DIDI ocisti inbox,*****umisha!
. Šta ti je najveća želja da ostvariš u narednom periodu u karijeri?Imam mnogo želja, ali pre svih ostalih istakao bih jednu od njih, a to je da obučem dres reprezentacije Srbije.
rece vladimir volkov
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
DIDI ocisti inbox,*****umisha!
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Danas moram rezervisat kartu za Cesku, da mi ne bi otisla cijena u tri lijepe, pa ne bi da podje u Prag a na utakmicu da ne podjem. Zna li se kako mogu nabavit kartu ako nisam u PG?
Ljudi jel ko pratio kako brani onaj Blazic, po meni on nije nista gori od Bozovica...
U najgorem slučaju imamo Sava Miloševića u stručnom štabu kojeg je dotična ekipa dobro zapamtila u kvalifikacijama za SP 98 kad im se u sred Praga na centaršut Drulovića poklonio pred njihovim golom u 93 minutu za konačnih 2:1 i ispadanje Češke.Daj bože da nauči Delibašića ili Savića da isto to urade 11-tog.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Molio bih sve da ne nasijedaju na provokacije pojedinaca koji svoje frustracije pokušavaju da izliječe provociranjem onih koji reprezentaciju države iz koje su doživljavaju kao svoju. Hvala.
Dick Laurent is dead!
evo je i djalo optimista, ovaj covjek se bori kao lav uvijek http://www.mondocafe.me/fudbal/dalov...spjeh-1719.php
citam danas, kao neki ceski sportski portal sproveo anketu, u smislu oce li crna gora izbaciti cesku u barazu. nekih 46-47% je odgovorilo potvrdno.
znaju dje im je mjesto...![]()
Svaka cast bosancima!!!
Nadam se da cemo se mi vise cuti u Ceskoj nego njhovi, bice nas 2.500 hiljade, a stadion prima 20 565 mjesta, bar po inf na ovom sajtu.
http://www.worldstadiums.com/stadium...ue_letna.shtml
za ovog volkova , jedino je arena prenjela to. vise niko niti kod nas niti u srb to ne pominje pa mislim da je to malo i izmisjeno. nepouzdana informacija totalno
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ljudi zao mi ove bosance, što su skrivili te im svaki put zapane najteži protivnik. srećno našim momcima mislim da mogu da prođu čehe.
Zasto svi ponavljaju istu recenicu, "ko zna kad cemo opet doci u situaciju da se plasiramo na veliko takmicenje". Stvarno mogli bi momci malo vise da vjeruju u sebe, jer ja sam siguran ako budu ostavljali srce na terenu kao do sad sigurno mozemo svaki put biti u prilici da se kvalifikujemo.
Ja sam siguran da mozemo uspjeh i u kvalifikacijama za SP da napravimo, no o tom po tom.
DICIOTTO
A shto? Ukoliko hoce sada da igra za nas, neka dodje i neka igra, taman nam treba igrac na toj poziciji. Mozhe da se rotira sa Jovanovicem na lijevom beku, a mozhe i da igra lijevo krilo, pa da se Jovetic fino prebaci u napad. A sasvim je solidan igrac, ima brzinu i odlican centarsut.Iskreno me boli uvo shto je izjavljivao prije.
Deserve's got nothing to do with it.
Iskreno, ne bi trebalo sad trenutno nikoga kriviti ako mu se ne trči više u reprezentaciju Srbije...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
http://www.zurnal.rs/2011/10/15/crno...ova/index.html
Kako bi nam valjao ovaj igrac, bruka... Mislim da bi nama vise valjao kao lijevo krilo nego bek, osim u slucaju kada nema Jovanovica... Uostalom, vidjecemo
ne brinite, vec mu je dao jednom 2 komoda![]()
Jes ovi nasi sve sad i ko zna kad.AKo je to njima vid motivacije neka ih ali nama navijacima je to malo,pa ne volimo da ga cujemo.A i realno,kolko god je opasno rec ovo realno,mislim da smo od sad u svake kvalifikacije tu za vrh.
A ovo sirenje prvenstva na 24,to je kurrac goli,nista to ne bi valjalo.Ovako je odlicno.Kvalifikacije su bas kakve treba da budu i 16 timova na turniru je sasvim dovoljno,da ne recem idealno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks