Batrović je trebao da potpiše za Partizan ali su onda ovi njegovi menadžeri ili već ne znam ko tražili 400.000 hiljada eura za transfer i ovi ih samo pozdravili.
Batrović je trebao da potpiše za Partizan ali su onda ovi njegovi menadžeri ili već ne znam ko tražili 400.000 hiljada eura za transfer i ovi ih samo pozdravili.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odusevili su me ovi klinci . Svaka cast za pjevanje himne a i za akciju kod naseg gola , bolju A tim nije stvorio![]()
BISOGNA VINCERE !
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koliko je tako talenata propalo zbog izkomplexiranih roditelja,koji svoje propale ambicije pokusavaju na dijete da prenesu i obicno ga unishte.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Eh, prije samo dvije godine u Nikšiću je naša U17 reprezentacija poražena od Danske 8:1. Tadašnji selektor Ljubomir Petrović, iako dobar retoričar, nije se pokazao na visini zadatka koji mu je povjeren. Iz ekipe koja se "suprostavila" Danskoj nijedan igrač (godište 1993) se nije približio igranju u prvom timu nekog našeg kluba što samo govori koliko je tu napravljena loša selekcija. Naravno, Fudbalski savez se odmah po završetku ugovora zahvalio Petroviću i doveo Savu Kovačevića. Odigrano je puno prijateljskih i pripremnih utakmica godišta 1994 a pogotovo 1995 i sve je rađeno planski. Od te 2009. puno terena sa vještačkom travom je izgrađeno (zahvaljujući savezu a ne državi) i svaki cent uložen za infrastrukturu se isplatio. Zamislite na kakvim su poljanama igrali ti momci do prije par godina. Od samog početka formiranja Crnogorske A reprezentacije savez je napravio sjajan potez konstantno dovodeći te klince iz mlađih selekcija na stadion (polutribina Istok) da gledaju svoje starije kolege i samim tim svaki od njih se trudi da taj crveni dres jednog dana obuče. Otud i onako pjevanje himne naše u17 selekcije kao da se radi o finalu Mundijala. Naša U19 reprezentacija nije imala problem sa selektorom jer Mijo Radulović je 2009 ostvario uspjeh plasiravši se u elitnu rundu kvalifikacija što ga je preporučilo za uzbestanski Paktahor kojeg je dobro vodio kroz Azijsku ligu šampiona, a sad vodi Budućnost pošto je Paktahor finansijski propao. Uglavnom, poslije Radulovića na mjesto selektora U19 reprezentacije dolazi Aleksandar Miljenović. I tu se odradio veliki posao i odigrao veliki broj utakmica. Reprezentacija se pod nejgovim vođstvom već drugu godinu zaredom plasira za elitnu rundu kvalifikacija. E sad, pošto se sa u17 i u19 reprezentacijom radi dobar posao dolazimo do u21 i tu nastaje krah iz godine u godinu. Krivac je, naravno, selektor Duško Vlaisavljević a čak više od njega Fudbalski savez koji ga drži na tom mjestu i tako mu omogućava da uništi generacije. Neshvatljivo je da im nije bitno hoće li bit treći ili se plasirat na Evropsko prvenstvo. Poslije onog brodoloma u Jermeniji novinar Arene je pitao Deja Savićevića hoće li ga smijeniti i ovaj se odmah namrštio što ga, čoče, to pitaju. I Vlaisavljevića su isto pitali, a on je odgovorio da će sačekati i da ne bi htio da donosi ishitrene odluke. Čitaj - sačekaće da stvar malo slegne. Kad mu slušam izjave "Ne mogu da vjerujem da smo tako loše odigrali" i "Bespotrebna greška našeg igrača" smrkne mi se pred očima. Prekjuče je bio gost na televiziji 777 i slušao sam ga 5 minuta i dovoljno se iznervirao. Dokle, čovječe, dokle ćeš upropaštavati generacije? Ovđe se koriste teške riječi tipa "da ima obraza", ali ja zaista ne mogu da se ne složim sa tim. Da sam u njegovoj situiaciji spasio bih crnogorski fudbal i zamolio Deja da mi nađe drugi posao. Ako se on uopšte i pita sa pozicijom na kojoj je. Već je lepetanac rekao da smo svi zaboravili na poraz protiv Velsa (koji se opet nije smio dogoditi ) zbog euforije. Takvi porazi onemogućavaju našim igračima da naprave dobar transfer (pominjao već Mad god KO da ih je poraz od Jermenije sve unazadio). Generacija 1990 i mlađa je jako dobra. Već ću vam sada reći da ćemo imati odličnu generaciju i u narednom u 21 ciklusu za dvije godine. Od generacije 1992 Radunović i Mugoša su standardni u Budućnosti, u Rudaru Ermin Alić je odigrao sve utakmice na osjetljivoj poziciji štopera, Janković u Grblju,, Pejaković u Lovćenu. Od generacije 1993 u Budućnost povremeno uđu Marko Vukčević i Kalezić, u Rudar ponekad uđe Mrdak, u Mogrenu gotovo standardan Bakić, Raičević u Beranama, za Bokelj brani svaku utakmicu Petković a iz istog tima je takođe standardni Pavićević, a za Kaluđerovića iz Lovćena vjerovatno svi znate. Pa čak i iz generacije 1994 već imamo tri igrača koja sam pomenuo: ekstratalentovani Đorđević (Mogren), zatim Milojko (Grbalj) i Kalačević (Zeta). Dodajte tu još kojeg igrača sa strane kojeg iz inostranstva kojeg savez uvijek "upeca" i eto vam već dobar tim na vidiku.Trenutni sastav U19 generacije koja bi trebalo da bude gro U21 tima za dvije godine. A selektor? Ne smijem ni da pomislim na još jednu unazađenu generaciju.
Dick Laurent is dead!
Ovđe je malo drugačija situacija jer mu je otac bio odličan igrač
http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_Batrovi%C4%87
Dick Laurent is dead!
a od kuma
mjesto selektora u 21
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
@Amesiac dobar post.
Sve je to u redu,ali (ako je tacno) traziti za klinca od 15godina 400.000eura,mi je van pameti. Za te pare bi se mogao napravit odlican tim za nase uslove
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
daj ljudi da ako Bog da se prvo plasiramo na evropsko pa nakon toga da se angazujemo malo , da se unese neki trans protiv jebenog Vlaisavljevica dosta je bilo vise .. upropasti mladice !
BISOGNA VINCERE !
jel zna ko kad pocinje raspodjela karata za cesku??? poslao sam trebovanje, al ne bih da me preskoce, nego da ispratim to![]()
Ma sve si ti u pravu i mi se potpuno slažemo. To je ludost. Samo sam htio da kažem da je malo drugačija situacija jer ima roditelja koji ništa nijesu postigli u životu i pokušavaju kroz đecu da liječe svoje komplekse neuspjele fudbalske karijere. Ovđe to nije slučaj jer je njegov otac ostvario odličnu karijeru. A o konkretnom slučaju znam samo ono što sam pročitao u štampi i ovđe na forumu.
Dick Laurent is dead!
Obavezno se treba angazovat i da bude skandiranje protiv Vlaisavljevica. Covjek jednostavno unistava generacije mladih igraca od kojih bi mnogi trebali da napreduju i da zaigraju za A reprezentaciju. Sledecu igraju 11 novembra protiv Andore, vjerovatno u Niksicu. Bice prilike kad opet budu u PG igrali da se pokrene neka akcija protiv njega.
Vidji ovu djecu jebote, svi do jednog pjevaju himnu..![]()
Koliko je meni poznato, glavni krivac za ovu stagnaciju malog Batrovica je Budo Miranovic, posto je on kada je mali trebao da potpise za Partizan trazio neko astronomsko obestecenje za tako mladog igraca (ne znam da li je bas 400 000 ), sto Partizan nije zelio da plati, vec su planirali da ga potpisu kad napuni 18 godina, jer mu tada valjda istice stipendijski ugovor sa skolom fudbala Bubamara, ciji je Miranovic vlasnik. Bilo kako bilo, malog su upropastili, i nikad nece bit igrac kakvog su od njega ocekivali. Sjetite se samo dje je bio Jovetic u njegove godine, i sve ce vam biti jasno. Svjetlosnim godinama ispred.
Gledah i ja juce utakmicu, i moram reci da su nasi kadeti dobro odigrali s obzirom da su za protivnika imali mozda i najjacu ekipu tog uzrasta u Evropi. O Spancima, necu trositi rijeci, ali od nasih moram pohvaliti malog Boljevica, kojeg je nadam se na ovoj utakmici snimio skaut neke spanske ekipe, jer bi zaista bila steta da ostane u Zeti, jer ce tu vrlo tesko postati igrac. Meni se jos svidio kako je odigrao Jankovic, igrac Partizana, vidi se da mali ima stofa, kao i Krstovic ali on zaista mora da poradi na nekim aspektima u svojoj igri, iako se vidi kvalitet. Sarkic takodje dosta dobar, mada mi nije jasno bas zasto ga Kovacevic gura na beka a momak ima preko 190. Kosovic je malo razocarao, bio je previse pasivan na terenu juce, ali mali ima opasnu desnicu. Ima ova ekipa finog potencijala, a i cini mi se da Kovacevic radi dobar posao sa njima.
Sto se tice Vlaisavljevica, ne znam sta to treba da se desi nakon onog debakla od Jermenije pa da on dobije otkaz. Jedino da nam Malta ili Farska Ostrva u Podgorici nabiju pet komada, ili tako nesto. Covjek je znalacki upropastio dvije generacije, a na najboljem je putu da to uradi i sa trecom. Kao sto amnesiac rece, sledeca generacija 92 i mladji su i talentovaniji od ove sadasnje, i stvarno bi bila katastrofa da i njih nagrdi ovaj strucnjak. Osim ovih iz nase lige + Kaludjerovic iz Lovcena, tu su jos iz inostranstva Bakrac (OFK Beograd), Mijuskovic (Amkar), Pepic (Karlsrue) koji su vec igrali za mladu, pa jos Petricevic (PAOK), Sahman (Parma), Cicarevic (Cesena), Toskic (Bari), pa momci koji igraju u Partizanu i Zvezdi Savicevic, Culafic, Kovacevic, Zizic... KAo sto se vidi, ima tu materijala da se napravi dobar tim, samo je pitanje hoce li imati ko da vodi te momke. Posto Vlaisavljevic, pa cak ni sa novom frizurom, to nije.
Kad vidite ove Spance sto igraju po Barsi,Realu,Bilbau a ovi nasi igraju kadetsku ligu po raznoraznih poljana crnogorskih,i onda treba treneri da ih upropastavaju.
Amnesiac odlican post,duzan sam ti rep.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Shto se tiche Buda, on ima zagarantovano da ja znam nekih 100.000e od njegovog transfera kad god da predje, tako da mu te pare ne ginu, ima i neka pravila i bakraci da maticni klub mora da ih dobije ili tako neshto.
Ovo za Vlaisavljevica kao shto vec znate se slazem sa svim shto ste pisali, jednostavno je trener u rangu Petnjice ili Ibra...
izvinjavam se na skretanju sa teme, al cuh ovo danas pa da podijelim:
razgovaraju srbijanac i crnogorac. pita crnogorac ovoga: "dje ces ove godine na ljetovane?"
srbijanac odgovara: " a sto znam... bugarska, grca... ne znam. a ti?"
-" a ja cu tu - ukrajina, poljska. "
![]()
Definitivno ništa od Bajkovića...
Al eto, da ne bude da samo mi njima uzimamo igrače...
Valjda je Bonja ispucao normu kikseva pa bude protiv čeha kao u prvoj protiv engleza.. .
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks