Engleskog titla, ne prevoda
Elem, http://www.addic7ed.com/serie/Homeland/1/3/Clean_Skin
sta je fora sto nema ni engleskog prevoda za Homeland treca epizoda na ove osnovne sajtovepa epizoda je izasla prije 3 dana
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Engleskog titla, ne prevoda
Elem, http://www.addic7ed.com/serie/Homeland/1/3/Clean_Skin
a dobroonda je subtitla ako cemo posteno
hvala al nasao sam ga...nego ove sajtove koje redovno pratim nije ga bilo...a i nije mi jasno zasto mu toliko sporo ide to 4 dana proslo
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
bilo ga je vec u ponedeljak na addict7ed.com
instaliraj bsplayer, on automatski skida titlove cim ukljucis video fajl.
Ako bih zbog toga stavljao onaj BS od plejera...![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sto, sta mu fali?![]()
odgledah pilot Grimm-a. za sad ne obecava
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Vazda najmrzniji plejer, s najgorim komandama. Pozdravljam skidanje titlova i slične cake, ali samo neka je zdravo.
Media Player Classic, sto dodje uz K-lite codec pack je najjači, odgovaralo bi mi da ima automatsko skidanje titlova ali ajde... svejedno BS ne mogu da podnesem, a i svaki put kad sam probao tu opciju meni nije bilo OK, zato sto ja skinem seriju u 720p a on mi da prevod za neki obicni hdtv itd.
On ti ponudi sve prevode koji su u opticaju, ukljucujuci i 720p.
Ja koristim bsplayer jer sam navikao na njegove komande, prije svega na keyboard shortcuts. Nikad nisam imao potrebu da ga mjenjam, vec par godina ga koristim, a ponekad Media Player Classic.
Ja sam probao juče kod druga, i ponudio mi je titl za pogrešni rip.
Pa kazem, ponudi ti sve sto ima u opticaju za taj film/seriju/stagod. Ti onda izaberes ono sto ti odgovara, ako ima. Ako nema, jebiga, snalazis se na drugi nacin.
XBMC narode, najbolja stvar.
Imam jednu zamjerku za Homeland. Uvodna spica - katastrofa.
+1 za bsplayer <3
\\OFL•GIC
Evo posta sa stranog foruma gdje postujem, vezano za Breaking Bad, pošto se isto povela priča s hejtovanjem Skyler:
I think the issue is that she is the character who acts as speed brakes for the main storyline, which is what most people are invested in. However, it is vital that someone plays that role, because it is (a) more realistic, because not everyone is intially going to be over-the-moon with the fact that someone close to them has become a criminal, (b) it provides a sense of what is actually at stake for Walt (imagine if he had no family at all, or Skyler was as arrogant and psychotic as him - it would make the "doing it for the family" bit pointless right from the start) and (c) the series would be over in about 4 episodes, as one of the major conflicts was/is keeping the meth dealing a secret.
The thing is, it wasn't a happy marriage right from the start, and I think Skyler had been worn down by Walt's everyday arrogance and insecurity even before he got the cancer diagnosis, making her very defensive and wary. I have no problem with her character at all, and she has provided some dramatic high points (confronting Walt after the subject of the second cellphone reappears, the run through of the gambling story etc).
Znas kako. Meni je ona mrzna iz drugih razloga. Kao lik, potpuno je realno da bude takva. Nije ti svejedno da ti muz pravi drogu. Ja dosta toga razumijem. Ali, nista ona ne govori njemu za utaju poreza kod Teda, i jos mu dade one pare a da ga nije ni pitala. To me ispizdjelo. Jos da ne pricam sto se po'ebala sa Tedom, cisto da bi njega posrala. Bezobrazluk. A tek za vrijeme dok nije znala da je on methcook. Brat dobio rak, i ona sebe predstavlja kao najvecu zrtvu. Ja razumijem da je i njima tesko, ali najteze je Waltu tu. I onda oce da sve bude po njenom. A pusti me!Meni su svi likovi odlicno odradjeni. Bas svi. I svi su potrebni da bi se napravilo onakvo remek-djelo. Pa pogledajte glumu Walt Jr.-a, Hank-a, Saul fuckin' Goodman-a! Svi su likovi tako mocni, i gluma je prejaka.
DICIOTTO
big bang theory se malo popravlja...![]()
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Mene je najvise kod TBBT-a iznerviralo uvodjenje one Amy u seriju. Sheldon je bio unikat, i sad su uveli zenskog Sheldona. Pih. Aj Brunedette, to i nekako, ali im ova nije nista trebala. I dalje ih gledam, ima fora, ali nije to to.
DICIOTTO
Bogami su oslabili, tesko kad se nasmijem, ali zato BMS sabija!!! Serija nikad bolja nije bila, a ja mislio da nece ni biti trece sezone![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks