a u cemu su sampioni ?
"sampion" iz Crne Gore je Drakulovic,i neki mladji momak iz Kotora cini mi se
pored Dada Mihajlovica ima jedan borac iz Hrvatske koji obecava,ostalo su trube
pozvali su bili Nemanju Uverica (drugo mjesto na Vatrenom Ringu),cak je i u Srbijanske novine objavljeno,ali su mu bez objasnjenja otkazali borbu i ucesce
pricao sam juce sa njim,razocaran je organizatrima,jer je imao zelju da se pokaze pred nasom publikom
momak ima srce,ima potencijal
bice ovo dobar mech,gotivim oba borca,ali me Diaz sve vise odusevljava
Last edited by chochek; 19-10-11 at 14:46.
a u cemu su sampioni ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
vjerovatno u spremanju kokica
ocigledno............ o boze, ima li kraja agoniji ............
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Najjaci su. Nisu stavili sliku borca koji se bori protiv Vasa Bakocevica. Samo ime....i nema ga na youtubu...sto je za svaku pohvalu...xaxaxaxaxa znaci...underground...
Last edited by samo-ja; 20-10-11 at 14:51.
Last edited by RiddicK; 20-10-11 at 20:06.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
da va obavijestim ja sam posao sampion crne gore i sviranju gajdimogu li da se prijavim sad na oltimajt fajt najt ?
Stani malo ja sam prva kosa crne gore za sat vremena mogu da pokosim sto dvoje ne mogu u moje selo, ocu i ja da se prijavim![]()
ja sam se jednom pobio u 3. razred osnovne. mislim da sam pravi kandidat...![]()
Goran Radonjic vs Nadir Gadzhiev
http://ironforgesiron.com/2011/10/w5...scow-teh-vids/
Loš Radonjić, postaje jednodimenzionalan borac kojeg je muka gledat. Low kick, jedan direkt,rijetko aperkat i hvataj protivnika. Sudije ga ovdje baš pogledaše. I to se borio sa nekim anonimusem.
Last edited by Superhik; 25-10-11 at 02:17.
Odlicno si ga opisao.
Rispekt za link!
Kao njegov veliki fan,moram priznati da je pobjeda neuvjerljiva.Nije da nema pozitivnih stvari iz borbe,ali jednistavno je morao biti dominantan protiv ovog borca.Prva pozitivna stvar je da je bas spreman fizicki,obratite paznju kakav je udarac u vilicu primio u drugoj rundi,a da se ni malo nije uzdrmao.Druga pozitivna stvar je da je krenuo dosta jako u extra rundu,i drzhanje mu je bilo kao da je meč tek počeo.Sjetimo se protiv Jurkovića kako je stao u zadnju rundu,i bukvalno izgubio dobijen meč.Njegov sručni štab i sam on moraju da znaju da je kriterijum u K-1 različit od ostalih wako i tih divljih organizacija....Mnogo se vrednuje zadnja runda,i to kako se kako se borac ponaša u tim trenucima.Igor Jurković je protiv Radonjića krenuo srcem i svom tehnikom i snagom što raspolaže,iako razbijene face,odnio je pobjedu čak ne dozvolivši Radonjiću pravo na extra rundu.Time mu je stao na put,poslije toga dobio Zuravleva,i sad je bolje kotirani borac.....
Sve ovo što je u ovoj borbi prikazao je premalo za neke veće poduhvate.Ali ja vjerujem da ovo nije njegovo pravo lice,da on to može masu bolje...Nenormalno mu treba neki vrhunski K-1 trener,koji bi bio stalno uz njega,ako misli da se bije sa najačima........
Ne znam, volio bih da si u pravu sto se tice toga da on moze mnogo bolje. ovo je jednostavno bilo presporo i jednolicno. Treba mu i trener i borbe sa velikim da vidi od cega je.
zapravo gledajuci mu dosadasnju karijeru, i ogroman respect koji imam za njega ne treba mu dobar trener vec da slusa trenera, dosta je borbi bilo gdje udje svom snagom i srcem i onda po odgledanom snimku uvids da ne slusa nijednu komandu trenera, nego ga povuce adrenalin i srce i radi po svome, tipican primjer jah jah borba .............
Pa bas zbog toga izmedju ostalog mu treba bolji trner.
Bj Penn vs Nick Diaz? Mislim da ce Diaz ovo lagano zavrsit prije svega zbog kilaze i rangea.Nesto kao GPS VS Bj Penn 2.
Na drum palo nebo malaksalo...
Zna li neko koliko kosta karta za ovaj memorijalni turnir u pg?
ja vala idem da gledam,pa kako god bude,dako se potrefi makar jedan mech od 10 da valja.
10 i 20e
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
da im nije malo mnogo!?
mislim da ce malo naroda bit zbog tako visokih cijena,s obzirom na kvalitet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks