ja sam ponovo počela da gledam Ed-a :mrgreen:
ja sam ponovo počela da gledam Ed-a :mrgreen:
nothing comes from violence and nothing ever could
nemoj me sad mrzjetskinula sam prvu sezonu, tv rip, nema prevoda, ali trpim...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Mmm ... Julie Bowen riba ipo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ajde neka me neko podsjeti, ko je trovao Komodora?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Kakav je Omar... pardon Chalky...
“It's pretty clear who the field nigga is”
\\OFL•GIC
da jos jednom ponovim.
serija razbija, od dijaloga, likova, pa sve do dzimijeve majke![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
The Walking Dead malo klimav početak sezone ali najave djeluju zabavno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Mene je smorila najava na kraju epizode, jer sad vec znam shto ce se otprilike izdesavati.
\\OFL•GIC
Ja sam već pozaboravljao detalje, ali biće cool.
The Walking Dead nije prosle godine uspio da dostigne kvalitet kakav je postavio prvom epizodom. Kvalitet je samo opadao. A danasnja epizoda je zabavna bila, ali bolje da nisu progovarali jer je svaki dijalog izmedju likova toliko izvjestacen i toliko los. A tek monolog na pocetku epizode i na kraju u crkvi. Koliko god realno bilo da se u takvim situacijama neki ljudi okrecu religiji, scena je uzasno odradjena.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
To definitivno. Promjena kreativnog tima i odlazak Darabonta je ogroman problem.
Walking Dead nista bolji nego prosle sezone. Likovi su i dalje nevjerovatno glupi i iritantni, neke scene su stvarno previse naivne i glupe. Ali, najgore od svega, i dalje nije narocito zabavno. Ostalo bi sve oprostio, samo kad ne bi bilo dosadno.
Zato Homeland opsti s roditeljkom. Sve bolji i bolji, jedva cekam sledecu epizodu,
Good Wife nesto slabija nego obicno.
ako nekim neverovatnim slucajem terra nova postane bolja serija, neka neko javi ovde, da znam da ponovo pocnem da gledam
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Meni je dobra da prođe vrijeme. Ne mogu bez SFa, a Fringe je malo.
Ja upravo pricah s likom na chat o losim stranama serije, i ja se nadam da ce se popravit jer je na losem putu sad
rm -rf /
Kako je loša the walking dead, što je ono... retardirana serija
Negdje sam prosle godine to cuo. Ne bih volio da je istina, ali ko zna. Evo pocela sesta sezona i serija jos uvijek uspijeva da zadrzi isti kvalitet kao na pocetku. Fenomenalni su. Ne smijem ni da kazem od kojih serija mi je Psych bolji, jer imam osjecaj da bi me pojedini forumasi trazili sve dok me ne nadju pa bi me isprebijali i odvukli u lancima na gradski trg gdje bi me zapalili.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Dobra četvrta sezona Sons of Anarchy mnogo bolja i interesantnija nego treća.Još kad se pojavio Danny Trejo pravi meksički badass kvalitet serije je skočio.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks