Pa petica je baby sedmica, sto je OK jer sedmica izlgeda odlicno, onda trojka je baby petica sto je OK jer petica izlgeda odlicno.
Jedino stvar je sto ne volim kad su toliko slicni.
Pa petica je baby sedmica, sto je OK jer sedmica izlgeda odlicno, onda trojka je baby petica sto je OK jer petica izlgeda odlicno.
Jedino stvar je sto ne volim kad su toliko slicni.
TAKUMI
nece oni da rizikuju sa radikalnim promjenama, samo nesto minimalno, i onda ne mogu da omanu u prodaji... a njima je najmanji problem odradit novi dizajn,no ako se narODU ne svidi prestigoše ih Merc i BMW.
Fabija, slazem se da nije bas ok kad su svi nekako isti, ali opet, nije da se ne mogu razlikovati, kao npr. Audi![]()
Bogami i e90 prije facelifta je dosta lijep. Nova trojka je lijepa, samo mi se ne svidja to sto su farovi spojeni sa, kako na video kazu, bubrezima(resetkom).
e90 mora da ima ogromne, dobre felme, niskoprofilne gume, dobru boju, da je zatamnjen... a ova nova trojka mislim da uzivo ima da izgleda perverzno![]()
ne zajebavajte da je ovo ruzhno, samo neke druge felge i perverzija
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
TAKUMI
Hahhaha a kak me zeznu Juan hahaha NOT
Sami kazete da su sva tri ista a sad se smijete kako ne mogu poznat aooo
A smije se covjek koji nosi naocare FAIL
U potpunosti se ne slazem sa ovim ti postom. Mislim da odem nedje da se trkam [dje kod nas???] to nije problem, uvijek si tu, u obrtajima, saltas, kocis i cuda cinis al razmisljas li da vozis svakodnevno takav auto? Ne daj boze kakvu familiju? Bebu? Zenu? Djecu? Roditelje? Pa da ih cimas na 5iljada da bi pretekao? Ja za to nemam obraza.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
medjuubrzanje? meh...
ja ponekad kad ocu da preteknem nekoga opusteno moram da ubacim u 6tu brzinu da ne izgleda kao da se trudim previse :P
Originally Posted by my name is ...
A što je ovo, vazda se čudu načudim kad čitam forum i vidim da većina vas tvrdi da su starija kola bolja no nova...wtf ?! je li problem što čekate da dobro ostara da bi ga mogli kupit jer će ta za 10 godina sigurno reć da je ovaj model sad wrhunski. Vjerovatno Don Juan iz Murtovine zna bolje od inžinjera iz bmw što je moderno. Za Podgoricu je e34,e36, e38, e39 dobar auto, lijepo izgleda ali je svjetlosnim godinama daleko po svemu od novih modela.
Na temu sad, trojčica je bombona. Samo mi se ne sviđa ova kategorizacija na sport, modern, elaganc... podsjeća me na Mercedes.
Nova trojka mi nije legla na prvu, ali vidjećemo. Ni 1 mi se nije sviđala, pa sam se navikao. Doduše, E60 i dalje ne podnosim. Enterijer izgleda OK, mozda malo ima primjesa novog Lexus dizajna, ali generalno, to je 5 u malom.
U kvlaitet i dinamiku vožnje ne treba ni malo sumnjati.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks