Page 163 of 666 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast
Results 4,051 to 4,075 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.portalanalitika.me/drustvo/vijesti/40143-bojovi-velikosrpska-politika-lane-nacionalne-podvojenosti-.html

P
    oslednji pasus je otvoreni fashizam. Ovaj lik je do sada davao vrlo odmjerene izjave,zaista me chudi ovo od njega. U svakom slucaju, josh jedan prilog tezi da u CG postoje dva, a ne jedan, nacionalna shovinizma.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

"Isti kao što su etniči Srbi u Crnoj Gori kreću u okviru jednocifrenog procenta, dok su preostali građani koji se izjašnjavaju kao Srbi samo politički Srbi, o čemu najbolje svjedoče popisi stanovništva u posljednjih 20 godina.“

potpuno tačno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    "Isti kao što su etniči Srbi u Crnoj Gori kreću u okviru jednocifrenog procenta, dok su preostali građani koji se izjašnjavaju kao Srbi samo politički Srbi, o čemu najbolje svjedoče popisi stanovništva u posljednjih 20 godina.“

potpuno tačno..
    Tacno ili ne, javne licnosti nemaju pravo da propituju bilo ciji nacionalni identitet. To je intimno pravo pojednica, i u to se u normalnim zemljama ne dira. Stoga je ova izjava fashisticka, i da, recimo, u Britaniji neku nacionalnu/etnicku zajednicu pocnes nazivati "politickim Shkotima(Jevrejima, Poljacima, nebitno), dobio bi podebelu kaznu, moguce i zatvorsku.

Potpuno je tacno i da su Njegos i Kralj Nikola u nekoliko navrata apostrofirali svoje srpstvo, pa ne stoji prica srpskih nacionalista da smo mi svi ovdje Srbi, da su Crnogorci "izmisljena nacija" i tako dalje. Ovaj prica istu stvar, samo za drugu stranu. To se zove nacionalni shovinizam, jer se ovaj zalazhe za uskracivanje ljudskih prava,konkretno prava na slobodno izjasnjavanje i nacionalnu/etnicku pripadnost. Ukratko, fashistichki.

Na ovakve izjave sam navikao od strane Vucinica, Adzica, Vuksanovica i drugih ekstremista. Medjutim, ovaj lik je cak i u predreferendumskoj kampanji uvijek davao odmjerene izjave. Indikativno je shto se sad prebaca u ekstremisticki tabor.
    Last edited by Recordare88; 18-10-11 at 08:34.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

kad predstavnik jedne od najjačih opozicionih partija pred referendum kaže - "ja sam se ranije izjašnjavao kao crnogarac, a sad ću, zbog ove vlasti kao srbin" (snp), ne radi se o etničkim, nego političkim.. nijesu mogli toliko evoluirat od popisa '90-tih, do ovoga sad.. pa da su ka novak kilibarda..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    kad predstavnik jedne od najjačih opozicionih partija pred referendum kaže - "ja sam se ranije izjašnjavao kao crnogarac, a sad ću, zbog ove vlasti kao srbin" (snp), ne radi se o etničkim, nego političkim.. nijesu mogli toliko evoluirat od popisa '90-tih, do ovoga sad.. pa da su ka novak kilibarda..
    To jeste glupost, ali opet, glupost koja se mora poshtovati. To je njegovo opredeljenje, ukoliko on hoce da ga mijenja zbog dnevne politike, on dezavuise sebe, ali to nije nicija druga stvar. To su osnovni postulati politicke korektnosti i "pravila igre", koja se moraju poshtovati, ukoliko zhelimo normalno i demokratsko drushtvo. Isto kao shto dok gledamo fudbal dosta puta za Eto-a rechemo "crnja", "crnchuga"(ponekad pogrdno ponekad od milja, zavisi shto uradi i za koga navijamo), ali to nam ne pada na pamet da u javnosti govorimo. A ovdje imamo lika koji je osnivac organizacije koja se zove "Centar za demokratiju i ljudska prava", a osporava citavoj jednoj naciji(kako god i kad god je nastala,potpuno je nebitno) koja broji u CG oko 200000 ljudi pravo na postojanje i zalazhe se za njenu "marginalizaciju". Bash demokratija i poshtovanje ljudskih prava.Ne,nego nacionalisticki ekstremizam koji se granici sa fashizmom. I to treba otvoreno reci, jer smo zaboravili izgleda kako je nama bilo kad su nas Cosicevi, Milosevicevi i Karadzicevi razni puleni(sve sa Bulatovicem,DJukanovicem i Marovicem) ovako etiketirali.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Miss_Lucifer View Post
    Chitavih 16

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

16 lajkova dragi kolega, ali šerovanja po društvenim mrežama mnogo više

uz prigodne komentare naravno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

16 lajkova dragi kolega, ali šerovanja po društvenim mrežama mnogo više

uz prigodne komentare naravno
    Ja bijah tu skoro u Beogradu, mozhda je do ljudi koje tamo poznajem, ne znam, ali koga god sam sreo reche mi da ce navijati za nas u barazhu i na Evropskom ako prodjemo. A oce li se u tu grupu ukljuciti Cosic, Koshtunica shto vrshi sodomiju nad machkama i ostale karikature(sve do onih raznih huliganchica kojima treba jedan dobar pendrek, a onda zatvor pun gay populacije), uopste me ne interesuje.

Inache,meni pishe share 16...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ma meni je smiješna kompletna situacija a najviše to da su Englezi uopšte informisani o našem...problemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma meni je smiješna kompletna situacija a najviše to da su Englezi uopšte informisani o našem...problemu.
    Englezi su jedna od najobrazovanijih nacija u Evropi definitivno, i ovo govorim iz licnog iskustva. One gluposti da ne znaju nishta o geografiji i da ih van Ostrva ne interesuje nishta su obicna budalashtina, vjeruj mi Izuzetno su dobro informisani i obrazovani(a kako i nece kad imaju najbolje medije i shkole/univerzitete na svijetu)
    Last edited by Recordare88; 18-10-11 at 09:07.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Englezi su jedna od najobrazovanijih nacija u Evropi definitivno, i ovo govorim iz licnog iskustva. One gluposti da ne znaju nishta o geografiji i da ih van Ostrva ne interesuje nishta su obicna budalashtina, vjeruj mi Izuzetno su dobro informisani i obrazovani(a kako i nece kad imaju najbolje medije i shkole/univerzitete na svijetu)
    Znaci po Vasem misljenju Englezi su dobro ako ne i najbolje informisani na svijetu pa znaju da je CG jedan mali grad u Srbiji?
    A prethodno ste ukazali na neke procente i neciji sta? Fasizam?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Znaci po Vasem misljenju Englezi su dobro ako ne i najbolje informisani na svijetu pa znaju da je CG jedan mali grad u Srbiji?
    A prethodno ste ukazali na neke procente i neciji sta? Fasizam?

Hvala Lepo
    Ajde molim vas svi da se smijemo da Maji fora ne propane...Rekao bi chovjek da cemo ovdje biti postedjeni zacikavanja na nivou 5 razreda osnovne shkole, ali eto...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Fora? Vase odusevljenje obrazovanoscu Engleza da znaju geografiju sa tim sto su navijali da je CG samo jedan malo grad u Srbiji?
    Dajte molim Vas, nakon onakvog lociranja fasizma u nekoliko procenata da tako poletite sa zadovoljstvom oko "gradica" u Srbiji.. Niste odavLe?
    Bas ste dozivjeli kao foru ili malu foricu u Srbiji?
    Samo da shvatite da kao sto se citaju redovi tekstova ostalih, citaju se i Vasi na isti nacin.
    Ako Vam je tesko da shvatite, da Vam pojasnim kako bi razumjeli.. Za "5 razred" osnovne je Vasa maliciozna politikantska procjena :
    "Poslednji pasus je otvoreni fashizam. Ovaj lik je do sada davao vrlo odmjerene izjave,zaista me chudi ovo od njega. U svakom slucaju, josh jedan prilog tezi da u CG postoje dva, a ne jedan, nacionalna shovinizma."
    Smesno bas...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 18-10-11 at 11:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Hahaha... A što čine ovi nesretnici... U zahtjevima za etnički ustrojenim opštinama potpuno su bukom u drugi plan potisnuli Albance koji su dugo bili prepoznatljivi uglavnom po tome. Krojili bi oni Crnu Goru i prekrajali po etničkim šavovima i na nivou mjesnih zajednica... Valjda misle da je ovo Bosna pa to može tako. A i u Bosni su Srbi morali da okrvave 'aljine da bi im to pošlo za rukom, a ovdje misle da ćemo ih čašćavat i sami maljem razvaljivat Crnu Goru ne bi li njima ugodili...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Portal Analitika: 18. 10 2011
    NOVA traži opštinu Grbalj

Nova srpska demokratija podnijela je amandman na predlog zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore kojim traži da se tim aktom području Grblja dodijeli status punopravne oštine.Kako piše Dan, po predlogu Nove, opština Grbalj, sa sjedištem u Radanovićima, obuhvatala bi Radanoviće, kao naselje gradskog karaktera, i naselja Bigova, Bratešići, Višnjeva, Vranovići, Glavati, Glavatičići, Gorovići, Dub, Zagora, Jaz, Kovači, Krimovica, Kubasi, Lastva Grbaljska, Lješevići, Nalježići, Pelinovo, Pobrđe, Prijevor, Prijeradi, Seoce, Svinjište, Sutvara, Trešnjica, Ukropci i Šišići i druga naselja utvrđena posebnim odlukama te opštine.
    - Nova srpska demokratija podržaće zahtjev da se području Zete da status punopravne opštine, jer smo takvu inicijativu i ranije pokretali i podržavali.
    Isto tako, očekujemo od svih koji traže status opštine za Zetu, da podrže naš predlog da i područje Grblja bude opština – kazao je za Dan lider Nove, Andrija Mandić.
    Kako tvrde u stranci, u Grblju danas živi oko 3,500 stanovnika, „većinom srpske nacionalnosti, dok je u rasejanju, odnosno u bivšim republikama SFRJ, evropskim i prekomorskim zemljama između 8.000 i 11.000 lica koja vode porijeklo ili su rođena u Grblju“.
    Stranka podsjeća na su Grbljani uspjeli kroz istoriju da očuvaju svoje ime, i nacionalno i vjersko dostojanstvo i zajedničku tradiciju.
    „U čitavom periodu Kraljevine Jugoslavije Grbalj je imao svoju opštinu, koju je nasilno ukinula komunistička vlast nakon 1945“, kažu u Novoj, podsjećajući da su Grbljani „uvijek ratovali za ujedinjenje srpskog naroda“.
    Crnogorski parlament će danas razmatrati predložene zakone o teritorijalnoj organizaciji i lobiranju.
    Last edited by El Re; 18-10-11 at 11:30.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fora? Vase odusevljenje obrazovanoscu Engleza da znaju geografiju sa tim sto su navijali da je CG samo jedan malo grad u Srbiji?
    Dajte molim Vas, nakon onakvog lociranja fasizma u nekoliko procenata da tako poletite sa zadovoljstvom oko "gradica" u Srbiji.. Niste odavLe?
    Bas ste dozivjeli kao foru ili malu foricu u Srbiji?
    Samo da shvatite da kao sto se citaju redovi tekstova ostalih, citaju se i Vasi na isti nacin.
    Ako Vam je tesko da shvatite, da Vam pojasnim kako bi razumjeli.. Za "5 razred" osnovne je Vasa maliciozna politikantska procjena :
    "Poslednji pasus je otvoreni fashizam. Ovaj lik je do sada davao vrlo odmjerene izjave,zaista me chudi ovo od njega. U svakom slucaju, josh jedan prilog tezi da u CG postoje dva, a ne jedan, nacionalna shovinizma."
    Smesno bas...

Hvala Lepo
    Majo, ti izgleda tvrdish da ti Englezi stvarno misle da je CG jedan mali grad u Srbiji? Pa to skandiraju, eto tako...To je navijacka provokacija Majo, shto mozhe da ti kazhe svako ko je bar jednom gledao utakmicu, bilo koju.

Miss Lucifer je gore u postu bila fascinirana cinjenicom da Englezi uopste znaju za CG-Srbija relacije i probleme, pa sam joj objasnio zashto je to tako. To objasnjenje bash nikakve veze nema sa mojim postovima o Bojovicu. To sto Vi to kao neshto povezujete, e to Vam je klasicna fora za peti osnovne. Vec kad u shesti pocnu da idu, djeca to znaju provaliti. U drushtvu shestaka ne bi bili interesantni.

Ukoliko hocete da raspravljamo o Bojovicu, Englezi sa tim nikakve veze nemaju. To shto vi sve shto Vama zasmeta shvatate kao "maliciozno"(a toliko koristite tu rijec da cu poceti da se pitam znate li shta ona znaci), stvarno se izvinjavam, ali to je Vas problem. Ovo je forum gdje se razmjenjuju misljenja, a ne savjetovaliste anonimnih alkoholicara niti centralni komitet, pa da svi isto misle. Drugi izraz koji ste upotrijebili, "politikantski", takodje vam nije na mjestu(ne mislim zbog pristojnosti vec nema nikakvog znacenja u recenici). Politikantstvo predstavlja vodjenje neprincipijelne politike zarad licnih interesa/koristi,bavljenje raznim neprincipijelnim politickim kombinacijama. Podsjetio bih da smo ovdje svi anonimni, da se na forumu ne vodi nikakva politika, da forum nema moc odlucivanja u CG, a ni ja ni Vi, a koliko ja znam ni Bojovic, nismo ni na jednoj funkciji na forumu. Tako da vam ta recenica ama bash nishta ne znaci, a tih se izraza drzhite kao pijani plota i ponavljate ih svako malo. Valjalo bi da naucite shta znache, a ukoliko imate problem sa nashim jezikom pitajte pa ce sve da Vam se objasni, a mozhemo i na engleskom nastaviti raspravu
    Last edited by Recordare88; 18-10-11 at 11:44.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Moze se zakljuciti da Vi ili stvarno ne kapirate na sta sam vam skrenula paznju, ili u najboljem mogucem glumite da ne razumijete.. Mada, i jedno i drugo nije bas na "cast" intelektu u svakom smislu.
    Sto se tice ostalog, da li ja znam znacenje rijeci koje koristim, zasto smo svi ovdje, "podsjecanje" o anonimnosti dok optuzujete za fasizam i nacionalnsovinizam javnu licnost, o "Moci odlucivanja preko foruma " iz Vase "perspektive" itd. smijesno je i infantilno. To sve pokazuje samo Vasu poziciju koja je cinjenicno bezizlazna.
    A, o vasem i nasem jeziku na drugoj temi.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze se zakljuciti da Vi ili stvarno ne kapirate na sta sam vam skrenula paznju, ili u najboljem mogucem glumite da ne razumijete.. Mada, i jedno i drugo nije bas na "cast" intelektu u svakom smislu.
    Vi izgleda ne kapirate da se tema zove "Iz raznih novina 2", da je zamisljena tako da se tu razni clanci iz sredstava informisanja iznose i o njima se raspravlja, te da se moj komentar o Bojovicu odnosi na tekst koji sam ja postovao, a ovaj o Englezima na tekst koji je postovala Miss Lucifer. Da bi se to shvatilo Majo nikome nikakvi strashni intelekt ne treba, oci su sasvim dovoljne I papagajskim ponavljanjem jedne te iste recenice Majo ne mozhe se uciniti da ona bude tachna, ako nije. Ovo Majo nije vec ni za peti razred, ovo je za petu godinu. Zhivota.

Quote Originally Posted by Maja
    Sto se tice ostalog, da li ja znam znacenje rijeci koje koristim, zasto smo svi ovdje, "podsjecanje" o anonimnosti dok optuzujete za fasizam i nacionalnsovinizam javnu licnost, o "Moci odlucivanja preko foruma " iz Vase "perspektive" itd. smijesno je i infantilno. To sve pokazuje samo Vasu poziciju koja je cinjenicno bezizlazna.
    A, o vasem i nasem jeziku na drugoj temi.

Hvala Lepo
    Ta javna licnost, kao i svaka druga, iznosi misljenje u javnost, i samim tim svjesna je da ce se o javnosti formirati sud o tome, te da ce ljudi to komentarisati. Bilo anonimno na internetu, bilo u TV duelu sa tom osobom, potpuno je nebitno. Valjda necete da tvrdite da gdin Bojovic nije svjesan postojanja Interneta i foruma? Ocemo li i o tome da raspravljamo Majo, ili smo valjda to shvatili svi do sada?

Shto se tice jezika, ja sam vam samo ukazao da ne znate znacenje pojedinih rijeci, ili ih svjesno koristite pogreshno u slucaju da znate. Nishta strashno, deshava se i jedno i drugo. Da sam na Vasem mjestu, ja bih fino prihvatio to, ispravio greshku i nastavio dalje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naiđoh na ovaj članak... Pominjala se ta tema (smještaja u ZIKS-u) nedavno i na ovom Forumu, jer je postojala spremnost nekih forumaša da umjesto plaćanja novčane kazne izaberu zatvorsku. Tada sam (koristeći činjenicu da sam se lično uvjerio na šta te prostorije liče, jer sam, radeći za MUP prije 7-8 godina, saslušavao neka osuđena lica povezana sa nekim tada još nerasvijetljenim djelima) pa i službeno obilazio zatvor, a svoje opise viđenog prenio i ovđe...Kada sam o tome govorio imao sam pomalo neprijatan osjećaj da su mnogi mislili da pretjerujem (vjerovatno pod utiskom slika zatvora iz američkih filmova), iako su ipak otćutali da mi to kažu.
    Danas, evo čak i slike na kojima se vidi sve ono što sam opisao... Ovako su te prostorije izgledale i prije 7-8 godina i vidim da se ništa nije promijenilo. Ja kad sam to prvi put vidio bio sam blago rečeno šokiran... Bilo bi mi tu žao pola sata da dovedem i vežem psa, a ne da ostavim živa čovjeka.

No, iako naravno strogo osuđujem ovakvo stanje, nijesam ni za to da se zatvori pretvaraju u hotelske pansione. Ljudi moraju imati svijest da odlazak u zatvor nije nimalo bezazleno iskustvo i ne treba da bude...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Portal Vijesti: 18. 10. 2011
    KAMBODŽA U SPUŽU
    Zatvorenicima u ZIKS-u fali kreveta, ali ne fali bubašvaba

Sagovornici “Vijesti” kazali su da situacija ne samo da je izrazito loša, već alarmantna.

Zatvorenici ZIKS-a nijesu očekivali da će ih na izdržavanje kazne smjestiti u Interkontinental ili Holidej In, ali im svakako nije palo na pamet ni da će dane provoditi u sobama u kojima broj ljudi premašuje broj kreveta, a stalnu postavku čine bubašvabe i razni drugi štetni insekti.

To su riječi više sagovornika “Vijesti” koji se trenutno nalaze na izdržavanju kazne u spuškom Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, nakon što su prošli proceduru boravka u Istražnom zatvoru, i to dijelu koji se među njima popularno zove Kambodža.
    Kako su potvrdili navode koji su se našli u prošlogodišnjem izvještaju Evropskog komiteta za sprečavanje mučenja i nečovječnog ili ponižavajućeg postupanja i kažnjavanja (CPT) da je spuški zatvor pretrpan, ali i ovogodišnje svjedočenje direktora te ustanove Milana Radovića pred skupštinskim Odborom za ljudska prava.

Sagovornici “Vijesti” kazali su da situacija ne samo da je izrazito loša, već alarmantna, kao i da prostora i dalje nedostaje, a da se zna gdje idu povlašćeni a gdje “oni drugi”.

Da u navodima više nezvaničnih izvora “Vijesti” ima istine potvrđuje i činjenica da je kancelarija ombudsmana nedavno primila pritužbu bivšeg zatvorenika, zbog čega je i započet ispitni postupak
    Last edited by El Re; 18-10-11 at 12:06.

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Hahaha... A što čine ovi nesretnici... U zahtjevima za etnički ustrojenim opštinama potpuno su bukom u drugi plan potisnuli Albance koji su dugo bili prepoznatljivi uglavnom po tome. Krojili bi oni Crnu Goru i prekrajali po etničkim šavovima i na nivou mjesnih zajednica... Valjda misle da je ovo Bosna pa to može tako. A i u Bosni su Srbi morali da okrvave 'aljine da bi im to pošlo za rukom, a ovdje misle da ćemo ih čašćavat i sami maljem razvaljivat Crnu Goru ne bi li njima ugodili...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Portal Analitika: 18. 10 2011
    NOVA traži opštinu Grbalj

Nova srpska demokratija podnijela je amandman na predlog zakona o teritorijalnoj organizaciji Crne Gore kojim traži da se tim aktom području Grblja dodijeli status punopravne oštine.Kako piše Dan, po predlogu Nove, opština Grbalj, sa sjedištem u Radanovićima, obuhvatala bi Radanoviće, kao naselje gradskog karaktera, i naselja Bigova, Bratešići, Višnjeva, Vranovići, Glavati, Glavatičići, Gorovići, Dub, Zagora, Jaz, Kovači, Krimovica, Kubasi, Lastva Grbaljska, Lješevići, Nalježići, Pelinovo, Pobrđe, Prijevor, Prijeradi, Seoce, Svinjište, Sutvara, Trešnjica, Ukropci i Šišići i druga naselja utvrđena posebnim odlukama te opštine.
    - Nova srpska demokratija podržaće zahtjev da se području Zete da status punopravne opštine, jer smo takvu inicijativu i ranije pokretali i podržavali.
    Isto tako, očekujemo od svih koji traže status opštine za Zetu, da podrže naš predlog da i područje Grblja bude opština – kazao je za Dan lider Nove, Andrija Mandić.
    Kako tvrde u stranci, u Grblju danas živi oko 3,500 stanovnika, „većinom srpske nacionalnosti, dok je u rasejanju, odnosno u bivšim republikama SFRJ, evropskim i prekomorskim zemljama između 8.000 i 11.000 lica koja vode porijeklo ili su rođena u Grblju“.
    Stranka podsjeća na su Grbljani uspjeli kroz istoriju da očuvaju svoje ime, i nacionalno i vjersko dostojanstvo i zajedničku tradiciju.
    „U čitavom periodu Kraljevine Jugoslavije Grbalj je imao svoju opštinu, koju je nasilno ukinula komunistička vlast nakon 1945“, kažu u Novoj, podsjećajući da su Grbljani „uvijek ratovali za ujedinjenje srpskog naroda“.
    Crnogorski parlament će danas razmatrati predložene zakone o teritorijalnoj organizaciji i lobiranju.
    Ма смијешно...могу да траже и да се колико сјутра поново присајединимо, али добиће к.

За пет година ће се исти ти Грбљани заклињат на вјерност Црној Гори...

Да се ја питам укинуо бих све општине испод 5.000 становника.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

hahahahaha
    G. Recordare88, Znaci da Vi niste shvatili nista. Ipak sam se nadala da glumite, ali koliko se sjecam jos nekih mojih pokusaja da Vam skrenem paznju na Vasu inkonzistentnost.. Nazalost, precijenila sam Vas i tada i sada. Nadalje tu gresku necu vise sebi dozvoliti.
    Ukoliko niste upoznati, svako skandiranje publike se prethodno priprema i sasvim je bilo logicno da su njihovi organizatori znali sta treba da skandiraju, ne samo u CG nego bilo kojoj reprezentaciji protiv koje igra Engleska, tako da je to totalno irelevantno za svakog ko zna o cemu se radi. Vase odusevljenje pojedinim populistickim info, ali i politikantsko procjenjivanje na beskrupulozan nacin da je neko fasista i nacionalsovinista znaci da nemate mjeru.
    Vi niste na mom mjestu.. Ne zaboravite to nikad zbog Vaseg zdravlja. Inace, bipolarno ponasanje i razmisljanje je jedna od oblasti koju sam zbog posla proucavala jako dugo, pa.. samo dobronamjeran savjet.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahaha
    G. Recordare88, Znaci da Vi niste shvatili nista. Ipak sam se nadala da glumite, ali koliko se sjecam jos nekih mojih pokusaja da Vam skrenem paznju na Vasu inkonzistentnost.. Nazalost, precijenila sam Vas i tada i sada. Nadalje tu gresku necu vise sebi dozvoliti.
    Ukoliko niste upoznati, svako skandiranje publike se prethodno priprema i sasvim je bilo logicno da su njihovi organizatori znali sta treba da skandiraju, ne samo u CG nego bilo kojoj reprezentaciji protiv koje igra Engleska, tako da je to totalno irelevantno za svakog ko zna o cemu se radi. Vase odusevljenje pojedinim populistickim info, ali i politikantsko procjenjivanje na beskrupulozan nacin da je neko fasista i nacionalsovinista znaci da nemate mjeru.
    Vi niste na mom mjestu.. Ne zaboravite to nikad zbog Vaseg zdravlja. Inace, bipolarno ponasanje i razmisljanje je jedna od oblasti koju sam zbog posla proucavala jako dugo, pa.. samo dobronamjeran savjet.

Hvala Lepo
    Bice da je ove Engleze BIA poslala sad Majo,a? Nemojte molim vas. Kad ste vec proucavali bipolarno ponasanje, sigurno ste naisli i na opise(a vjerovatno i strucni naziv) razmisljanja kakvo ja spomenuh

Inace, za kraj,(posto ne namjeravam vise da se bavim besmislenom raspravom u kojoj ponavljate iskljucivo jedno te isto), moram da Vam uputim jedan kompliment-toliko ste mjesta obishli, poslova radili, u toliko gradova zhivjeli, oblasti ljudske djelatnosti, nauke, tehnike, politike, ekonomije...proucavali, da bi vam renesansni polihistori pozavidjeli. Stvarno svaka chast...Sjutra kad negdje napisete da ste proucavali Neutrino cestice i brzinu svjetlosti,ili mozhda linije u pustinji Nazca, stvarno necu biti iznenadjen. Izuzetno, zaista!
    Last edited by Recordare88; 18-10-11 at 12:17.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, svim ponavljacima se ponavlja da bi razumjeli, neki shvate, neki ne, ponavljalo im se x puta, rezultat je isti..
    Brzopleti odgovor "bla bla BIA" efekat je sasvim ocekivan..Ne mozete vise iznenaditi.
    Sto se tice Vaseg zapazanja na kojem se zasniva Vas kompliment... "Pije vodu".. Ali i pokazuje licemjerje (vec ste jednom to pokazali u slucaju sa g. El Reom), jer ste i pored tog zapazanja sebi dopustili da sitno dobacujete gluposti oko mog poznavanja rijeci koje koristim.
    Nemojte se iznenaditi, jer nije receno cime sve covjek moze da se bavi u zivotu... Ja se ne bih iznenadila poznajuci sebe da udjem i u te vode, ako nista, bar kao gost/pazljiv slusalac na nekim predavanjima.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,039
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Исти ти Енглези би да су којим случајем играли у Београду пјевали би Kosovo is Albania.
    Овдје се ради о навијачкој провокацији...

Одушевљење локалних душмана дотичним снимком, не може се друкчије назвати до завист.И драго ми је због тога....цркните.

А мени ће увјек бити драга свака побједа Србије, као да је моја.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Page 163 of 666 FirstFirst ... 63113153159160161162163164165166167173213263663 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)