hvala guzico :P haha![]()
odlično, besni, samo tako nastavi!
nothing comes from violence and nothing ever could
hvala guzico :P haha![]()
E ovako, melodiju koju trazim sam slucajno cula pred kraj emisije Wild beauty na Atlasu u subotu, i islo je samo nekih 20 sekundi, pa cu pokusat' da to sto blize objasnim.
Kompozicija (barem ovo sto sam ja cula) nema tekst, samo predivan zenski glas koji pjeva: aaaaaaa... Nekako je djelovala kao da je sa nasih prostora, mozda i sountrack za neki film. Ono sto mi je posebno privuklo paznju je taj jedan vokalni skok na vishe koji vas, onako, pokida
Eto, toliko mogu da kazem o tome, kao i da je sporija stvar, pa ako iko zna neku kompoziciju koja bi mogla da odgovara, nenormalno mnogo bi mi pomogao![]()
i dalje trazim "milicu" od dragana racica..
stanica ti u suzama ja se smrzavam pokisla si sva, nije kraj moj mukama kad vec odlazis tuzan sam i ja
znali neko koja je ovo pjesma...?
Trazim naziv pjesme ili download link.. Pjeva je Ilija Pejovic, a text ide nesto tipa:
'nije lako reci ne, jer razum ti ne pomaze, da li ljubav ili strast, ponekad svejedno je... i proci ce za tren, ovaj zivot ko u snu, ja odavno vec trazim razloge da ne mislim na nju'.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Hvala na pokusaju ali nije ovo u pitanju, Great gig in the sky bih prepoznala bilo gdje, bilo kad, pa da je ne znam koliko zakamufliraju
Djelovala mi je melodija kao da je sa nasih prostora, cak me mozda taj glas (ako me sjecanje dobro sluzi) podsjetio na onaj zenski vokal u pjesmi Ederlezi.
ne znam, vidi da nije nesto ovako:
http://www.youtube.com/watch?v=zXpulL9ZXGU&feature=related
ne znam koja bi to mogla da bude sa nasih prostora![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Hvalaaaaaaaa
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
molim![]()
aj da probam odje da nadjem, da ucinim uslugu drugarici.
Pjesma je domaca (ex-yu, ne znam tacno) ..period pocetka 90tih.
Solo singer, mislim da nije bend.
Tekst ide "Nebo je upalilo nase zvjezde s(v)atove (!?), ti i ja mozemo, nama ljubav ostaje"
Lagana pjesma, lagan tempo..
Nesto me podsjeca stil na poslednju igru leptira/divlji andjeli/neki to vole vruce... but slower![]()
Originally Posted by my name is ...
sandi cenov WTF ?
@goozica to je ta
konacno... jedina pjesma koju nisam uspio da nadjem...a svemocan sam kad je gugl u pitanju
hvala puno !
Last edited by aCid_cOokiE; 06-11-11 at 17:58.
Originally Posted by my name is ...
ja volim njegove pjesme![]()
Zna li neko nekoga sa PRO FM-a. Danas sam u kolima slusao odlicnu stvar ali ne znam kako se zove. Uglavnom to je bilo danas izmedju 14:00 i 14:10. Posle te stvari isla je Magnetic Man - Getting Nowhere.
Hvala !
Treba mi pjesma jedne crnogorske rep grupe.2 tipa repuju.REFREN ide kao: "trci ajde trci ,trci pa se ne osvrci" ili tako nesto..Spot je ekstra uradjen.Dvojica saslusavaju nekog tipa u nekoj sobi i svi nose neke maske bijele.Ovaj jedan tip ima neki oziljak.Eto toga se sjecam..ako ko zna neka napise koja je pjesma i grupa u pitanju hvala!
@ mok4
Mislim da trazis ovu pjesmu:
http://www.youtube.com/watch?v=xfFoI4ye4i4
Last edited by Sampdoria; 21-11-11 at 02:01.
Treba mi pjesma od naseg izvodjaca, Crnogorskog, ne znam kako se zove![]()
Pjesma ide nesto ovako :
"Ne bih ostavio te ni za usnula blaga, da ljubav nije od vjecnosti san, bez tebe zelim draga..."
Ovako nekako ide, bas bih volio da mi neko nadje to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks