http://www.youtube.com/watch?v=Mwzp15bqalA
Ako neko moze da nadje lyrics od ovoga,bio bih najdublje zahvalan...ono,nisam gluv,chujem i ja vecinu,ali ima par rijechi koje ne mogu da deshifrujem... a bash mi se svidja koncepcija![]()
Sm1Le4MeNow(banned)
zna li ko koja je pjesma ciji je refren nesto tipa zadovoljan sobom ( moze i biti i da je s tobom ) i to se ponavlja, zvuci kao azra![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ljudi trebala mi je usluga, naime ako neko moze skinuti pjesmu 'balada o penzioneru - Dusan Prelevic Prele' i okaciti mi na rapidshare ili nesto tako da bih je ja mogao skinuti sa telefona. unaprijed hvala a to vam je min posla a meni treba![]()
не пада ми на памет ни један потпис
treba mi pjesma da mi nadjete ide ovako: "ona je raj za oci, pakao za usi ona mikrofon drzi kao da ga pusi" ... ne mogu je naci nidje, niti znam kako se zove...dje je ona guzica ona ce to najbolje
ne ne, ovo drugo samo sad
Ima li neko remix ove pjesme(bila je popularna prije 4-5 godina)
Treba da napunim 4GB muzike sa žanrovima :
house hits ( ovo moderno što se pušta po kafićima uveče)
Mediteranski melos ( ajde to ću se snaći - imam nešto muzike )
Domaći Yu Pop
Rock hitovi
Ultra turbo giga mega folk
Treba mi ovo za brod, za goste, jbg, da imam tih nekoliko foldera - pa kada mi neko nešto traži - NA!
Ajde, izađite mi u susret![]()
Torenti bratski.
http://torrentz.eu/
Tu fino kucaš ove gore navedene pojmove i skidaš što ti se učini ok.
Što se folka tiče to na neki od domaćih foruma koji služe skidanju muzike(rapidserbia.com etc).
znam, ali treba ubosti dobar torrent. Hvala svakako. Već sam svašta ponešto skinuo. No nisu to neki hitovi jbg.
E ne znam, jedino da nađeš neke top liste od ovog ljeta pa fino jednu po jednu stvar.
daj mail, pa ću ti nakačit neke, samo kaži iz koje grupe. ali to tek mogu večeras, ako ti nije kasno
nothing comes from violence and nothing ever could
Da ne zna ko kako se zovu bubnjari, sto su se cesto vrtjeli na rtcg2 ranije, sto sviraju po nekim nerealnim mjestim po metalnim predmita tipa lonaca i drugo. ostao mi je u sjecaju jedan spot kad oni vise konopcima zakaceni i sviraju na nekoj gradjevini. ikoooooo, pliiiiiiiz?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
dugo tražena... ima i link za download... SVAKI GRAD NA SVIJETU IMA KLINCE PODGORICA IMA CIKOTIĆE!
Interesuje me pjesma sa pocetka serije Ed ako se ko sjeca..Ne mogu na youtube nac' klip sa spicom sa pocetka..Znaci ko pjeva i link..Bio bih zahvalan..
next year-Foo Fighters?
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
To je to hvala punooooo:*
da ne zna neko???
faskil_-_silly_waffles_(frisky_radio)-sbd-06-21-2011
75 min???
cule?gile?![]()
1993-2020
slušala sam jednu pjesmu večeras na atlas radio, ide nešto ovako "i've seen (that) their eyes... " dalje ne znam, rok mi djeluje da je, ali ne razumijem, nerazgovjetna je!! da ne zna ko??
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
ima li ko Momcilo -Besan Pas ajte kumim vas Bogom
No Signature
oliver dragojevic spavaj katarina,treba mi link za mp3 fajl.na pm
Per aspera ad astra...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks