mislim da smo magistrirali kruzni tok, hocemo da se vratimo na temu sa kaznama ? jel se desilo kome sto ? ja vam mogu rec da postujem pravila stavljam i pojaseve jer sam shvatio da nemam para da platim kaznu ako napravim prekrsaj pa ne smijem da se *****m
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Cek', ne mozemo tek tako da preletimo preko kruznog!
I, opet, po treci put...
PA TO NE POSTOJI. Jer, nisi valjda toliki kreten da upanes u kruzni a imas auto lijevo, u OVOJ SIVOJ ZONI:
Opet:
Vozac uocava znak i shvata da je njegov put sporedan, pogled usmerava u levu stranu da bi uocio vozila koja se krecu ’glavnim’ putem i imaju prednost u odnosu na njega. Ukoliko ima vozila, vozac mora zaustaviti vozilo. Da bi vozac sve ovo postigao mora se kretati minimalnom brzinom.
Znaci, ako vidis neko auto lijevo, ti stanes, kad lijeva strana bude cista, vozis i do prvog, i do drugog, bezbjedno.
TAKUMI
Da kucnem nije ništa odavno... Navikao sam da se vežem, a na magistrali standardno do 10km/h preko ograničenja, sem eto uveče kad ih ima manje... Da rizikujem kaznu zbog 5min nema potrebe...![]()
#fakenews
Ni ja nisam imao problema u zadnje vrijeme. A cuvam se kad idem put primorja, jer svaki put mora bit najmanje jedna A klasa negdje...
TAKUMI
evo ja da dobih prvu kaznu posle godinu dana,zaustaviše me prije neki dan kod Meteriza na putu PG-CT, ograničenje 60,ja pitam ovog kolko sam išao, i reče kad je vidjeo ko sam, malo manje od 200 :mrgreen: i onda kaže srećom 86(na 90 ode vozačka), i tako ja popih kaznu, pitam ih ja, koji vam je to radar, je li laserski ili onaj drugi, kaze on koji drugi, pa reko ima onaj radio-talasni, ne kaže, te stare su potpuno makli,sada samo koriste ove nove, laserske
![]()
Ada pricali su na tv da su se stekli uslovi da se na materize poveca ogranicenje, i to jos prosle godine... Ono je bruka tamo 60 drzat...
Njak Njak Njak
Maśa, Maśa, nemoj da te zaredja sad..:!:
Kako ti na 90 ode vozacka?Zar nije neko postovao zakon u kome pise da van naselja moras da prekoracis 50kmh da bi ti uzeli vozacku?
Sinoć jedna patrola kod kružnog toka kod Dana a druga u Dalmatinsku kod pumpe...
Pa ako pogledas slike koje sam postavio, vidjeces sliku i za taj slucaj.
TAKUMI
Samo da kazem kako su lukavi, iz pravca Podgorice stanu ispred stanice Zete gdje je ona krivina i odatle im je put lasera taman na pravinu i cim prodjete znak 60 tu vas hvataju pa se pazite!
http://www.mne-bet.com prvi i jedini kladiocarski sajt u Crnoj Gori.
zar nije kad je ogranicenje 50 da na 80 ide vozacka plus 30 a sve preko toga je plus 50? znaci 60 (110) , 70 (120) ?
f6
Nisam siguran sta si pitao...
Ali razlikuje se koliko mozes da prekoracis za naselje i za otvoreni put tj na otvoreni mozes vise da prekoracis nego kroz grad sto mozes, nebitno od toga koliko je ogranicenje, bitno je jel naselje ili ne.
Naselje mora biti oznaceno sa tablom koja pokazuje da pocinje naselje i tablom da se zavrsava. Barem je to definicija u zakon
Njak Njak Njak
ali u naseljeno mjesto je ogranicenje 50? tada vozacku oduzimaju na 80 i preko.
gdje je 70 tada je uzimaju na 120 i preko
f6
a jesi li dje vidio tu tablu?![]()
Last edited by E_K_V; 21-10-11 at 19:25.
Popio mi je drug kaznu za zaustavljanje, koliko bi ono dana dok se ne duplira ili sta vec?
triplira
ja mislim 7,mada nisam siguran![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks