Genetika Pobro,vidi se.
Genetika Pobro,vidi se.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Vidim da ćeš brzo morat da smišljaš novi nick štetočino...![]()
#fakenews
Svi se nešto plaše Portugala a meni se čini da je nekako baš svejedno protiv koga ćemo igrat, sve dok momci vjeruju u sebe.
Uvijek se sjetim one utakmice protiv italijana u Lećeu kad smo ih o jadu zabavili. Igrali su strašno otvoreno, opušteno i čak su i vodili. Da smo tad imali odbranu kao sad možda bi i dobili.
I utakmica sa Englezima je potvrdila da mogu da se nadmeću s kim god treba samo ako prestanu da respektuju protivnika. Tako i ako dođu Portugalci koga briga. Samo da su svi zdravi i da je ekipa kompletna i sve je moguće. Ako i jedna ekipa iz baraža može da potcijeni CG onda su to umišljeni Portugalci koji imaju super talentovane igrače ali koji su kao ekipa zadnjih nekoliko ciklusa neubjedljivi.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ko je sastavljao junacima praviMA i stvarniMa
Padaju nam Cesi 100% ..
Kad ce biti odigrani mecevi ?
BISOGNA VINCERE !
nesto razmisljam, da ima neke vise sile (ka' sto nema) ne bi bilo sanse da ne dobijemo irsku za protivnika. iz prostog razloga sto mi svim srcem zelimo da dobijemo njih, a i oni isto tako zele da dobiju nas. dakle, takvo poklapanje zelja ne bi moglo da bude neprimiejceno negdje "odozgor", sile nema....![]()
Last edited by nickname; 12-10-11 at 19:43.
Last edited by NemanjaCG; 12-10-11 at 20:25.
Brate, "Crnci i Crnogorci"!! Siguran sam da ti je "I have a dream" bilo pomalo deja vu, ali da se ne sjetis cije su to rijeci...
A za Cupica ti nista nije trebalo. Imamo mi sliku Krsta Popovica. Jes' da je taj junak dozivio duboku starost (za to vrijeme), ali njegove godine su sigurno junackije od svih onih komita sto su mladi ubijani, a porodice im spaljivane...
Kiksao si, ali mi je milo sto si na vrijeme shvatio gresku... Cus, "We have..."... Bar se svi lijepo nasmijasmo...
off topic: Previse se izlagasmo na ovoj temi. "Bilo ko da dodje, samo junacki"... A nije nego. U svakom dvomecu cemo biti underdog. Momcima hvala sto sanjamo i da pravimo kastig do godine, svi zajedno, u Ukrajini i Poljskoj.
ima li prenos na RTCG2 zrijeb ?
Jedino malo brine sto ne znamo za pobjedu zadnjih 5 meceva. Red je sad da se dobije i to kad je najbitnije!
ima prenos na rtcg2...
super![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks