Page 141 of 1288 FirstFirst ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... LastLast
Results 3,501 to 3,525 of 32185

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ovo se samo meeeeni moze desit. docekah paket poslije 50ak dana i kad ga otvorih unutra nesto sto ni nisam narucio.:worked_till_5am: narucih hdmi kabal i jos 2 sitnice, a dobih nekakve rukavice za prasinu i privjesak.:confusion: sad prodavcu nikako da objasnim koja je muka, jer on uopste ni nema to da prodaje! a paket vidi se da je otvaran. sve im na svijet j...:boxing:

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

To je muka, i ja sam se jednom zeznuo. Kad ga primaš pogledaj jel otvaran i tek onda potpiši ako je sve ok. Pa nek se vraće i javiš prodavcu. Ove naše džukele boli briga. Ako vidi da je nešto vrijedno ili mu se sviđa odma će to izvadit.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

ma dje da potpisem? narucivao sam do sada najmanje 150x sa neta. sto za sebe sto za druge, i NIKAD ne potpisah nista. no to postar sam potpise i baci pred vrata, ili da paket kome stigne da mi to donese.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    745
    Thanked in
    339 Posts

UK paket danas dosao, nakon 6 dana. Rispekt.
    \\
    OFL•GIC

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by *lucifer* View Post
    ma dje da potpisem? narucivao sam do sada najmanje 150x sa neta. sto za sebe sto za druge, i NIKAD ne potpisah nista. no to postar sam potpise i baci pred vrata, ili da paket kome stigne da mi to donese.
    Onda si narucivao male posiljke, kad narucujes pakete i vrijedne stvari, tu se potpisujes.
    Meni je sad prodavac iz engleske rekao "ali kad ti stigne paket, prvo ga otvori da vidis jel sve uredu, ako jeste potpisi im, ako nije ne potpisuj, to ce se vratit meni i onda cu ja imati osnova da od poste trazim odstetu"
    Tako je nesto rekao, mada onaj u postu meni prvo gura papir da potpisem pa mi donosi paket, ali cu mu ja reci ovo
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

sad pitah mater, rece da se potpisivala nekoliko puta. a ove manje pakete izgleda ko jebe stigli oni ili ne, koga briga

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Pa to je to, on mora da ima tvoj potpis. A to bačanje pred vrata fino riješit razgovorom sa šefom i pisanjem žalbe. Ima na sajtu pošte i broj za to činimi se.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

pa ja sam bio u postu i pricao sa direktorom i , on je sve to u neku sveskicu zapisao. ali vidim da nista od toga nema. taj postar se dere pod prozor ujutro i mora se trcat uzet paket hahaha. moracu sad da trazim po sajtu ima li dje da se zalim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Nista ne brinite oko produzavanja kartice, meni je sad isticala u septembru, i bez problema sam je produzio, samo sam poslednjag dana u mjesecu pred isticanja usao na PayPal, posao na Edit-ovanje kartice, promijenio datum isteka i CVV kod, autorizovalo mi je euro cini mi se da potvrde, i sve je proslo bez problema, i i dalje kupujem sa njom na eBay bez problema Znaci nemojte se zeznuti da je maknete
    Zar ti ne daju novu karticu u CKB sa novim cc brojem i svim? I kako si zadnjeg dana produzio jesi li otisao u CKB pa si ranije nesto zavrsio sa njima? Ako si u CKB uopste...
    Don't be afraid to be weak
    Don't be too proud to be strong

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    5 Posts

nema tracking za pakete koje ja posaljem ?

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Ako ti izbača da nema info to znači da paket nije još stigao u cg pošto. Dotad moraš koristit sajt pošte iz koje je krenulo.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,610
    Thanked in
    2,718 Posts

Quote Originally Posted by OpUsTeNo View Post
    Zar ti ne daju novu karticu u CKB sa novim cc brojem i svim? I kako si zadnjeg dana produzio jesi li otisao u CKB pa si ranije nesto zavrsio sa njima? Ako si u CKB uopste...
    Meni ističe sada krajem Oktobra u Podgoričku Banku. Biće čupavo imam osjećaj. Probao sam da dodam Atlas akrticu na moj nalog i nije uspjelo.
    sada mi ostaje da kada dobijem novu dobijem stari broj kartice (ak oje to uopšte moguće) i da odradim ovo što je Inkognito uradio. Ako dobijem novi broj kartice čisto sumnjam da ću išta uspjeti...
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by *lucifer* View Post
    pa ja sam bio u postu i pricao sa direktorom i , on je sve to u neku sveskicu zapisao. ali vidim da nista od toga nema. taj postar se dere pod prozor ujutro i mora se trcat uzet paket hahaha. moracu sad da trazim po sajtu ima li dje da se zalim.
    Ja sam primijetio da je postarima muka da nose ove posiljke sto nam stizu. Nego srecom, po malo se znam sa ovim mojim postarom pa mi prebaci paket preko ograde kad mi nesto stigne pa kad neko od mojih izađe iz kuce naleti na paket u dvoriste. Jedino ne znam kako cu proci kad narucim nesto lomljivo . A jednom ga sretoh na ulicu i rece mi da ima nesto za mene ali je ostavio u neku prodavnicu blizu moje kuće da ne nosi, pa pođosmo tamo da uzmem paket. Kaze - A nije ovo tesko, nego je muka nosit, ali sam vidio da je za tebe...

Thanks Thanks Given 
    2,331
    Thanks Thanks Received 
    5,873
    Thanked in
    2,046 Posts

Moj poštar je legenda, ja sam stavio adresu na poslu i on kad uđe sa vrata viče stiglo je iz iz kineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by srdjancg View Post
    Ja sam primijetio da je postarima muka da nose ove posiljke sto nam stizu. Nego srecom, po malo se znam sa ovim mojim postarom pa mi prebaci paket preko ograde kad mi nesto stigne pa kad neko od mojih izađe iz kuce naleti na paket u dvoriste. Jedino ne znam kako cu proci kad narucim nesto lomljivo . A jednom ga sretoh na ulicu i rece mi da ima nesto za mene ali je ostavio u neku prodavnicu blizu moje kuće da ne nosi, pa pođosmo tamo da uzmem paket. Kaze - A nije ovo tesko, nego je muka nosit, ali sam vidio da je za tebe...
    Reci ti meni, jel ti kapija zatvorena, imas li psa unutra, imas li interfon?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Jesam, u CKB sam, i imam najobicniju Visu Electron. Dva puta do sada mi je produzavana od kad je imam, i uvijek mi je isti broj kartice, samo se mijena do kada vazi, i siguronosni kod (CVV), cak ti i pin kod ostaje isti za bankomat. Ako ti istice npr u novembru, do kraja novembra mozes koristiti staru karticu, i tokom tog mjeseca ce ti stici poruka od CKB-a da mozes novu karticu podici. Meni su samo rekli da novu pocnem koristiti od 1. u mjesecu, a do tada da koristim staru. I sto je najvaznije, oba puta sam editovao karticu na PayPal, bez problema...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nashao sam neki sajt Nike patika koji isporuchuje za CG i veoma je povoljan http://sportshops.simple-helix.net/ al ispochetka mi je tu neshto zasmrdilo, a kad sam doshao do placanja prebacilo me na neki kineski sajt http://www.wedopay.net/cn/index.html da zavrshim uplatu...Zna li neko neshto o ovom wedopay-u, mada mi to izgleda swe ko prewara...

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Vjerovatno su replike u pitanju. A ako te prebača mimo paypala,master carda,vise isl bježi od toga.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Reci ti meni, jel ti kapija zatvorena, imas li psa unutra, imas li interfon?
    Zatvorena je kapija, pas je unutra, ali u drugom dijelu dvorista a nemam interfon A ne smeta meni sto mi on ovo prebaci preko ograde, bolje nego da vrati paket. Samo sam primijetio da im je muka da se nosaju sa ovim posiljkama, jer su glomazne al' nisu teske... jos im se nakupi po nekoliko istovremeno i onda ne mogu ponijet sve to. Zadovoljan sam ja, samo da mi stize u dvorište

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

Pa bolje bi bilo da ostave na poštu a tebi uruče poziv da je pokupiš negoli što se gađu sa njima.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Pa realno nema ni gdje drugo da ti stize najajce da vice preko ograde "STIGLO IZ KINE ALOO!! OTVORI"

Nego bi ti mogao da napravis neko specijalno postansko sanduce, vise kao velika kanta, koja ima otvor na vrh koji se zatvara, i koja je puna debelog sundjera, da makar kad je kisa ne brines kako ce ti dostavit paket. Barem se meni javljaju takve ideje s' obzirom koliko meni paketica stize.

A normalno da im je tesko i dusavo nosit se sa paketima koji su glomazni, isto on ima samo onu torbu predvidjenu za pisma, pakete bi morao u ruke nosit. Ja sam mom postaru rekao "sto ti je veliko, sto ti je tesko za nosenje, samo mi ti daj onaj papiric da ja to u postu podignem da se ne nosis sa kutijama"

Postar mi je da kucnem u drvo, bolji da boljeg nisam mogao imat. Cak je i on poceo da narucuje sa interneta
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    13
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Jesam, u CKB sam, i imam najobicniju Visu Electron. Dva puta do sada mi je produzavana od kad je imam, i uvijek mi je isti broj kartice, samo se mijena do kada vazi, i siguronosni kod (CVV), cak ti i pin kod ostaje isti za bankomat. Ako ti istice npr u novembru, do kraja novembra mozes koristiti staru karticu, i tokom tog mjeseca ce ti stici poruka od CKB-a da mozes novu karticu podici. Meni su samo rekli da novu pocnem koristiti od 1. u mjesecu, a do tada da koristim staru. I sto je najvaznije, oba puta sam editovao karticu na PayPal, bez problema...
    Ja cu danas skoknuti do CKB da vidim da mi nisu slucajno napravili, danas ili sjutra. Istice mi do kraja ovog mjeseca. Inace hvala za savjet u vezi onoga u posti. Odnio sam im bio dokument paypal racun na kojem je bila vrijednost niza od 150 eura i bez problema mi nisu napisali nikakav porez, samo sto sam par puta dolazio dok sam ufatio te carinike.
    Kad si editovao karticu jesi isto morao da je verifikujes ono da trazis u banci rezervisane transakcije i slicno?

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Ja cu danas skoknuti do CKB da vidim da mi nisu slucajno napravili, danas ili sjutra. Istice mi do kraja ovog mjeseca. Inace hvala za savjet u vezi onoga u posti. Odnio sam im bio dokument paypal racun na kojem je bila vrijednost niza od 150 eura i bez problema mi nisu napisali nikakav porez, samo sto sam par puta dolazio dok sam ufatio te carinike.
    Kad si editovao karticu jesi isto morao da je verifikujes ono da trazis u banci rezervisane transakcije i slicno?
    Ne, jednom kad verifikujes karticu ona je zauvjek verifikovana (osim ako te ne provale pa ti je stave na crnu listu), tako da ne trebas ukucavati nikakav kod, medjutim PayPal ce ti autorizovati euro, vjerovatno da provjeri da je kartica i dalje aktivna. Dakle, pretpostavljam da to znaci da u raspolozivim sredstvima moras imati makar euro na kartici
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Pa realno nema ni gdje drugo da ti stize najajce da vice preko ograde "STIGLO IZ KINE ALOO!! OTVORI"

Nego bi ti mogao da napravis neko specijalno postansko sanduce, vise kao velika kanta, koja ima otvor na vrh koji se zatvara, i koja je puna debelog sundjera, da makar kad je kisa ne brines kako ce ti dostavit paket. Barem se meni javljaju takve ideje s' obzirom koliko meni paketica stize.

A normalno da im je tesko i dusavo nosit se sa paketima koji su glomazni, isto on ima samo onu torbu predvidjenu za pisma, pakete bi morao u ruke nosit. Ja sam mom postaru rekao "sto ti je veliko, sto ti je tesko za nosenje, samo mi ti daj onaj papiric da ja to u postu podignem da se ne nosis sa kutijama"

Postar mi je da kucnem u drvo, bolji da boljeg nisam mogao imat. Cak je i on poceo da narucuje sa interneta

i ja sam razmisljao isto to da napravim. ja goreg postara nisam mogo dobiti, i meni vice kina kina jebala te kina. mamu mu

Thanks Thanks Given 
    492
    Thanks Thanks Received 
    586
    Thanked in
    437 Posts

Mene ovaj pita, imas li ti koga u Hong Kong?

Page 141 of 1288 FirstFirst ... 41911311371381391401411421431441451511912416411141 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)