Hrtvatska - Bogami su prejaki, pogotovo doma, tako da bi ih izbjegao, pogotovo ako dodje Cico, jer ce ih "motivirati"...
Portugal - Jes da bi opet bio spektakl u PG, jes da bi dosao Ronaldo i kompanija, ali mi se vise gleda EP sa Crnom Gorom, nego Portugal, pa neka nam dodju u grupu slobodno...
Irska - Mislim da bi ih odradili dobro u PG, ali bi bilo zajebano kod njih.........za izbjeci...
Ceska - Evo bas im sad gledam sastav i najzvucnije ime im je golman Ceh...tu je jos i Rosicki, ali je on solidan igrac, kao i Baros koji se raspada. Mislim da bi ga cak i Batak pojeo, tako da se nadam da ce nam oni doci, da im uvalimo 2-3 gola, i lagano da se odigra taj revanas...
Ajde dako ih prozovemo...![]()
Ronaldo je prelijep da igra kvalifikacije. Moglo je bolje veceras ali ni mi nismo imali srece u prvo poluvrijeme. Ceska bi dobro doshlo evo vec sad gledam karte za evropu da se ide da se bodri.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Da se zvanichno zahvalim didiju i denxhu shto su mi izashli u susret
Hit vecheri sinoc je definitivno "CRNA GORA, ZEMLJA MALA, SVIMA VAM JE QURAC DALA" :mrgreen:
Zna li ko shto skinushe transparente u po utakmice??? Chim makosmo Krsta, zaprcashe nam go
Savic je majstor, kakav kralj, milina ga je gledat na teren. Djalovic tuga tuzhna. Nebi mi ni u Petnjicu igrao.
+1 da nam ne dodje Portugal
Crna Gora (4-4-2): M.Božović 6 - D.Božović 6, Savić 6,5, Batak, 6,5 Pejović 6 (V.Božović 6,5) – Zverotić 6, Drinčić 6,5 (Grbić), Ćetković 6, Bećiraj 6 – Damjanović 7, Đalović 6,5 (Delibašić).
Ocjene iz vijesti...Djalovic istu ocjenu ko Savic...LOL
Last edited by bo8an; 12-10-11 at 07:08.
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
što to pričate sad, kakva irska? zar nije turska u povlašćene?
e ako je ovo tačno - dajte irsku da se igramooooooooo..![]()
Last edited by kimi pg; 12-10-11 at 08:07.
e ako mi je ista jasno...
a pazi sad ...
sto se mene licno tice najvise bih volio cesku pa tursku. da se ndamo da ce nas sreca pogledat. mada mozda dodje i ronaldao pa da mu pjevamo mesi, mesi- to ga strasno nervira![]()
Last edited by laciale; 12-10-11 at 08:22.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Kad smo vec kod toga mozda je vaznije revans kuci nego protivnik![]()
deuscroix
Portugal, Ceska, Turska i Hrvatska nam mogu doj....evo na drugu sliku desno....a prvu sliku ne razumijem
![]()
dajte cehe da se ide u prag
prvu igramo kuci sto je po mom misljenju bolje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
kakva irska druze o cemu ti to, vec se zna ko je povlascen, nemas sto vadit nikakve tabele sa bilo kakvih sajtova, dovoljno ti je sa uefe
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf
Who let the dogs out
mislim da se ne gleda trenutna rang lista, nego rezultati sa zadnjih par kvalifikacinih ciklusa i zadnjeg EP-a ili SP-a, nisam siguran.
izvinjavam se black. mislim da je ova i te kako relevantna. evo i koeficijenti ispod ovo interim national team coefficients. vidi se i sta kako ucestvuje u kreiranju rang liste. dakle, to je to...
Last edited by nickname; 12-10-11 at 09:33.
ovo sa uefinog sajta pise da je "up to 07/09" tako da to mozda i nije relevantno, u svakom slucaju znajuci uefu prije cu vjerovati ovom world-results sajtua po njemu je irska prije turske sto je cini mi se i bolje
Ja sto god napisem odma se niko ne slaze... kad sam napisao da bih volio Srbija a to nije iz politickih vec iz fudbalskih razloga jer su slabi a ja sam planirao da taman kad zavrsim fax fino odgledam EP i odma je bilo samo ne Srbija a sad samo da revans ne bude kuci iako sam ja ubijedjen da nema toga protivnika koji ne bi pao pod goricom
![]()
deuscroix
Evo opet da ponovim sa sajta UEFE puštite indekse i wikipedije, mada i nije bitno možda bi irci bili bolja opcija od Turaka
These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Po ovom, a pise da je azurirano poslije utakmica ipak je Irska medju povlascenima:
http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
Ako je tako, najbolje bi bilo izvuc bas Irce.
Release Yourself
Switzerland vs Montenegro (11 oktob. 2011) - Highlights (Euro 2012 qualifying match)
i to shto velish...znaci chekamo cesku![]()
oce li mi ko reci sto vladimir bozovic ne ide do kraja na onu loptu kod 2 gola, a prvi gol opet bozovic ali drugi. promasio citavu loptu. a djalovic, nadam se da ga vise nece zvati sto bi rekao misa ima nas. misleci na napadace tako da mozemo i bez njega. a sto se tice ko je u prvu grupu ko u drugu, mislim da se to jos ne zna posto ni jedne novine ne objavljuju. valjda po prvi put nece da ispadu smjesne.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Potencijalni protivnici crnogorske fudbalske reprezentacije u baražu za EURO biće Hrvatska, Turska, Češka i Portugal.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Što se sinoćnje utakmice tiče, ono je bila prava stvar za sve nas a posebno stručni štab da vide ko više NI SLUČAJNO ne treba da igra. Nebitna utakmica koja je toliko toga pokazala. Da sam selektor, a vjerujem da i Brnović slično razmišlja kao i mi svi ili ti velika većina ovdje, ovo bi bio poslednji nastup na nekom iole važnijem meču, makar u prvih 11 pod obavezno za Vladimira i Draška Božovića, Bataka, te Radomira Đalovića. Grbić i Ćetković klupa, podno grijanje i to je to. Bećiraj ako igra, nikako na krilo jer je naprijed onda beskoristan a može dosta. Takođe, ozbiljno i to baš ozbiljno razmislit o tome da Drinčić ne počinje mečeve baraža u prvih 11. Momak veze nije imao sinoć, a i protiv Velsa je bio najgori. Povreda ga je izgleda uništila, jer mi se čini da je prije bio puno bolji.
Ovi koji se razočaravaju sinoćnjim porazom samo neka su zdravo.
Što se tiče žrijeba, sinoć Saša Radović reče da su nam i definitivno mogući protivnici Hrvatska, Portugal, Češka i Turska. Tako da ne znam otkud sad Irci u kombinaciji. Moja je želja da se izbjegne Portugal, s ostalim krbanje pa ko što ponese. Imamo šansi da j*ebe majku sa svima!!
Trebalo bi navijaci da pjevaju TBOK da poigramoooo, da se veselimooo
Nisam siguran da bi bilo dobro izvuc Irce... sve me strah od onog sto su ih ostetili prosli put...
A i jadnim bosancima se Platini opet u..o u zivot... Hebali ih njegovi francuzi raspali... sreca pa BIH ne moze nama doc...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks