Besplatni paketi ce biti automatski iskljuceni, nemojte nista sami da palite/gasite. Ako zelite da ih koristite mozete ih kupiti u Menu > Extra TV Paketi...
@johnny prijavi na 1500
Hoće li ikad ove arene raditi da valja? Zvuk na arena1 ide 5 sekundi prije slike :nightmare:
Besplatni paketi ce biti automatski iskljuceni, nemojte nista sami da palite/gasite. Ako zelite da ih koristite mozete ih kupiti u Menu > Extra TV Paketi...
@johnny prijavi na 1500
vidjite da mene ne utulite arenu i hbo jer placam ka kakvi majmun
Mene je idol da budem trener
Akcija je bila za sve pakete koje niste imali tada... ko je ukapirao moj tadasnji post, ukapirao je
@BV
Promjena paketa preko TV-a se realizuje odmah, tj. u roku od 5 minuta... Default purchase pin je 0000.
na moj tv cak ima sport klub i sky sport fala ekstra televiziji
u dobro je kad nije po po ure to mora da je do televizora ne do cuvenih ektrovaca
da nije malo visemeni je muka da okrenem 1500,aj ti
evo ti ovdje cist signal
http://www.profreetv.com/index.php?c...watch&tvid=392
Sta treba da uradim da bih dobio ton na Koroni?![]()
I dalje je Turski na Disney XD konstantno...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zasto HBO, HBO Comedy i Cinemax ne idu u 16:9 formatu ?
Sale da nemate u planu uvodjenje (prije svega mislim na Arene) ppv tj pay per view modela placanja za neke pakate?
Recimo da platim odredjenu utakmicu koja mi se gleda a ne citav paket citav mjesec.
Who let the dogs out
Bicete na vrije obavijesteni i PPV servisu, kada i ako ga bude.
kakav filozofski odgovor
+1 rep[you must spread some reputation around....]
Who let the dogs out
bicete na vrijeme obavijesteni a do tad bacajte magiju mozda kanali sami dodju hvala vam ministri iz telekoma(prastajte nikad ne pisem zareze i tocke)
http://www.cafemontenegro.com/index....25&news=203610
U ponudi Crnogorskog Telekoma Sony i Samsung televizori
Crnogorski Telekom je pripremio novu ponudu za svoje korisnike.
Iz kompanije je saopšteno da svi novi ADSL/Extra TV/ExtraTrio korisnici (fizička lica), od sjutra mogu uzeti ove servise (pojedinačno ili zajedno), bez pretplate do kraja godine, uz besplatnu opremu.
"U ponudi Crnogorskog Telekoma od sjutra će se naći moderni TV uređaji, uz mogućnost plaćanja na rate. Postojeći ADSL/Extra TV/ExtraTrio korisnici (fizička i pravna lica) imaju priliku da kupe Sony i Samsung televizore (tri veličine ekrana: 32” 37, 40”) na 12, odnosno 24 mjesečne rate, po cijeni od 19,95 eura pa naviše”, najavljeno je iz Crnogoprskog Telekoma.
Moguće je izabrati i gotovinsko plaćanje.
Ukoliko se korisnici odluče za kupovinu Sony i Samsung televizora i potpišu ugovor na 24 mjeseca rata za veličinu ekrana 32” rata iznosi 19,95 eura, za ekran 37” 25,95 eura, a za veličinu ekrana 40” rata ej 29,95 eura.
Ako korisnik potpiše ugovor na 12 mjeseci, rata za tri veličine ekrana: 32”, 37”, 40”, redom iznosi 35,95 eura, 45,95 eura i 55,95 eura.
Za gotovinsko plaćanje cijena televizora veličine ekrana 32” je 395 eura, 37” 495 eura, i 40” 595 eura.
Isto tako, novi korisnici postpaid Mobilnog Interneta (fizička i pravna lica), mogu koristiti ovaj servis bez pretplate do kraja godine, uz besplatan modem od 0 eura.
U Crnogorskom Telekomu podsjećaju da korisnici T-Mobile mobilnog interneta odnedavno imaju jedini u Crnoj Gori pristup brzinama od 42 Mbps.
koji modeli, neobicno mi da su samsung i sony sa istom cijenom
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
To su odavno cijene kvalitetnih televizora po prodavnicama. Moji su uzeli 32" FullHD LG za 390€, ima evo 3-4 mjeseca, vrhunski.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
moram imat makar dva takva ovaj cu bacit niz balkon
ljepse je kredit dic i kupit, tako samo kredit vraces, ovako placas i tv i moras jos uz to i extra tv i adsl 2 godine da se obavezes
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks