Pa, 183 vs. 199...i to telefon koji nije izlazio.
Znaci 16 ppi vise...
A sve je to OK...pogledaj koliki je![]()
kaze neko ko ima telefon vise klase sa, AFAIK, najnizim PPI na trzistu trenutno: 183No, bitnije je smijati se Sensation XL-u
![]()
(nečitko)
Pa, 183 vs. 199...i to telefon koji nije izlazio.
Znaci 16 ppi vise...
A sve je to OK...pogledaj koliki je![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-10-11 at 18:07.
TAKUMI
Da je vama znat' oko čega mlatinjate...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Neka kvazi-desktop Linux varijanta poput Motorolinog WebTopa bi savršeno odradila stvar.
Ali hardver stvarno djeluje vrhunski - već prvi Transformer je odlično primljen, tako da su s ovim razradili taj model tablet+lapdock i to sa masu jačim hardverom... ako bude pola koliko se očekuje, i pritom ne preskup, ovo može da bude mega-hit.
Ekran od 4.7 na telefon je JOS veci poraz? 4.0, 4.1 su OK ekrani, ali 4.7 na TELEFON????
To je idiotluk cisti.
TAKUMI
Uh tako mi se svidja ovaj Sensation XL....
Moram poceti da radim na tome da ga nabavim.
predobar je.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Vi s kratkim prstićima - ako vam se ne sviđa 4.3"+, slobodno napuštite lokal.
Kratki prstici, i kratka pamet :beguiled:
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
mene brinejedino baterija na ovaj HTC , na ovaj obicni n moze dan svezat baterija ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
pojavio se konachno i atrix .....
bih da koristim stock messaging app ali mi treba i opcija reminder, da me obavjestava o ne procitanim porukama (sve dok je ne otvorim). postoji li tako nesto?
mislish da ti telefon signalizira zvucnim upozorenjem na odredjeni vremenski period dok je ne procitas ???
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kao što rekoh prije skoro godini dana, umjesto da rade na tome da što manje resursa crpi, oni ganjaju V8 i jače. Ne razmišljaju mogu li proizvođači napravit normalnu bateriju za to... (možda je novi nexus ima ali to je jedan telefon koji je pod znakom pitanja) (i velik je) (ružan)...Head Moderator of CyanogenMod forum also said that there’s two basic requirements to run Ice Cream Sandwich update smoothly, all android devices must have 256 MB RAM or more and also decent GPU (Graphic Processing Unit), I think only middle and high-end phone meet that criteria. But if your phone doesn’t meet those, it doesn’t mean you will never has chance to install it, CyanogenMod (which is crap) Team with CM9 (sh*t) and another developers will work hard to make it work on all android phone. While wait you can try the launcher or theme based on SDK.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pa 256 MB i nije puno...
Toliko ima recimo E7, samo sto ovaj posle start up-a potrosi 88 MB![]()
TAKUMI
"Ograničenja" ne znače da ganjaju specifikacije, nego suprotno: 256MB RAMa je odavno minimum minimuma, što je i razumljivo, a "decent GPU" se odnosi na akceleraciju interfejsa, što ICS donosi (a iOS ima od početka), s tim što ne podržava svaki GPU. Kratko i jasno, onome ko nije ispranog mozga.
e pa onda probaj ovaj
https://market.android.com/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature= search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlkdi53YW5neWlrL k1pc3NlZENhbGxSZW1pbmRlciJd
ja mislim da sam ovaj koristio nejde davno..i ima da se podesi za sms i pozive...iako mu ime ne bi reklo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks