce dodat. A nije tesko vidjet system requirements i uporedit ih
rm -rf /
Da nije proba ko ove Heroje 6 valjaju li cemu,vazda sam volio tu igru !![]()
battlefield 3 je vizuelno najljepsha igra koju sam do sad upalio....prosto je nivo realnosti doveden do danashnjeg maksimuma koje igre mogu da pruze...igra je BASH epska....
heroje 6 sam upalio ali ne mogu da dam bash neko mishljenje jer nisam precerano zagrijan za tu vrstu igara...meni lichno se nije svidjela....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Napravih ja preorder Star Wars Old Republic što će u decembru da se izgubi social life:biggrin:.Nego da ne zna ko ima li kakvog guild udruženja za ovu igru u CG?
Edit: Greska velika.
Na drum palo nebo malaksalo...
Izgleda procurjela Call of Duty:Modern Warfare 3 14 giga ogromna link:
http://thepiratebay.org/torrent/6781...ern_Warfare_3_[RETAIL_DVD_EN]_No_Crack
Inace, Modern Warfare 3 ce da ima dedicated servere i to korisnicke, a ne placene, sto znaci da ce se lako i krekovati i modovati. A i vracaju se stilu kakav je imao CoD4 sto je po meni odlicno. Igra ce bit mnogo balansiranija. Pokusavaju greotice da zadovolje PC gamere sad kad je BF3 izasao, jer znaju da ne bi kopije prodali bez tih servera.
Trine 2 Beta je izashla ako koga interesuje,krekovana na 800mb...prelijepo izgleda.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks