Page 436 of 830 FirstFirst ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... LastLast
Results 10,876 to 10,900 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    12,511
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

evo pošto mahom ne kritikujem, ali sad stvarno moram!
    Pošto svakog mjeseca uključujemo ARENU, prošlog mjeseca smo je uključili onog dana kad smo saznali za akciju nedje 5. septembra i nakon 2 sata saznamo da ćemo je dobiti besplatno, zovnemo operatera objasnimo situaciju i isključimo ARENU uz njegovo objašnjenje da će nam biti obračunato samo ta dva sata koliko je bila uključena...došao nam je račun i ARENA je naplaćena 5 eura!!!
    Ajde mi recite, sve da je nijesmo isključivali sami, zar nije FER i NORMALNO da nama kao korisnicima EXTRA TRIO 5, koji imaju pravo na vašu "nagradu" jednostavno ne naplatite taj račun? Ili eventualno, da nam ovog mjeseca pustite ARENU plaćenu prošlog mjeseca kad je niko nije platio?
    Mi smo napisali žalbu u T-com juče i stvaro mi je smiješno da moram oko takvih sitnica da se cimam, idem u poslovnicu pričam sa vašim radnicima koji POJMA NEMAJU, jer nekio nam govore jedno, neki drugo!
    jedan nam je rekao da mora da nam se naplati, drugi da je došlo do njihove greške...ko ovdje zna nešto o ovome? Sale?
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Iz ove price iza (zvoncica) koja kaze da svaki mjesec ukljucuju arenu, moze li Arena po potrebi da se ukljuci i kad nema sportskih desavanja da se izgasi, i kako se u tom slucaju obracunava, ako moze naravno?
    Last edited by BlackVelvet; 11-10-11 at 16:24.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Meni je racun za arenu 2.51€. Kako? -Nemam pojma.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

mogao si i bez falisanja.... od sada ce ti biti 5
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    evo pošto mahom ne kritikujem, ali sad stvarno moram!
    Pošto svakog mjeseca uključujemo ARENU, prošlog mjeseca smo je uključili onog dana kad smo saznali za akciju nedje 5. septembra i nakon 2 sata saznamo da ćemo je dobiti besplatno, zovnemo operatera objasnimo situaciju i isključimo ARENU uz njegovo objašnjenje da će nam biti obračunato samo ta dva sata koliko je bila uključena...došao nam je račun i ARENA je naplaćena 5 eura!!!
    Ajde mi recite, sve da je nijesmo isključivali sami, zar nije FER i NORMALNO da nama kao korisnicima EXTRA TRIO 5, koji imaju pravo na vašu "nagradu" jednostavno ne naplatite taj račun? Ili eventualno, da nam ovog mjeseca pustite ARENU plaćenu prošlog mjeseca kad je niko nije platio?
    Mi smo napisali žalbu u T-com juče i stvaro mi je smiješno da moram oko takvih sitnica da se cimam, idem u poslovnicu pričam sa vašim radnicima koji POJMA NEMAJU, jer nekio nam govore jedno, neki drugo!
    jedan nam je rekao da mora da nam se naplati, drugi da je došlo do njihove greške...ko ovdje zna nešto o ovome? Sale?

Da, kako se to arena ukljucuje svaki mjesec? Sta dobijas tako?

Minimalni period aktivacije paketa bi trebalo da je 30 dana. Moguce da je zato naplaceno tih pet eura.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Oko moje jel' ovo opet prodajete njemacki skart kao sto ste to radili ranije sa nokijama n73 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    pričam sa vašim radnicima koji POJMA NEMAJU, jer nekio nam govore jedno, neki drugo!
    jedan nam je rekao da mora da nam se naplati, drugi da je došlo do njihove greške...
    Ah, nas customer service. Glavni odgovor im je kada je neki tehnicki problem u pitanju - iskljucite uredjaj ( o kome god da je rijec) i ukljucite posle 5 minuta. Bistri li su Boze, Boze...
    Mada da ne bude da samo o T-Comu mislim lose - ovi iz Telenora se takmice sa njima za sampionsku poziciju.
    Ljetos, nazovem Telenor, da pitam za one internet bilo gdje kartice-koliko traje ona od 5, 10, i 25. I pazite samo: tri operatera su mi dala tri totalno razlicita odgovora.
    Na kraju kada sam se izvikao na jednog da pojma nema a radi u podrsci, rekao je-nazovite u prvu smjenu, jer mi u drugoj smjeni manje znamo o tome. Oni ce vas bolje uputiti.
    Hahah, znaci cirkus
    Under wandering stars I've grown..
    ..Always Out Numbered...Never Out Gunned...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovi iz druge smjene su za laksa pitanja xD.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    12,511
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by nsparks View Post
    Da, kako se to arena ukljucuje svaki mjesec? Sta dobijas tako?

Minimalni period aktivacije paketa bi trebalo da je 30 dana. Moguce da je zato naplaceno tih pet eura.
    imaš lijepo na ekstra opciju da arenu ili bilo koji kanal uključiš kad želiš, i mi je obično ne uključejemo ljeti kad nema nekih naročito važnih utakmica, ali kad je liga šampiona onda je uvijek imamo čitave sezone. Pošto obično u septembru aarenu uključujemo, i ove godine smo to uradili ne znajući za poklon t-coma, i istog dana, dva sata nakon uključivanja, saznali za akciju t-coma, zvali operatera da pitamo šta sad da se radi i on je rekao da je SLOBODNO isključimo da će nam se obračunati samo ta dva sata, ali, ne lezi vraže, nije tako bilo, nego nam je 5 eura obračunato, ne bi ni to bilo strašno jer smo mi i htjeli da je platimo, ali zar ne bi bilo logično da nam poklone ono što bi nam i inače poklonili jer im je praznik?
    I ako je već kompjuter to SAM, kako obično vole da kažu, to obračunao i završio, onda ima neko ko bi ga mog'o propgramirat da ovi mjesec pušte ARENU a da je ne platimo? mis'im, mi ćemo je svakako uključiti, ali je pitanje šta je fer-play, a šta nije

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

zvoncice, zvoncice, samo te posmatram

Ovako stoje stvari. Sve dodatne pakete, koje nisi imala, ukljuceni su besplatno. Kazes da si aktivirala Arenu, kad si saznala da je akcija, deaktivirala si Arenu

Mora da si tada procitala obavjestenje da ce ti biti naplacen pun iznos cijene, jer je minimalno koriscenje 30 dana, ali si to zanemarila.

Da si malo sacekala, Arena paket bi ti se sam aktivirao i ne bi bio naplacen.

Ovako... sama pala, sama se ubila
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    1,672
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    koji modeli, neobicno mi da su samsung i sony sa istom cijenom
    Javicu kada saznam.

Update: http://www.telekom.me/objave-za-medi...extratrio.nspx

Neki od modela Sony BX420 / Samsung D550
    Last edited by Sale; 11-10-11 at 21:35.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    564
    Thanked in
    405 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,672
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

Da, ta serija u nekoliko velicina.

Konrektno: Sony KDL32BX420BAEP, KDL37BX420BAEP, KDL40BX420BAEP i Samsung LE-32D550, LE-37D550 i LE-40D550

Placanje odmah, na 12 ili 24 rate. Po prodavnicama tehnike je maximum 4-6 rata, osim ako uzmes gotovinski/potrosacki kredit od banke.
    Last edited by Sale; 13-10-11 at 10:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moje iskustvo sa Samsung 32D550 je odlicno, a po ovoj cijeni ga nisam mogao naci u Podgorici.
    Daj vise odmora jeziku nego rukama.

Thanks Thanks Given 
    1,672
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

Thanks Thanks Given 
    12,511
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    zvoncice, zvoncice, samo te posmatram

Ovako stoje stvari. Sve dodatne pakete, koje nisi imala, ukljuceni su besplatno. Kazes da si aktivirala Arenu, kad si saznala da je akcija, deaktivirala si Arenu

Mora da si tada procitala obavjestenje da ce ti biti naplacen pun iznos cijene, jer je minimalno koriscenje 30 dana, ali si to zanemarila.

Da si malo sacekala, Arena paket bi ti se sam aktivirao i ne bi bio naplacen.

Ovako... sama pala, sama se ubila
    da, ali kako sam mogla da sačekam kad mi niko nigdje nije rekao da ćemo imati poklon? Ja ti kažem vrlo iskreno da jesam to uključila i nijesam zanemarila ništa, jer nijesam imala pojma o poklonu, samo nazvala vašu podršku kad sam saznala i koja mi je dala pogrešnui informaciju, zato sam je isključila, da ne plaćam ono što ME SLEDUJE KAO VRLO REVNOSNOG KORISNIKA...je li to ok? Inače, mi smo vaše besplatne kanale dobili 4 dana kasnije, i juče, bukvalno juče oko 14 sati ste nam ih isključili (juče je bio 12.) ali mi reci, ako ste planirali da nas častite, zašto je problem SVIMA koji su iz neznanja uključili ne obračunati POKLON! Pobogu, vi ste ga dali, nijesam vam ga tražila? Nije mi jasna samo ta stavka u vašem poslovanju!
    Boli me uvo za 5 eura ja ću ih i ovaj i sledeći mjesec platiti, i plaćam vam ekstra evo dvije godine i još ću, ali mi nije jasna poslovna politika da nekoga čašćavate, a da mu naplatite to što on redovno koristi jer nije znao da ga čašćavate?!
    Zar nijeste trebali svim korisnicima koji su imali pravo na tu nagradu na ekranu ili u info napisati poruku desetak dana ranije: poštovani korisniče, povodom godišnjice našeg i vašeg t-com-a, u mjesecu septembru ćete imati besplatne kanale te i te, vaš T-com"...onda ne bih uključila arenu, Emile

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    137
    Thanked in
    85 Posts

ja bih iskreno nekog zamolio da mi pomogne da mi kaze sta da uzmem sony ili samsung i koji model ?

help me please

edit:uzimam cijenu od 29,95 40``

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

uzmi SOny, ne razmisljaj mnogo
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    774
    Thanked in
    388 Posts

Nauživaćete se u Full HD televiziji i televizorima uz Extra Tv :highly_amused: :disgust:

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Nauživaćete se u Full HD televiziji i televizorima uz Extra Tv :highly_amused: :disgust:
    Možda je ovo plan, da se "naoruža" narod televizorima prije nego što ponude HD program. :P

Yeah, right.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    1,672
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

Nova verzija Facebook aplikacije (Menu > Extra > Extra TV portal > facebook) ili plavo dugme na daljinskom. Javite na pm ako primijetite neki problem. Hvala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sale imam extra trio i htio bi da dodam arena paket...
    koja je najjednostavnija procedura za ukljucivanje i da li se i ona veze na minimum godinu ili moze iz mjeseca u mjesec da se ukljucuje/iskljucuje?

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=564&id=2804

Je li stvarno ovo ovako,da ako se sad prijavim za Extra Tv dobijam za dz opremu.Ili naravno ima neka fora?
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    1,672
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    435 Posts

Oprema besplatna (uz samoinstalaciju). Nema pretplate na taj servis koji uzmes do kraja godine. Ugovor na dvije godine.

Quote Originally Posted by Jaksaaa View Post
    sale imam extra trio i htio bi da dodam arena paket...
    koja je najjednostavnija procedura za ukljucivanje i da li se i ona veze na minimum godinu ili moze iz mjeseca u mjesec da se ukljucuje/iskljucuje?
    Menu > TV kanali > Extra TV paketi > ... strikiraj arenasport i posalji zahtjev. Default purchase pin je 0000. Mozes da iskljucis kada hoces. Odmah ce ti biti naplaceno 5 eur za prvi mjesec i mozes da je iskljucis kada pozelis, osim ako ne uzmes Promo pakete 12+3 mjeseca besplatno.
    Last edited by Sale; 14-10-11 at 22:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci ako ga danas ukljucim na racun ce mi biti dodatnih 5e iako je tacno polovina mjeseca...?
    tako se i iskljucuje jel? a kakav je to paket 12+3?
    Last edited by Jaksaaa; 15-10-11 at 09:42.

Page 436 of 830 FirstFirst ... 336386426432433434435436437438439440446486536 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)