Djalovic je strasan igrac pa vi pricajte sto ocete![]()
deuscroix
Možda je dobar momak, ali u to ne bih ulazio![]()
ipak je irska hahaha
a sto se cini sa ovim)
ovo je zvanicno izgleda jer je uefin site
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/new...d=1695380.html
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
znači šanse su nam 50/50,dvije poželjne i dvije za izbjegavanje..
pošto smo mi mu*ati, daj taj portugal platini, da ih demoliramo.. ionako, ako mislimo osvajat to prvenstvo moramo te jače eliminisat..
ne bi volio irce, ko ce putovati do tamo. cesi idealni , nisu daleko a moze se.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.ybig.ie/forum/forum_posts...n-the-playoffs
Who would you like in the playoffs
Estonia without a doubt for want of qualifying handily but we'll only get under 500 tickets so there'll be a serious scramble coz them boys love their football and will take their full allocation!
For a balance of chance in qualifying and a savage trip I'd go for Monty. Think they're definitely beatable, we'll get a good 2000 tickets and it is BY FAR the best country I've ever been to!
Par napomena u vezi sa igrom Draška Božovića i komentara na ovom forumu kako ga ne treba više pozivat. Smatram da ne treba biti tako isključiv. Sad ću objasniti i zbog čega:
1. Draško Božović je u prošlom zimskom prelaznom roku imao gotovo potpisan ugovor sa Rostovom. Sve je propalo u posljednji čas. Vjerujem da je to ostavilo malo traga na njega.
2. On nije bio na pripremama sa ekipom Budućnosti prije početka domaćeg prvenstva. Priključio se ekipi u minut do 12. Znamo svi što se dogodilo sa Stefanom Mugošom i da još uvijek zbog nedostatka priprema nije ušao u formu a ni u prvi tim iako mu je početno data kapitenska traka. Iz istog razloga, odnosno zbog nedostatka kvalitetnih priprema on nije fizički spreman (sam Brnović je rekao da nije navikao na ovakav ritam mečeva) i daleko je od igre koja ga je krasila dok je bio u Mogrenu.
3. Nije on star igrač. Ima 23 godine. Ranije je debitovao za nacionalni tim i to je razlog zašto je pozvan. Znamo svi koji navijamo za Budućnost da su poziv od njega više zaslužili Điđo Vukčević ili Risto Radunović gledajući igru u dosadašnjem dijelu prvenstva. Ipak, mislim da treba sačekati jer ja vjerujem da od njega može biti igrač.
Što se Drinčića tiče, moramo znati da je on igrao u grču pošto je imao žuti karton.
Žrijeb? Hm, moja želja je Irska (ukoliko je to moguće)
Dick Laurent is dead!
drincic djeluje totalno anemicno i mrtvo na terenu, i ja sam isto skeptican oko njega.
zapravo, on je dobar kad je u top formi - takav je debitovao za reprezentaciju pa smo to dozivjeli da imamo velikog igraca. ovako se ne razlikuje od ostalih, i ne mora pocinjat utakmice ako je u "osrednoj" formi.
to je to sto se njega tice
Nisam rekao da ga ne treba pozivat više, nego da ni slučajno više ne počinje u prvih 11 neki iole važniji meč. Nemoj me zezat, ono sinoć što je momak odigrao je sramota. Daj bože da od njega bude u nekoj skorijoj budućnosti dobar igrač, ali ja u to debelo sumnjam i mislim da ove njegove partije nisu posledica kašnjenja s pripremama nego jasnog limita u kvalitetu.
Što se Drinčića tiče, priča da je igrao u grču zbog kartona ima smisla za eventualno njegovu duel igru na sredini terena, koje uzgred budi rečeno nije ni bilo. Ali on sinoć jedan pas nije precizno odigrao, čak ni one pasove kad nikoga oko njega nije bilo, ni jednu loptu povukao nije, izgledao je krajnje amaterski na terenu. To je neko moje viđenje. Mislim da su Zverotić i Peković mnogo bolji tandem na sredini kao dva zadnja vezna, a neka njega na klupu...
Malo da se udaljim od ove priče i čestitam našoj U19 selekciji plasman u elitnu rundu kvalifikacija. To je, inače, treći put zaredom da se ostvari takav rezultat (jednom sa Radulovićem i dva puta sa Miljenovićem).
Dick Laurent is dead!
Ipak Irska, Portugal, Hrvatska, Ceska!!Pa da vidimo!
Portugalce nikako ne bih volio jer bi svima u CG optimizam pao kao kruska sa grane
Sa Hrvatima ne bih voli zbog Cice Kranjcara i sovinisizma sa obije strane (sjetimo se samo gostovanja Hajduka u PG), a mislim da je odnos 60-40 u korist njih po kvalitetu.
Ceska - moze, samo sto nikad snjima nijesmo igrali pa ne znam sto da ocekujem
Irska - po meni najbolje. Znamo se i bila bi to prava festa fudbala i piva
Turska - nikako mi se ne svidja zbog vrijedjanja i sovinizma
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Sinoć je zbilja bio najgori na terenu. Odskakao je nekvalitetom. Ali, viđećemo.
Grbić još nije debitovao za Olimpijakos i ako ne bude igrao prije će Seratlić bit bliži A reprezentaciji jer makar igra a dvije godine je mlađi. Bolje bi mu bilo da ga neđe pozajme đe će igrat. Ćetkoviću fali samo malo. Zadnji pas i malo više opreznosti. Ipak, on mi je više za džokera sa klupe.
Dick Laurent is dead!
Umjesto češke ipak je Irska.Znači smiješna reprezentacija,klasična trkačka, na nabacivanje i bez tehnike.Glatko bi ih prošli.dako nas fortuna pogleda pa ove ostrvske pacere da dobijemo.Irska,ha,ha,ha!
Slazem se u vezi sa Cetkovicem. Kao niko u nasoj ekipi zna da povuce, da onako zivahno krene u napad... nesto sto Simonu toliko fali. Ali da, on je za ulazak u 65. minutu, ne za start.
You trying to say Jesus Christ can't hit a curveball?
to je to, isto i ja razmisljam.
portugal nikako, a i realno je mnogo jaka ekipa koja je zalutala u baraz. imaju igraca koji moze da zabije gol kako god igrali. ne gol - golove. i pozadi su mnogo jaki, iskusni. mislim da nam to nikako ne lezi.
cesi i hrvati su nas rang, odlucivale bi nijanse.
od iraca smo bolja ekipa, to smo pokazali u proslim kval kad smo bili daleko od ovog nivoa. ja samo njih zelim jer bi mi diktirali tempo zato sto nam odgovara ostrvski fudbal, ako to nismo dokazali do sad, ne znam sto jesmo.
Što je ovo ljudi! Sada čitam na B92 da su nosioci Portugalija,Hrvatska,Češka i Irska.Znači Češka umjesto Turske!!!
I ja sam za Čehe... Individualno smo bolji od njih.
Ja sam da prodjemo na Evropsko.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks