Čisto iz zabave - po čemu je "gori" od GS II?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
@emix
shta ti bi bolan!?
rezoluzija od 10' tableta 720 x 1280 pixels
texas instruments OMAP 4460
1750 mAh
mozda shto je 5mpix hahahahahahaha to samo nokia fanove fascinira
PS: Jedina ****** stvar su "nedugmad" kao na honeycomb tabovima
Rekao sam sta se najavljivalo i kakva su ocekivanja bila a sta je na kraju ispalo.
Dual core na 1.5ghz ili cak quad core- nema ga.
Kamera 8-12mpx- nema je.
Aluminijum- nema ga, ne umiju metalni telefon napravit.
I meni je neshvatljivo ovo kamera 5mpx na ovakav telefon, jos je pritom cist prosek, slike su samo ok nista vise.
Totalno su isfotosopirali telefon na onaj video "something big is coming".
To je moja pretpostavka. Isti je proces kod DSLR-ova: novi Canon 1D X ima "samo" 18MP ali zato cepa mislim preko 12fps u rafalu. Koliko god je jak procesor u telefonu, to je "general purpose" elektronika, nije kao specijalizovani procesor u fotoaparatu, i što veći broj piksela gura, više mu vremena treba. Pošto je Apple krenuo u tu priču s novim ajfunom, logično je da Samsung ide na brzinu više nego na piksele.
Cijene su bas "dobre"
http://www.gsmarena.com/galaxy_nexus...-news-3289.php
svejedno veci je pomak nego nexus s i nexus one!
nenormalna rezolucija, procesor i software - dovoljno da bude "the best" ubjedljivo!
Najveći adut pored svega je Android 4.0. A ostaće bar nekoliko nedjelja ili mjeseci jedini telefon s ICS.
On the other hand, the UK retailer Clove has listed the 16GB version of the Galaxy Nexus for €514 including VAT and has been listed to arrive "early November".
da niste ocekivali ispod 500€ da ce bit?Realno, vrijedi vise od iphone 4s, a za koliko ce on moc da se nadje (u CG i u EU)?
(nečitko)
Evo dan je prosao, oce li uskoro bit za DHD. Nestpljiv sam :dispirited:
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
https://market.android.com/details?i...pooplog2&hl=en
Nema za Symbian, jer ovo treba samo seratorima.![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-10-11 at 21:49.
TAKUMI
ja sam platio za ovu bolju verzijuhttps://market.android.com/details?i...also_installed
Vise Android ima aplikacija o kaki, nego sve apps zajedno na Nokia Store![]()
(nečitko)
Pa recimo te apps su ti must have.
P.S. 800 dolara za ovaj plastikaner app free????
http://www.gsmarena.com/galaxy_nexus...-news-3289.php
Dalje, kupio frend SII, 350 ja mislim preko Mtela, i probao sam ga prije 2-3 dana, znaci star 17 dana a ona ivica ispod kamere je totalno izlizana, do plastike (prejeftine). Ima 6 ili 7 home screens, i kad dodjes do zadnje home screen-a, ne mozes da ides odmah u prvi nego moras da se vratis jedan po jedan. I mean, WTF?
TAKUMI
Mislim da je Google promašio sa ovim telefonom. Nije toliki napredak (osim u ekranu koji je već prevelik za mene). Dell sreak je imao 5" i nije se uopšte prodavao..
Mislim da je 4.1" ideala. Nešto između S1 i S2.
@bugi pa to sam i pominjao, best buy (u nedostatku atrixa) ce bit galaxy r (taman izmedju sgs i s2 - 4,2incha)
treci tegra telefon, nije amoled, "samo" 5mpix, "samo" 720p ....
naravno da "bi vishe volio atrix" ali bi ga prije uzeo nego p990 ("samo" 512rama) - al atrixa nema a i "izgubio" se i p990!
al je trenutno skup ali definitivno brzo mora bit ispod 350e
Nijesma obratio pažnju na R seriju. Vidiš dobro zapažanje, ja sam moje konstrusiao iz glave, ali Samsung definitvno onda pokriva tražište.
OD Ace, preko S1, R i S2. Ima sve dimenzije...
A sma se ložio na s2, a onda bi ga je brat donio iz Slovenije, par dana pošto je bila premijera. Imao je blic i to me oduševilo, ostalo i nije baš.
Ono što mi treba sada je Galaxy M pro... Ali da ga naprave sa nekako većim ekranom i qwerty -jem. Pa neka maknu kameru i ostale gluposti. Poslovni telefon sa androidom je vrh
samo uštineš ekran i on ti izbaci mini preview svakog ekrana i klikneš na koji oćeš. Znači sa 12 možeš na 2. ccc
Nijesma obratio pažnju na R seriju. Vidiš dobro zapažanje, ja sam moje konstrusiao iz glave, ali Samsung definitvno onda pokriva tražište.
OD Ace, preko S1, R i S2. Ima sve dimenzije...
A sma se ložio na s2, a onda bi ga je brat donio iz Slovenije, par dana pošto je bila premijera. Imao je blic i to me oduševilo, ostalo i nije baš.
Ono što mi treba sada je Galaxy M pro... Ali da ga naprave sa nekako većim ekranom i qwerty -jem. Pa neka maknu kameru i ostale gluposti. Poslovni telefon sa androidom je vrh
nisam koristio SII, ali na HTC-ima imas pinch to zoom, pa odaberes homescreen, ili kliknes na home, i vrati te na pocetni ekran, a sense 3 ima i karusel, pa mozes sa zadnjeg na prvi da predjes...
da davidis da ljudi imaju problema sa varenjem, i android ih spasava (pise 10.000-50.000 downloada do sad)
ne znamo dok ne vidimo uzivo. Ekran je veliki, ALI nema hardverskih ili bilo kojih drugih tastera, za razliku od androida na koje smo navikli. Ako ko ima podatke o tacnim dimenzijama, nek izbaci, da uporedimo sa 4,3" telefonima...
edit: svi pisemo u isto vrijeme i objasnjabamo glupom Fabioli da ne umije da koristi Android![]()
Last edited by verbalni_fajter; 19-10-11 at 22:54.
(nečitko)
Noša kad predstavi ove Windows telefone, tek će se moći pričati o tome koliko ko "vrijedi".
Meni je ovaj N800 (Sting Ray) ljepše dizajniran od bilo čega na tržištu:
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks