Ao..Koliko ce samo trave da se ispusi i piva da se popije u Prag!
dajte obezbijedite mi ulaznicu u Pragu! Dolazim 100%!!! Ajmo SOKOLI!!
Ao..Koliko ce samo trave da se ispusi i piva da se popije u Prag!
Revans domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, explodirace Podgorica, srusicese stadiona koooo prodjemooooooooo
kakav urlik iz kafica ispod mene haha. jos ja gledam u onaj papir, znam da ako je masu teksta da je BiH, a ako je linija da smo mikad vidjeh ona slova naopako ali u jednom redu...to je to, dobili smo sto smo zeljeli
jel realno koja sreca ceksa i jso prvu u gostima ufffffffffff
Ao idemo u Prag dobar zrijeb za nas po mom misljenju,jos revans igramo doma tamo u cesku da ne primimo gol i puna kapa.Kako se iznervirah kad estonci dobise irsku njih sam nekako ocekivao da ce nam najbolje pasovat.
slavi se i u Cesku sad sigurno. nego mi se cini da su se dobro zajebali
umuntu ngumuntu ngabantu
Pošteno što su ovako napravili da u stvari nema niko prednost,yamute se kugle pa što kome dopadne,bravo za Platinija![]()
Ceska!!!!!!!!!!!!!!
Ovo moramo iskoristit. Sad da se skupljaju pare i Prag!
Zao mi Bosnu!!!
Turska ce ispreskakat Hrvatsku, ono lagano.
UH, bice zajebano ali u odnosu na ostale (Portugal, Turska, Hrvatska..) ovo je sjajno!!!INVAZIJA NA PRAG!!
Last edited by sve-vas-poznajem; 13-10-11 at 12:22.
samo da se ne opustimo sad, realno smo bolji ali moramo maksimalno ozbiljno da pridjemo kao da igramo protiv Spanije, pa da ih razbijemo
AJMO CRNA GORO!!!!!!!!!!!!!!!!
Koliko moze stadion u Pragu da primi gledalaca?? Da vidimo koliko nas sleduje....da to sve napunimo
kad se igra prva?
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Odlicno,ekipa koju sam prizeljkivao! Ajmo CRNA GOROOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Idemo u Češku po pobjedu!![]()
There are currently 89 users browsing this thread. (52 members and 37 guests)
kad se igra prva?
Jos marijuana legalizovana...Najjace. Nema vracanja kuci.
Invazija na cesku!
Svi!
a mali im je stadion 20 000 ljudi
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks