View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 818 of 2251 FirstFirst ... 31871876880881481581681781881982082182282886891813181818 ... LastLast
Results 20,426 to 20,450 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Ok, al pitao bih vas da recimo sjutra vase dijete igra za omladinsku crne gore ili kadetsku, i da ispane iz tima zato su tri kamerunca dobila drzevljanstvo ali se crna gora kvalifikovala u elitnu rundu zahvaljujuci njima. I eto mozda vam sad izgleda smijesno, ali recimo bosna ima vec dva crnca u omladinskim kategorijama. Meni je ovo iskreno odvratno, jer neki igraci koji bi zaista ginuli i mozda i napredovali ne dobiju sansu zato sto dovodimo placenike da bi napravili uspijeh. I da uvijek sam za fudbal kao sport, a ne fudbal kao biznis, a ako sam zbog toga nacista i rasista onda priznajem da sam kriv.

I mozemo citav zivot da placemo sto nas ima 650 000. A mozda je to i blagoslov sto upravo moramo da se borimo i trudimo mnogo vise nego ostali da napravimo rezultat, ali nas zbog tog i postuju.

Sto se tice Grcke, vece je cudo sto su oni osvojili Evropsko nego nas eventualni ulazak na Euro! Ponavljam, igrali su bez stranaca!

I ja volim sve igrace koje si nabrojao, posebno Jovanovica, jer momak puca od snage svaki put kad igra za repku. Nemam nista protiv njih, dovedeni su, moralo se od necega poceti. Kazem samo da bi bolje bilo investirati pare u akademije fudbalske, nego u eventualne placenike koje bi nasli po evropi...
    Jednom kad CG bude imala toliko razvijene fudbalske akademije da izbacuje 22 mega talenta po generaciji sigurno neće bit potrebe da se zovu stranci.

Moje dijete, ako bi moralo da se bori za mjesto pored nekih "kamerunaca" što ti kažeš, imalo bi jednu jaku konkurenciju koja bi od njega napravilo boljeg takmičara i sportistu, jer napreduje se kroz konkurenciju a ne kroz to da si najbolji u svom prknu od sela i da misliš da si zato nešto napravio.

Vjeruj mi, svi Njemci koji nemaju mjesta u reprezentaciji zbog Ezila, Kedire, Podolskog i Klosea i dalje navijaju za tu reprezentaciju i ne bune se.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace prica je potpuno bespotrebna i na ovaj ili na onaj nacin je vec ispricana :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zato sto reprezentacija nije jebeni manchester united ili inter. Zasto nemas crnca da igra za Irsku? Ili stranca?
    Click image for larger version. 

Name:	paul_mcgrath.jpg 
Views:	114 
Size:	20.2 KB 
ID:	67217

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by my name is ... View Post
    Inace prica je potpuno bespotrebna i na ovaj ili na onaj nacin je vec ispricana :P
    I to više puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vala ja nijesam za dovodjenje stranih igraca..ako je neki stranac zivio u CG nekoliko godina i ukucio se ili neko iz inostranstva ima neke korijene to je sve OK ali nekako mi ne ide da dovodimo odnekle strance tek tako...necu da poredim druge zemje jer imaju druge situacije neke od njih kao naprimjer Franciska (kolonija itd)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Tacno cemo doc ka Anzi Makackala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Joveta potpisao novi ugovor sa Fiorentinom

http://www.mondocafe.me/fudbal/jovet...tinom-1733.php

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Ne sprdajte, tom Kameruncu su iz Crnaca starinom, Piperi.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad cu poslat mail deju da odu do brazila i pokupi 10 igraca koji nikad tamo nece moci da spanu u siri spisak, a i ne kostaju previse. Ima da razvalimo svakog !
    Ako ce da dodju ovdje da zhive, rade,placaju porez ovoj drzavi i sluzhe joj i promovisu je igrajuci fudbal, i ukoliko su stvarno bolji od Vucinica, Jovetica, Savica,Bashe...neka dodju odmah.

I ne znam shto si zapeo sve pare pa pare. Ovaj Volkov pare nije pominjao. Covjek je rekao da zheli da igra za nas.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kefalo View Post
    Joveta potpisao novi ugovor sa Fiorentinom

http://www.mondocafe.me/fudbal/jovet...tinom-1733.php
    Mnogo losa vijest. Umjesto da predje u velike evropske timove i dalje tavori u Fiorentini, i ceka da ga neki idiot iz Cezene ponovo slomi. Nije mi jasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post

Moje dijete, ako bi moralo da se bori za mjesto pored nekih "kamerunaca" što ti kažeš, imalo bi jednu jaku konkurenciju koja bi od njega napravilo boljeg takmičara i sportistu, jer napreduje se kroz konkurenciju a ne kroz to da si najbolji u svom prknu od sela i da misliš da si zato nešto napravio.
    Bravo. Svaka chast.

I zato sad Njemci, upravo zbog Assamoe, Kedire, Podolskog, Ezila...Imaju i Gecea, Groskrojca, Humelsa...svoje mlade talente, koji ce zajedno sa ovima da naprave(to jest vec imaju)veliku generaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Što fali to Fiorentini? Bravo za Jovetu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Bravo. Svaka chast.

I zato sad Njemci, upravo zbog Assamoe, Kedire, Podolskog, Ezila...Imaju i Gecea, Groskrojca, Humelsa...svoje mlade talente, koji ce zajedno sa ovima da naprave(to jest vec imaju)veliku generaciju.
    S tim sto su Ezil i Kedira rodjeni u Njemacku.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i imaju njemacko drzavljanstvo jos prije pocetka bavljenja fudbalom...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Najjace mi je kad vidim komentare nekih ljudi koji misle da smo mi nepresusni izvor fudbalskih talenata da se svake godine rodi po jedan mesi crnogorski samo eto nema ko da ih forsira da treniraju i da napreduju.I vece i bolje reprezentacije od nas imaju naturalizovane igrace a vi ovamo prdinjate da ako nije cistokrvni crnogorac da mu nema mjesta u reprezentaciju nikako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam licno podijeljen po tom pitanju. Nemam problema protiv igraca druge nacionalnosti ako su imali drzavljanstvo prije stupanja u repku. A malo mi je bezveze da se igracu da drzavljanstvo SAMO da bi igrao za repku. To je vec kao trgovina.
    Last edited by _HokutoNoKen_; 15-10-11 at 18:33.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Vjeruj mi, svi Njemci koji nemaju mjesta u reprezentaciji zbog Ezila, Kedire, Podolskog i Klosea i dalje navijaju za tu reprezentaciju i ne bune se.
    Razlika je drasticna jer tvoje dijete treba da se bori za mjesto u reprezentaciji sa nekim "kameruncem" koji igra u stranoj ligi..... Kvalitet njemackog fudbala i tu zdravu konkurenciju stranci popravljaju jer tu igraju. Nasa liga bez znacajnijeg ulaganja u podmladak, prepoznatljivu skolu fudbala uvijek ce biti takva da nas sampion odigra jednu ili eventualno dvije utakmice, talenti odlaziti bilo dje ito ne za neke basnoslovne pare vec normalne uslove treniranja pa sta im bog da ili ostajati da tavore kod nas pa kad ih i pozovu za reprezentaciju svi skoce na njih kako su levati i kako ih prelaze Ronaldo, Mesi... ili nego drugi.
    Mi smo pomalo cudan narod i skloni krajnostima. Sad je euforija i svi bi srce dali za reprezentaciju. Kad odemo na sampionat i ako se vratimo bez medalje nastace opsta pljuvacina po svima, omladinci će trenirati i dalje u spartanskim uslovima, klubovi tavoriti (osim Budućnosti) i umjesto nekog sistemskog rjesenja opet ce biti neke sezonske kampanje. Sto je bilo opravdano za vrijeme Filipovića kad je stvarao reprezentaciju sad i ne mora biti dobro. Igrati za reprezentaciju nije biznis za nekog koji tek sto zna dje je Crna Gora i licno mislim da je bolje da igra onaj koji je srcem vezan za taj grb i koji ce na terenu ginuti i nadoknaditi mozda i nedostatke. Bećiraj je stekao ime igrajuci kod nas i vjerovatno će daleko dogurati. Mozda bas i zbog toga sto bilo ljudi koji vjerovali u njega, njegov talenat i nije posegnuto za nekog ko zna odakle.
    Odje malo malo pa se pljuje po Djaloviću a taj momak pretrci za trojicu, a ako se ne varam igrao je za reprezentaciju kad mu je clan porodice umirao i nije mu cak ni to bio razlog da otkazuje.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    S tim sto su Ezil i Kedira rodjeni u Njemacku.
    Lukas Josef Podolski (German pronunciation: [ˈluːkas poˈdɔlski]); born Łukasz Podolski IPA: [wuˈkaʂ poˈdɔlski]) on 4 June 1985 in Gliwice, Poland)

Miroslav Josef Klose (German pronunciation: [ˈmɪʁoslaf ˈkloːzə] ( listen); born Mirosław Marian Kloze IPA: [miˈrɔswaf ˈklɔzɛ] on 9 June 1978 in Opole, Poland[4])

Marko Marin was born in Bosanska Gradiška, SFR Yugoslavia

Claudemir Jerônimo Barreto Cacau [3][4][5][6] (born 27 March 1981 in Santo André, Săo Paulo[7]),

Bitno je da mi budemo veći katolici od pape, jer **** ga ima nas 300 miliona.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Razlika je drasticna jer tvoje dijete treba da se bori za mjesto u reprezentaciji sa nekim "kameruncem" koji igra u stranoj ligi..... Kvalitet njemackog fudbala i tu zdravu konkurenciju stranci popravljaju jer tu igraju. Nasa liga bez znacajnijeg ulaganja u podmladak, prepoznatljivu skolu fudbala uvijek ce biti takva da nas sampion odigra jednu ili eventualno dvije utakmice, talenti odlaziti bilo dje ito ne za neke basnoslovne pare vec normalne uslove treniranja pa sta im bog da ili ostajati da tavore kod nas pa kad ih i pozovu za reprezentaciju svi skoce na njih kako su levati i kako ih prelaze Ronaldo, Mesi... ili nego drugi.
    Mi smo pomalo cudan narod i skloni krajnostima. Sad je euforija i svi bi srce dali za reprezentaciju. Kad odemo na sampionat i ako se vratimo bez medalje nastace opsta pljuvacina po svima, omladinci će trenirati i dalje u spartanskim uslovima, klubovi tavoriti (osim Budućnosti) i umjesto nekog sistemskog rjesenja opet ce biti neke sezonske kampanje. Sto je bilo opravdano za vrijeme Filipovića kad je stvarao reprezentaciju sad i ne mora biti dobro. Igrati za reprezentaciju nije biznis za nekog koji tek sto zna dje je Crna Gora i licno mislim da je bolje da igra onaj koji je srcem vezan za taj grb i koji ce na terenu ginuti i nadoknaditi mozda i nedostatke. Bećiraj je stekao ime igrajuci kod nas i vjerovatno će daleko dogurati. Mozda bas i zbog toga sto bilo ljudi koji vjerovali u njega, njegov talenat i nije posegnuto za nekog ko zna odakle.
    Odje malo malo pa se pljuje po Djaloviću a taj momak pretrci za trojicu, a ako se ne varam igrao je za reprezentaciju kad mu je clan porodice umirao i nije mu cak ni to bio razlog da otkazuje.
    Svaki odlazak na veliko takmičenje donosi FS pofine pare. Konkretno ako se mi plasiramo mislim da dobijamo 7-8miliona. To je novac koji se može uložit u infrastrukturu,trening kampove i nove stadione(po tom pitanju nemam zamjerke na računa našeg FS jer maximalno rade na tome). Dakle, nije svejedno kako ćemo proć na nekom takmičenju već od toga poprilično zavisi i razvoj fudbala kod nas. Da ne pričamo kako će se možda otvorit i neki fondovi sa strane, kako će strani skauti bit češći u ovoj musavoj ligi, momci mlađi odlazit u klubove koji planski razvijaju mlade igrače itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Vidji nema toga navijacha reprezentacije koji ne postuje Djalovica prvo kao choeka, pa onda njegova borbenost, trcanje i zalaganje ali cinjenica je da je slab realizator i nije neki ubojiti spic.
    Mozemo mi sad napravit nekog atletichara odje pa ga ubachit da igra za reprezentaciju pa neka trchi kao Radomir, naravno da nece trchat srchano i ponosno kao Djalovic ali ce trchat, poenta priche je da Djalovic ne mozhe bit opcija u napadu prije Damjanovica, Beciraja ili Delibasica.
    Da trchi i bori se vishe od njih, vjerovatno trchi ali ako cemo da gledamo ko ce nam prije dat gol na mechu to je neko od ove trojice gore...pogotovo prva dvojica jer je Delibasic tu kao dzoker za zadnjih 20-30 minuta...

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Djalovic treba kad igramo defanzivno kao ono na wembli ili kad se igra presing
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    31 Posts

iz basela....ko se pronadje nek se taguje :mrgreen:

http://s1208.photobucket.com/albums/...20crna%20gora/

snimci na YT....imam josh nekoliko al je spor ovaj YT u PM...
    http://www.youtube.com/user/audimontenegro
    Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
    Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mislim da treba krpiti rupe sa igracima kao sto je volkov i sl, ako nema nikakve alternative za tu poziciju. a realno sem jovanovica i nema. sad nesto kao balic ali tesko ce on uspjeti nesto vise uraditi. odigra jednu dobro pa 3 lose. ko ga je gledao u mladu rep. zna o cemu pricam.
    sad bi bilo katastrofa da se od jednom trazi napaac ili stoper kad vec tu imamo kvalitet dobar. sa druge strane je dobro sto se vecinom uzimaju iz srbije igraci, jer do juce smo bili zajedno i svi oni imaju nedje crnogorske krvi. pa ja znam dosta ljudi obicnih i svi su ponosni na tu krv , pa sto ne bi bio i taj jovanovic, drincic ili sl.
    mislim da o tome ne treba danima pricati vec vidjeti oce li prihvatiti ili ne. licno bi volio da prihvati. pa koliko nasih crnogoraca igra po njihovim i drugim reprezentacijama pa evo ih ne ceraju nego mole da uzmu drzavljanstvo. velika spanija u kosarci vele sila pa eto mirotica kupise da igra za njih. da ne nabrajam ostalo
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da li neko gleda SOS kanal ? Dejo Vukicevic : '' jako mi je zao sto nasa selekcija nije uspjela da izbori plasman na Ep ili barem u baraz , iako imamo potencijala i veliki igracki kadar '' ..
    Ovo je iskreno velika novost za mene ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci poceo je uveliko da im se uvlaci. Neka, neka...

Page 818 of 2251 FirstFirst ... 31871876880881481581681781881982082182282886891813181818 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)