moze li ovaj torino do pobjede ?
moze li ovaj torino do pobjede ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nisam ja to rekao za online...mislio sam na nase kladionice...kod njih vazi pravilo (ako ga nisu mijenjali) da cim izadju nove kvote utakmica koja se odlozila se vise ne racuna...
sto je ovo brale, ponedeljak nikad izopaceniji nego nocas
Who let the dogs out
a ne mogu da vjerujem jebeni torino do sad je 5 u goste igrao i sve dobio i sad ih gubio dobio retardi mater im zabarsku piiiiiiiiiiiiihhhhhhh
tutti quanti cantano e bevono per te!
Zato se i zove Gubio. Zato sto je ranije gubio. Sad dobija.
Nesto kao radio.
You must spread some Reputation around before giving it to Mad_dog_KO again.
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Pocinje za koju uru..NFL:
Baltimore (-9.5) - Jaksonville H1 1.85
oce li se juve usrat u fioru ?![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Vrijeme im je vise da se useru u nekoga..Bit ce to tezak mec,ali pobjeda juvea ne bi trebala da izostane ovaj put
![]()
kopka me nesto ovaj Independiente... mislim da je tu 2 dosta sigurna ... 2,8 kvota..
WTF?!There are currently 43 users browsing this thread. (4 members and 39 guests) - 1:42 AM
a lijegajte narode![]()
Last edited by Johny Knoxville; 25-10-11 at 00:44.
Nesto nije u redu s tobom ako mislis da utakmica argentinske lige u pon. vece(tj. utorak ujutru) moze bit 'dosta sigurna', na kvotu 2.80...jer ovo boldovano nikako ne moze u istu recenicu, to je jednostavno tako.
edit: samo da ne bude nesporazuma, ne kazem ja da je lose postavit neku 'dvojku' dje je ogromna kvota ako je to licno tvoje misljenje i osjecaj, ali pazi sta pises, neki neiskusan kladionicar te moze i poslusat sa malo vise para, a odje smo da pomognemo jedni drugima, bar ja tako vidim ovaj forum.
Last edited by mr.bobby; 25-10-11 at 12:24.
ajte nesto danas
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Santa Fe - Botafogo 1 1.95 - Prva utakmica 1-1. Botafogo dolazi sa rezervnim timom. Mec se igra na 2600m nadmorske visine.
Juventus - Fiorentina 1 1.70 - Vrijeme je da Juve pobjedi. Mislim da imaju mnogo bolji tim od Firence i da ce to pokazati u ovom mecu. Moze doci iz X-a.
Aldershot - Mancester 2 i 3+ kvota 1.40
Last edited by Shogun; 25-10-11 at 13:48.
Na drum palo nebo malaksalo...
juve je imao bolji tim i do kjeva i od djenove tako da ta prica nije na mjestu.
fiorentina je opasnija od djenove...joveta , djila, vargas, karja.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
kvote su iz SBook-a..
juventus GG3+ 2.4
sevilja GG3+ 2.15
marsej GG3+ 2.2
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks