Naravno, najveći broj stranih komentara na lapdock - "ružan je!"
Nisu mi jasni ljudi, ako je dizajn podređen upotrijebljivosti, zašto je bitno je li nešto ružno ili ne?
ovo sam postovao za atrix (1) odavno... bilo oko 150$
josh bolja (jeftinija) stvar onaj hd dock (3usb-a i hdmi izlaz)
Naravno, najveći broj stranih komentara na lapdock - "ružan je!"
Nisu mi jasni ljudi, ako je dizajn podređen upotrijebljivosti, zašto je bitno je li nešto ružno ili ne?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
meni je jedino malo glupo npr krenesh nedje i morash punit i tel i lapdock...
a sAm atrix dovoljno je dobra zamjena za laptop...
Lapdock se drži napunjen, litijumske baterije najduže traju i najbolje rade kad su napunjene stalno, čak i kad stoje.
Telefon ti je ionako vazda napunjen, a lapdock ga može dopuniti ako nije.
josh jedan zanimljiv info
http://liliputing.com/2011/10/how-to...nogenmod7.html
tablet 10' sa procesorom iz sensationa za 100e max
jes, al ga odaaavno nidje nema... Makar ne po toj cijeni. Planuo je globalno...
(nečitko)
ima ga na ebay po 200 dolara....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Pheh, nov je bio 99$ :-P
(nečitko)
moze se to nac....![]()
Pa probaj od tih da ga dobiješ...
i jos svi odje da te chastimo po 20 evri za svaki komad![]()
(nečitko)
Poptisujem. Ja sam htio da ga poručim preko ebay -a ili amazona i nije moglo. Ovo preko Googla shoping mi ne uliva povjerenje, jer su cijene nenormalne niske, pa mi se čini da nije sigurno...
Last edited by Bugi; 16-10-11 at 19:45.
yep. Evo odje javno kazem da cu dati duplo, kes na ruke, za svaki koji nadjes nov ispod 80 US $ (dakle, dajem do 160$, za nov)... Hell, mozda bih dao i troduplo![]()
(nečitko)
dao bi npr 200eura!?
To je trenutno 175€.
moze li mi ko pomoci oko exchange-a na androida....zadnjih 15 dana je radio ok, sto se tice protoka najvse mi je on vukao ali to je sve u granicama normale...sinoc instalirah novi rom(update), konfigurisah exchange...i od sinoc telefon mi je za exchange povukao preko 130mb, 110 preko wifi i ostatak preko gprs-a...
nije mi jasno odakle vuce konstanto toliku kolicinu podataka, jer sam stavio da mail stize odmah(push) da skida samo header, i da ne pokazuje attach...po mome je sve podeseno kao zadnji put, ali sad iz nekog razloga vuce internet kao lud...
zna li ko sto mzoe biti??? sva sam podesavanja prevrtio trazeci nesto, i nisam primjetio nesto sumnjivo
ja ne bih znao, koristim gmail... Pa bi ti to bio moj savjet: forwarduj sve mailove na gmail, i u njemu podesi reply to adresu...
(nečitko)
ma imam i gmail...to mi privatni...ali ovo mi je poslovni mail...i kazem ti, radio je bez greske 15tak dana...a od sinoc mi ubija internet...
pa, kad eksperimentises sa romovima, ne mozes da ocekujes da ce sve da ti radi okJedan od razloga zasto svako malo izadje nova verzija. Zato ja drzim stock
![]()
(nečitko)
da znas da cu taman stock da vratim...i miran...dok je stock rom bio...sve je bilo odlicno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks