Page 13 of 13 FirstFirst ... 3910111213
Results 301 to 315 of 315

Thread: Svi za Prag !!!! Ceska Crna Gora 11. Novembar !!!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ko god je čekao kod sportskog uzeo je kartu, drug mi je došao u 7.45 i uzeo 2 karte bez problema. likovi koji se preko foruma i sajtova žale da ne mogu doć do karte, a ni probali nisu da je kupe i ne zaslužuju da dođu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Pa da nama obicnim smrtnicima puste u prodaju 38 karata od 2500 koje ce da dobiju...eto ta mucka, kao i protiv Engleze kad je samo "DPSDP soccer Fun club" mogao da dodje do karte...
    moram ti reci da mlatis sto rece drasko, ko je dosao i u 8 uzeo je karte
    sto se tice dpssdp bla bla i to grijesis, mozda je prethodnih utakmica bilo al ovu nije
    oni mogu da puste sve kart eu prodaju ili minimum od 10%
    oni koji stvarno idu na sve utakmice znaju kako doci do karata, tako da vam savez nije nista kriv
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije lijepo da starijem od sebe govoris da mlati, ali neka ti je na obraz i na .... ne znam na sta jos ...

Ti ,kao PR, nam objasni zasto je samo 1000 karata pusteno u prodaju i kako to da se moralo spavat ispred sportskog da bi se dodlo do karte ?

I jos nam objasni kako da se dodje do karte za utakmicu sa Ceskom, a da ne mora da se uzima neki od "povoljnih" aranzmana kod raznih turistickih agencija .
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kada ja iz njemacke mogu doci do karte valjda mozes i ti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ako promijenim avatar, ka to ti ?

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

TO pivo na stadion je bezalkoholno kako mene rekoše tako da nisam htio ni da kupujem.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Evo ja imam sreće pa ću nabaviti kartu bez fan kluba i saveza a sigurno je ne bih kupovao preko turističkih agencija osim po regularnoj cijeni
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos kad bi podijelio sa nama kako je to moguce .... da se rijesi i ta misterija

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,627
    Thanked in
    2,731 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Брате јесмо ли ја и ти били у исти Базел?

Дао сам 50е за 2 пута у Мек....пиво ми није падало на памет......
    О пумпама да не говорим.....
    Brate ne znam ali u MekDonalds su cijene u Milano, Veneciju, Veronu Hamburgera 1.2€, a čizburgera 1.5€.
    Šta si ti kupio ne znam...
    Inače cijena koka kole u Mek male je oko 2.5€, ali pošto znam za jadac nijesma je poručivao...
    Idući put naručiš lijepo 3 x hamburger i uživaš

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    TO pivo na stadion je bezalkoholno kako mene rekoše tako da nisam htio ni da kupujem.
    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Ja ima ostao nijesma dužan, Prebacio sma im par točenh piva preko bunkera... Epilog, povukli su se švajcarsi za dva reda izvan domašaja piva, ni riječ nijesu rekli - nevjerovatno da ih ne možeš isprovocirat...
    .
    Pivo je odvratnog ukusa bilo, kao da je neko uzeo Nik sa limunom pa sipao do pola čašu i onda dodao vode do kraja. Taman sam se bio oplještio vo me trijeznilo. Ali valjalo je za gađanje na Švajcarce...

Inače nijesma član ni DPS ni SDp -a ni bilo koje partije. Nijesam aktivan politički ni ekonomski ni sportski u Crnoj Gori a ipak sam došao do karte. Turističke agencije su je imale. Na koji način su je oni dobili stvarno me ne zanima.
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Bio sam i protiv Albanije, Velsa, Švajcarske, Uzbekistana, Bugarske i Engleske. Protiv Sjeverne Irske i Azerbejdžana nijesam zbog posla, ali se može reći da sam redovan. Imam veze sa DPS-om i SDP-om koliko sa Peruanskom nacionalističkom strankom. No, možda bi svi mi koji naručujemo karte preko Kluba navijača trebalo da ostanemo bez iste jer se nekom gleda Engleska. Inače, ljudi koji su noćili ispred Sportskog Centra zbog karte su to radili zbog straha da ih neće biti dovoljno. Ispostavilo se da je to bilo bespotrebno jer su i oni koji su došli u 9 sati kupili kartu. Ko je htio da se potrudi da kupi kartu kupio je (o tome je i draško10 pisao). Nikako ne bih htio da budem advokat saveza, no sigurno da on nije kriv što imamo tako mali stadion. Evo što je Brano Milačić rekao poslije duela protiv Albanije u Podgorici

Od 1:35

Ne moramo se zadržavat na toj utakmici. Protiv Velsa je moglo još dvije hiljade ljudi stat na stadionu. A što ćemo za onih 9 što su bili? I odjednom kad se dobija i kad dođe Engleska, onda su svi za reprezentaciju i svi hoće kartu. Još kad ne bi izašli iz kuće nego da im stigne na kućnu adresu super bi bilo jer im je neko "iz pouzdanih izvora" rekao da se ne može doć do karte. Viđećemo kad bude San Marino gostovao kakvo će bit interesovanje. Ili kad budemo na gorem mjestu u nekoj kvalifikacionoj grupi.
    Last edited by amnesiac; 16-10-11 at 22:50.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpuno si upravu amnesiac. Ja sam bio od prve zvanicne utakmice kao i na vecinu prijateljskih. Mozda sam ukupno propustio 2-3 prijateljske. Karte sam uglavnom nabavljao putem trebovanja i sad ih imam gotovo svaki put. I treba sad meni uskratiti kartu jer se neko odjednom sjetio da navija za svoju reprezentaciju ili da dodje da gleda Engleze a ne da bodri svoju zemlju, e kako da ne. Inace niko mi u porodici nema veze sa politikom, i te karte su nam sad uvijek obezbijedjene jer dolazimo od samog pocetka. U slucaju da naprave neki paket karata za kvalifikacije prvi bih ga kupio jer cu doci i na utakmice protiv San Marina i protiv Engleske, i kad igramo odlicno kao sada ili kad nam ne bude islo.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Jos kad bi podijelio sa nama kako je to moguce .... da se rijesi i ta misterija
    Vrlo jednostavno, imaj druga koji živi i radi u Pragu i misterija riješena;-)
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije lijepo da starijem od sebe govoris da mlati, ali neka ti je na obraz i na .... ne znam na sta jos ...

Ti ,kao PR, nam objasni zasto je samo 1000 karata pusteno u prodaju i kako to da se moralo spavat ispred sportskog da bi se dodlo do karte ?

I jos nam objasni kako da se dodje do karte za utakmicu sa Ceskom, a da ne mora da se uzima neki od "povoljnih" aranzmana kod raznih turistickih agencija .
    izvini al moram ti to reci, pa neka si stariji jer pricas nesto o cemu nemas pojma o cemu si nacuo nedje na ulici i sl
    nisam ja nikakav pr, samo savez ima obavezu od uefe da pusti najmanje 10% karata u prodaju, sve ostalo moze da zapali ako hoce, i to je ispostovano
    i kao sto ti svi rekose niko nije morao da spava i oni koji su dosli u 8 pa cak i u 9 imali su ulaznicu u ruke
    ne zelim da ti objasnjavam kako da dodjes do karte iz prostog razloga da si do sad dolazio na svaku utakmicu znao bi kako se do karata dolazi, na koji nacin, pa ne bi pricao dps sdp snp dolazi do karata ti ne mozes i sl
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Evo ja imam sreće pa ću nabaviti kartu bez fan kluba i saveza a sigurno je ne bih kupovao preko turističkih agencija osim po regularnoj cijeni
    niko ti ne moze prodavat kartu bez po regularnoj cijeni a posebno agencije,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tacno,ja sam dosao u 9,i uzeo sam kartu! Ko ne zeli da saceka,sto kaze Drasko,ne zasluzuje da ode na utakmicu.
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3910111213

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)