Kakva uvlaka majko mila , sto je sve napricao ne mogu sve da popamtim .. Kao da je iz Vrbasa rodom hahaha
BISOGNA VINCERE !
ahahahhahahaahhhaahahhaahahah ,a pazite sto Dejo sad kaze , pita ga Voditelj : ''Crnoj Gori je pala Ceska , rival po meri jeste li to ocekivali? '' a govori Dejo ''Pa MI smo prizeljkivali Irsku '' hahahhaahahahahaha , jel mu reka' kod da je bio referendum 2006 ?
BISOGNA VINCERE !
Hahaha! Otišao Pižon i on tu vidi šansu :-D
Dick Laurent is dead!
Milan Purovic : ''Ocekivali smo Cesku , nadamo se da mozemo da ih savladamo i da podjemo na EP . Bio ja ili ne bio dio te selekcije svim srcem sam uz njih ''
Svaka cast .
BISOGNA VINCERE !
A najjaci mu je bio intervju kad je rekao da je Buducnosti olaksan posao, jer nema njega i Vignje, jer su oni stalno davali macu Bud. Mada ih demantovase trenutni treneri Mogrena i Rudara. Izgleda da su i igraci bili zasluzni za te rez...
A i Drincici su iz Pive, kao sto rece Grgur. Zlatila mu se diploma, pa makar mnogi sumnjali u njenu validnost.
drincic mi ga ne bi zaigrava prije cetkovica..![]()
yeah,right
E vidis,ova dvojica Fatic i Bajkovic nemaju kvalitet za reprezentaciju.Fatic je igrac ispod prosjeka.Bajkovic,pa u nasu ligu ces da nadjes boljeg golmana od njega.
Ako za nas treba da igra 5 crnaca da bismo prosli na EP ja to ne bih volio,pa ne vidjeli Eura.
To je to.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
onaj volkov nije nimalo los, gleda sam danas mec partizana i spartaka, odlicno je odigrao... asistenciju je imao strasnu, centarsut po zemlji, lopta bjezi od golmana i pronalazi vukica na drugu stativu... svakako bi nam dosta valjao...
AJMO CRNA GORO !!!
evo dva dana o volkovu pricamo a ja mislim da ce odbiti poziv, mislim da se covjeku stuca da ce da poludi. i sjutra kad odbije bice , jedan veliki volkov odbio reprezentaciju crne gore.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vala najiskrenije puca mi sveta murica oce li doc ili ne, ako dodje dobrodosha, valja bi nam, ako ne da smo zdra'o.
jovanovic je za toga volkova igracina u najmanju ruku. Odigra coivjek tri meca u srpsku raspalu ligu i odma ga dizete u nebesa.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks