Alo ljudi mi igramo baraz za evropsko prvenstvo i sad smo nasli da pricamo o posranom volkovu. E svaki li nam je posa isti, nismo mogli sacekat. Pih
Alo ljudi mi igramo baraz za evropsko prvenstvo i sad smo nasli da pricamo o posranom volkovu. E svaki li nam je posa isti, nismo mogli sacekat. Pih
Ima skoro mjesec dana do baraža, mora se narod nečim zanimat' u međuvremenu. Nema to veze s Volkovim, pogotovo što i da prihvati, ne može da igra u novembru.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
naprijed CRNA GOROOOOOO!
dobijamo ih, sigurno!
Meni ne bi prije Pekovica i Zverotica,a da bi on igrao mora neko od njih da ispadne.Zverotic igra odlicno na poziciji zadnjeg veznog i umije i gol da da kao sto smo i vidjeli i mislim da velika greska bila izbacit ga zarad Drincica,koji dosad nista posebno nije pokazao.On tu moze da dodje kao neka zamjena za ovu dvojicu u slucaju kartona ili povreda i nista vise od toga.
ja sam normalno isto protiv toga...al mislim da savicevic zna sta radi=)
tako bi jovanovic mogao da igra kao stoper ako se povrjedu savic i basa, pa taj volkov ljevo...inace ce i dalje batak da igra kad neko ima kartona...a i batak nije crnogorac:P
a desno imamo savica i sava
znaci trebamo jednog tu ljevo
nebi to lose bilo...
Vala da je Maradona ne bi o njemu pričali ovoliko..
Odakle se stvori sad taj volkov,sad kad je vidio da imamo šanse za EP,đe je do sad bio? Eto mu Srbija pa neka čeka red tamo,treba sad zbog njega da izvisi neko od ovih momaka što su znoj prolijevali kroz ove kvalifikacije,e vala ako ga dovedu i sklone zbog njega bilo koga od naših igrača onda ću da navijam za Češku...
Sad svi oće da su crnogorci kad vide zaradu u tome,neka ide u tri lijepe i on i onaj koji ga dovede...
Vala neka ide u tri lijepe Batak, Pejović i još par stručnjaka što svaki put kad uđu u igru ja dobijem po jedan čir. Ako će oni da izvise neka ih vala.
..oćeš ovoga u crnogorskom dresu?
http://www.mojsport.net/blog/vladimi...biju/3826.htmlVladimir Volkov: “Želim da zaigram za Srbiju”
7. Nadaš li se skorom debiju u reprezentaciji Srbije?
..Zašto da ne, pa nada poslednja umire. (osmeh)
Oćemo li se vratit na pojedine naše igrače koji su čekali da ih pozovu iz Srbije pa kad su izvisili ipak "prelomili" za CG?
gooool pekovica sa 20 metara![]()
![]()
Kakav doktor.
I prvi zuti karton na utakmici, naravno Milorad.
u sami ugao ga je roknuo![]()
kakav doktor !
Da je mladji, reko bih buduci Stivi G.
Bambaraaa!![]()
svaka cast pekovicu!!
volkov je igrac koji moze pomoci ovoj repr. i to je sigurno...sad je na nasem savezu i selektoru da li ga trba prikjlucit, da li se on moze uklopit(igracki moze sigurno) ali mentaliteom i zeljom da se nosi ovaj nas dres a ne da se vodi time ako odigra mec za repr. njegova cijena odma sakce i sl.
za balica "ima 2 rjesenja, aut i protivnickom igracu"..ovo kazu nasi mladi repre. za njega,, a oni ga bolje znaju od svih nas jer je dosta igrao sa njima...tako da za lijevu stranu itekako bi jos uz luku valjao volkov..jer kako neko rece jovanovic moze i stopera da igra a onda da volkov upane a ako ne zasto ne bi mozda igrao i lijevog veznog ispred jovanovica eto recimo kad treba da se zatvori ta lijeva strana ako se igra sa nekom jakom repr. kad treba udvostrucit tu stranu i da se cuva nasri, jang ili sad vec ne znam ko ce nam doc u grupuracunam da smo prosli cesku
)
je*** vas vise volkov... koji ku*** pricate vise o njemu kada je izjavio da hoce da igra za srbiju....
Pekson majstor, ima da se opet penje na tribine
Edit: Evo koliko novca dobijamo ako se plasiramo.
Ukoliko se plasira na EP Crna Gora će zaraditi 8 miliona eura!
Ukoliko se plasira na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine, reprezentacija Crne Gore zaradiće 8 miliona eura! Svaka pobjeda u grupi donijeće joj još milion, dok će se neriješen rezultat vrjednovati sa pola miliona eura.
Prvaci fudbalskog prvenstva Evrope mogli bi maksimalno da zarade 23,5 miliona eura. Ukupan nagradni fond šampiionata iznosiće 196 miliona eura, što je u odnosu na prethodno prvenstvo 2008. u Austriji i Švajcarskoj povećanje za 12 miliona. Svih 16 reprezentacija dobiće po osam miliona eura za samo ucešće na prvenstvu.
Pobjeda u četvrtfinalu vrijeđeće dva miliona, dok će se za uspjeh u polufinalu inkasirati tri miliona, a titula donosi 7,5 miliona eura. Vicešampion Evrope biće nagrađen sa 4,5 miliona eura. UEFA je takođe, odlučila da trećeplasirana ekipa u svakoj grupi dobije po milion eura.
http://www.portalanalitika.me/sport/...iona-eura.html
Last edited by filip__pg; 16-10-11 at 14:05.
To bi taman bilo da se obezbijede pare za budućeg selektora(ako smijene Brnovića tj ako ne bude valja) i da se urade novi pomoćni tereni, kampovi itd.
Naravno, i momke bi trebalo adekvatno nagradit za trud.
hahah naravno niko se nece ogrebat od funkcionera![]()
She is only here to annoy herself!
Nek za te pare kupe leba da bacaju narodu![]()
A na prvenstvo u grupi imas jednu pobjedu i dva remija i eto jos 2 milionaIli ako zavrsimo kao treci u grupi dobijamo milion.
Evo sto kaze Djurdjevac:
A u slučaju posrednih koristi, FSCG je ograničen.
- Mi smo malo tržište, a i teško da bi smo mogli da nađemo nekog novog sponzora sem ovih koje već imamo - ističe Đurđevac.
Ipak, cifra od osam miliona eura ne bi bila zanemarljiva, posebno zbog toga što bi reprezentacija plasmanom na EP dobila šansu da u Ukrajini i Poljskoj dodatno zaradi.
- Jedan dio od tih osam miliona bio bi namijenjen igračima, kao finansijska satisfakcija za učinak na terenu. Preostali dio omogućio bi Fudbalskom savezu mirno poslovanje, vjerovatno i ulaganje u infrastrukturu i ostale fudbalske projekte.
FSCG, međutim, neće praviti pritisak na fudbalere uoči mečeva sa Češkom, ogroman uspjeh već je ostvaren.
- Mi smo sve jasno definisali i prije nego što su kvalifikacije počele - zaključio je Đurđevac.
http://www.vijesti.me/sport/utakmica...a-clanak-42620
Last edited by filip__pg; 16-10-11 at 16:11.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks