Aposlutno bez neke euforije treba ovu utakmicu gledati Rosicki,Čeh,Baroš nisu nikakava zajebancija od ekipe.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vala je red bio da nas sreca pogleda malo u ovaj zrijeb, sad samo lagano, tamo bunker, ovamo ih mozhemo napast i to je to.
Dako se bude moglo skoknut do Praga.
ljudi ne znam je li istorijska sansa, ali jeste jedna od najvecih koje cemo ikad imat. Protivnik ceska jos kuci revans, ovo jednostavno moramo iskoristit.
Ajmo Crna Goro!
Gledam im sastav, jedina njihova prednost je sto imaju pun ku*ac igraca slicnog kvaliteta, i mogu da rotiraju koliko oce.
Samo da ove nase zdravlje posluzi, mozemo proc.
Česi su propustili svjetsko prvenstvo, propustit još jedno veliko takmičenje bi bilo ravno katastrofi.
Al opet naši su maksimalno napaljeni. Samo da Brnović pošteno odradi posao, izanalizira Čehe kako treba i pripremi ekipu. Sad je na njemu da se dokaže. A da naši momci mogu u to ne treba sumnjat. Velika je prilika i mora se iskoristit.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Odlicno smo prosli. Ukoliko se ne desi neshto bash nepredvidjeno, ili ukoliko Brna ne izvrsi profesionalno samoubistvo, trebalo bi da prodjemo na Evropsko. Bash sam optimista pred ove mecheve. Bice tijesno, ali mislim da nam Vucinic i Jovetic daju taj kvalitet(gol) vise. Moje predvidjanje 1:1 u Pragu(Cesi ce morati da napadnu), 0:0 u Podgorici, i idemo.
P.S. Idu dvije babe ulicom, jedna se cheshka a druga Poljska i Ukrajina![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Naravno. Svaki tim koji ima Ronalda, Nanija i Meireleša na rosteru treba da propadne pod hitno.
Bosanci stvarno nemaju sreće - prvo ona komedija od suđenja protiv Francuza neki dan, sad ovo... Mada sam frapiran koliko kod njih vlada uvjerenje da su već ispali, po meni su oni kvalitetniji i od nas i od Turske recimo. Mada, opet, Portugal.
Naša banda neradnika (šala) ima finu šansu da prođe sad. I ako to ne ostvare, za mene je ovo dovoljno. Važno je samo da napravimo paklenu atmosferu ođe kad dođe to malo blavora iz Češke, da se kvalitetno useru.
Da im gađamo autobus kajmakom.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Zamisljam Milorada i nevinog Tomasa pod Goricom.
![]()
Mi u svakom slucaju, mozemo na EP samo ako izadjemo na teren sa mudima do trave.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Evo jedan dokaz kako vas u europi baš i ne dozvoljavaju kaofavorita i da itekako cijene Čehe
Koef za prvu utakmicu na bwin:
Češka 1,65 x 3,6 CG 5,5
A za optimiste ujedno lak način za ubost paru![]()
A na 'tko ide dalje' koef
Češka 1,4
Crna Gora 2,8
Ovo se stvarno mora iskoristiti, Cesi igraju za odlazak na EURO, a mi igramo za ISTORIJU! Drzava od 625 000 stanovnika na Evropskom prvenstvu, to bi bilo cudo!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks