Juan, koji ti je klinac danax? :lolblue:
Da, mislio sam da napišem i e46 ali sjetih se da ga ti kupuješ evo već druga godina što znači da je san nekome[/QUOTE]druga godina ahahaha,ako ga ne kupi ubrzo crc ce od gladi ta avetinja odvajajuci od usta za kola
Juan, koji ti je klinac danax? :lolblue:
TAKUMI
prije bi vozio zastavu 101 no onu karivolicu od onoga bmw-a shto je vozio on,e taj ford je pravo auto za njega i to na taj plin smrdljivi
Farovi dolje. Ovo drugo je manje vise OK.
TAKUMI
Pa takve farove ima...
TAKUMI
onda bi licio na e92 i e90... ja samo cekam da vidim kako ce coupe da izgleda sa M opremom...
Ha cuj, nije problem to, problem je sto hoce da izgleda kao Gallant...vole onaj Gallantov "mrki pogled".
TAKUMI
Pa što se ne pohvali kad si ga kupova, nešto nisam primijetio da si prijavljivao ta "obnavljanja" s obzirom da je cio forum bio na jade od tebe dok si kupovao navedena auta. Jes, vozim forda i boli me K što će mi ko reć, ako će me ko gledat kroz auto bolje da mi nije ni poznanik a kamoli drug. Mada ja sam u startu i rekao prije nego što sam prodao sedmicu da ako ne budem kupio bmw, npr. da ne mogu nać onog koji meni odgovara - da nije prastar i da ga nije svako vozikao, da ću kupit prevozno sredstvo da me prebači od tačke A do tačke B a da mi ništa ne troši i da su djelovi jeftini, to sam i uradio ali sa stilom, nisam uzeo golfa dvojku doduše ovaj ford nije ni mnogo ljepši od golfaali vjeruj mi da me savršeno boli kuraac za to dok mogu da se kotrljaju točkovi na istog
.
nemam obicaj da se hvalim...![]()
dobro je![]()
Originally Posted by my name is ...
E ovo je totalni sick!!!
TAKUMI
coupe ce da bude bezobrazan...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Koliko ja vidim na X6 samo se farovi malo drugačiji i branik vrlo malo... ali zato maserati suv, huh ono je ludilo, http://www.motorauthority.com/image/...concept-leaked
Ovo su trebali izbacit prije 5-6 godina.
TAKUMI
katastrofa
Bookmarks