ako cesi dodju covjek ce da sastavi lijepo i korisno - izbacimo ih i odemo u jedan od najljepsih gradova svijeta![]()
ako ce vec da caste Irce, pa dace im Estoniju da ne moraju intervenisat na terenu !
ako cesi dodju covjek ce da sastavi lijepo i korisno - izbacimo ih i odemo u jedan od najljepsih gradova svijeta![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da napravim digresiju: tek sad vidim da je plata ovom Anticu u Srbiji bila oko 325 hiljada. Ovog covjeka treba ugrabiti chasti mi moje za sledeci ciklus. Brna da mu bude asistent, taman da se josh malo nauci, pa posle on mozhe na duzhe da preuzme. Cisto sumnjam da ce savez ovo uraditi/cak i uzeti u razmatranje, ali eto, neka sugestija...
Deserve's got nothing to do with it.
inace, moguce da vidimo i murinja u podgorici (ako izvucemo portugal) jer spanski mediji pisu kako je velika vecina igraca portugala tarzila da ih murinjo vodi na ova 2 meca baraza. ne znam da li je to moguce i da li ce real pristati na tako nesto?
Crna Gora - Irska
Češka - Estonija
Portugal - BiH
Hrvatska - Turska
Mada se ne bih se bunio ni Česi da nam dođu, a ovo ostalo me baš briga ko će s kim, ali kad izigravamo vidovite Zorke da i ja probam.
Inače, mislim da i Portugala možemo proći, a mogli bi ispasti i od Estonije, da je moguće da se s njima sretnemo. Treba puno stvari da nam se poklopi, prije svega, da nam svi igrači budu zdravi i da ne dobiju kartone pa propušte revanš. Ovo se posebno odnosi na odbrambene igrače. Možda bi trebalo prpiprijetiti ovom treneru Videotona, da pušti Božovića da brani, jer ovako bez utakmica u nogama i rukamanije na nivou od prošle godine.
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Ja vam želim u doigravanju Češku ili Irsku..Svakako ne Hrvatsku jer nam takve utakmice još uvijek ne trebaju jer uvijek će se naći budala koje će voditi neke svoje ratove a nekakvi neredi,rzbijene glave itsl nam baš i nisu potrebni.
Dobra činjenica za vas je to što vas još uvijek pere naglašeni nacionalni naboj a to u ovakvim utakmicama puno znači..
Nadam se samo da vas ne uhvati prevelika euforija (što se po komentarima ne bi moglo rećii da shvatite da ste ipak još uvijek autsajderi a ne favoriti i da bi prolazak bio ogromni uspjeh a ne nešto što se podrazumjeva..
Ja bih vam u postotcima dao ovakve šanse:
Češka 50%
Irska 45%
Hrvatska 35%
Portugal 10%
Hrvatskoj naravno želim Estoniju a ne bih volio vas te BiH najviše zbog nereda koji bi se mogli dogoditi..
U svakom slučaju navijam za vas i želim vam prolazak protiv Češke Irske te Portugala a sve najgore ako seslučajno na nas naletite![]()
Jos bi vi Hrvati trebali da dobijete Estoniju pa udjete u istoriju kao ekipa sa najlaksim zrijebom
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
fala igore.
ovdje nema euforije, znamo koliko mozemo a mozemo toliko da u slucaju da ne dobijemo portugal vec pocnemo razmisljat o putovanju za poljsku i ukrajinu. vi vidite kako se uklapate u te nase planove, i molite boga da nam se ne nadjete na putu.![]()
Bolje lagan ždrijeb pa proći nego težak ždrijeb pa ispasti
Ovo mi zvuči kao natpis sa Grunfove majice![]()
I da ste u top formi, što niste, CG bi imala veće šanse od 35%. A s ovako lošom atmosferom u svlačionici itekako precijenjuješ HR.
Nadam se da to neće biti žrijeb zbog tenzija i gluposti, ali inače volio bih da gledam tu utakmicu. Možda nakon žrijeba mogu neku prijateljsku ugovorit...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ovo je moje predvidjanje:
Crna Gora - Portugal
BiH - Hrvatska
Irska - Estonija
Ceska - Turska
Pljuni me ako ne bude ovako.
Hrvatska vam nije dobar ždijeb po mom mišljenju zbog dvije stvari..
1.Nakon očajnih kvalifikacija i kritika koje su doživjeli igrači će se homogenizirati i ginuti u ovim dodatnim kvalifikacijama tako damislim dće Hrvatska biti puno bolja nego ona koja je igrala protiv Grčke
2.To što vam više nije trener Kranjčar jer on puno bolje poznaj Hrv od Brnovića i mislim da bi tada imali veće šanse protiv nas
U svakom slučaju nadam se da se nećemo medjusobno odmjeriti pa da će moje teze samo ostati teorija![]()
Prenos zrijeba je na kom programu? Ako ga ima uopste...
rtcg 2 sa grgurom :dispirited:
rtcg....
E i aj mislim da ce owako bit ka sto je Peko napisao. A Grgur baksuzni prenosi blago blago
Samo Brnovic da Joveticu i Vucinicu pridoda u napadu Damjanovica i za napad nema zime, mislim da bio ovaj trio ubijao protivnicke odbrane.
Uz sav kvalitet Hrvatske ja nesto ne bih bio pesimista da igramo protiv njih. Engleska nas nije dobila u dvije utakmice uz svu sudijsku pomoc a njima su dali cetiri. Svajcarsku smo dobili u prvu utakmicu a drugu izgubili sa B timom uz promasene dvije stopostotne sanse. Ne mislim da je Hrvatska bolja od bilo koje od ove dvije reprezentacije.
umuntu ngumuntu ngabantu
http://www.forum.hr/showthread.php?t=678829
Kojeg protivnika priželjkujete u doigravanju za EP ?
Turska 31.82%
Estonija 30.68%
BIH 22.73%
Crna Gora 14.77%
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks