Dje je moderator, ajmo malo ban za sinisu! kakav lik, sto je ovo, prestani vise da smrdis ovuda!!!
Dje je moderator, ajmo malo ban za sinisu! kakav lik, sto je ovo, prestani vise da smrdis ovuda!!!
Ma neka daju koga god hoce da se igramo. Kad primadona ROnaldo dodje na stadion pod goricom smorice se i mislice da ce bit lako, a onda krece zestok frust da radi kao kod Runija
Uzasno me zabavlja ideja da ponovo Niksicani idu na HrvatskuI dobra je situacija, njima se savez raspada i jako je losa atmosfera... A ako dovedu Cica to postaje gotov scenario za film.
Ili da prorade geni da idu crnogorci ponovo da sijeku TurkeTu smo, gledajuci tradiciju u velikoj prednosti
Uvijek sam mislio da Turci pojma nemaju za Crnu Goru ni gdje se nalazi i da su nas ucili istoriju punu preuvelicavanja... ali upoznao sam gomilu ljudi iz Turske i vjerujte mi svaki itekako dobro zna za Kara Dag i kako su fasovali![]()
Ne znam sto svi misle da su cesi laki... dosta su ujednaceni protivnici za baraz, osim sto Portugal ima par mega zahebanih pojedinaca... ali imamo i mi...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Realno sa Turcima imamo tradiciju.![]()
Ako dodju Hrvati mozda Dejo ostvari prvi triple-doble u karijeri![]()
deuscroix
Bice bolje!
Ajmo braco, sa druge polovine kugle zemaljske ja vas pozdravljam tako da talasi Tihog okeana pjevaju "da je vjecna Crna Gora!"
Veliki pozdrav, samo naprijed!!!
moja zelja turci ili cesi, portugal ne bi volio da ne prodjemo kao bosna a hrvate jer bi utakmica bila na noz a imaju dobru ekipu. a i vise bi volio da vidim prag ili instanbul od zagreba)
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Znate ko će da nam dođe? Turci!
Imam neki osjećaj da će da se pojave natpisi u novinama: "500 godina smo ratovali i borili se protiv Turaka, sad se opet borimo, ali na travnatom terenu"
Baš da vidimo valja li mi predviđanje....
ako ubodeš, možeš poečti da zaradjuješ na vidovitosti...na MBC imaš emisiju i da te bog pogleda![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ma nemam ja nikakvu vidovitost, ali ovaj put sam nešto tako zamislio.
Bilo bi zaista zanimljivo da CG od 600 000 igra protiv jedne od najmnogoljudnijih zemalja iz kvalifikacija...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ako budu Turci ja sam da se igra na Cetinje![]()
deuscroix
Ako nista drugo, imamo spremnu taktiku za Turke. Igramo na neko brdo i to je to.
Glat smo mogli i ovu utakmicu nocas dobit,ali glat.
Svajcarci i Velsani ce bit odlicni u sledece kvalifikacije i dobro je da se rastavismo sad od njih.Mozda i nije bio drogiran Geri kad je reka Vels se ne boji nikoga.Dobise sve tri a s bracom nemahu srece.Svajcarci mladi talentovani.Cisto da ovo pripomenem odje.
E sad da se vratim.Mogli smo nocas popit 5 komada da su ovi malo precizniji bili pred kraj.A opet malo je falilo da dobijemo utakmicu.Obraza mi.Tacno nam je falila jedna ''kap'' da pretegne na nasu stranu.Malo vise hrabrosti i discipline i sasvim bi drugi rezultat bio.Opet smo izasli plitko i bez dovoljno zelje da ih napadnemo,a oni kad god smo ih ispresirali da valja nisu bas znali sto ce s njom.
Zverka je odlican,sve bolji.Drincic,fail Brnovica sto mu je da traku.Ni za primac prvima 11.Katastrofa sto se desi s tim igracem a nekad je obecava.Djalovic,madre mia,fala mu za sve do sad,ali nesto ne verujem da cemo ga precesto gledat na teren.Kapi tehnike tu nema.Beciraj ni posebno dobar ni los.Moze da pretrci tri igraca kad mu je milo,jos kad bi naucio da to iskoristi bilo bi odlicno.Cetkovic naprijed dobar,nazad ga malo gaze.Malo discipline i fokusa i dobar je tu pri prvom timu.Damjanovic odlican.Kolko je samo pretrca nocas i borio se bas dobro.Da je ima samo jos jednog igraca uz sebe slicnog druga bi prica bila.
Pozadi,Savic voli nekad da se zaigra ali ono je car.Kako momak igra s kakvom elegancijom i mirnocom kao da ima 10 profi sezona.Batak,neka cutite,dobar je kakvih je ima izdanja.O,dokle vise.Drasko Bozovic,najgori igrac Buducnosti zadnje dvije utakmice,i sad kud ces,sto ces,reprezentativni bek.**** ga kad je najbolji desni bek u ligu.A on u Buducnost ne moze a ne na ovaj nivo.Znalo se da ce da nas gaze preko njega.A on nije moga samo da istrci,a ne da igra i u duele da ulazi.Vlado Bozovic,najneinteligentiji igrac od svih igraca koji obukose crveni dres.Moja procjena.Od prvog trena kad sam ja toga igraca vidio ja njega nisam podnosio.Cak sam nedje u skolu profesorici Engleskog pricao kako ga ne volim i ne mogu ga ocima vidjet.Prvobitno me dobrano pizdio,jer sam znao da je svaki kontakt s loptom greska, a posle sam vise ogugla na njega.Vidio sam da se covjek stvarno trudi,ali jednostavno ne moze bolje od onoga i jos ima onu nekakvu blentavu,dobrocudnu facu i pravo da mi recem nekad mi je i simpatican. Koliko samo onaj covjek moze da pogrijesi, ja ne znam kako on uopste moze da igra u inostranstvo.Daleko mu lijepa kuca i njemu isto.Luka Pejovic je ginuo,ali bukvalno,eno se i povrijedio,a imao je nekoliko odlicnih intervencija.Bonja,imao je fejl kod prvog gola najstrasniji,jer nije isao na loptu,no na noge igracu.Drugi gol isto se nije postavio bas najbolje ali gol ide na dusu ova dva nasa pacijenta koji su se cojeku sklonili da on puca ka da je na trening.Sem te dvije situacije,Bonja je spasio da ne preceram jedno 3-4 sigurna gola i jos dosta solidnih intervencija tako da je on ukupno bio odlican.
E jos ovaj Grbic Presrecni.Tri puta je dobio loptu i sva tri puta je krenuo da dribla dvojicu ili trojicu.***** bi mi vise zaigra.Isto to je napravio i kad je debitova onu prijateljsku.Znaci smeker,neka vidi da u Olimpijakos vidi da odigra koji minut,pa onda neka dodje.
Ovo jes bio drugi tim,ali i ovi su mogli makar taj gol da daju,a mogli su i vise.Opet smo se bojali da napanemo.Drincic i Djalovic ka dva igraca manje.Brna grijesi sto Beca drzi po krilu.Treba je da ga gurne u vrh da mu neko gurne loptu a on da zavrsi posa.Imali smo finih napada al vazda se mora nac neko da usere.Bili smo bez vizije i samo nam je malo falilo al to malo pravi razliku.U prvo nista gori,u drugo fizicki inferiorni,presjeka nas je glup gol a ''vaznost'' utakmice je odradila svoje.Kad smo primili gol,cim smo se zainatili da odgovorimo stvorismo dva zicera momentalno,e tako smo trebali cijelu utakmicu.
Tako da na kraju,ostaje zal posle poraza,al nije strasno jer nije znacilo nista i definitivno se vidjelo da se na neke ne moze racunat.Vidjelo se da ima par igraca uz ove 11 na koje se moze racunat i da ce to biti dobro kad bude vazna utakmica.Medjutim, u napad ne ali na sredinu i u odbranu pogotovo cemo imati probleme kad nema nekog standardnog.
Last edited by TheLucas; 12-10-11 at 02:04.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kakav emotivac! V. Bozovic te nokautirao od emocija.
Zato je Mladen moj Kasiljas i dalje.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Zvoncice, kakva Slovenija?!
Ah, te zene...
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Dobro je to, dechko.. To 'bre' te odaje. Nisi ti Srbina gledao. Dzaba ti sitne provokacije.
Ko god da dodje, nama svejedno. Ce ih postrojimo. I kraj.
Aj cujemo se kad dodju.
Pregorio me.
Sto se tice ovoga Portugala.Ne bih ih volio nikako,isto ka i svako zdravi ja mislim.Kad krene Krsto s jedne a Neno s druge a jos vise iza njih Sudija,bice trke medju nase.Ali opet mi jedna stvar nije jasna.Imaju Ronalda,drugog najboljeg igraca na svijet,imaju Nanoga koji je isto fenomenalan,i jos dosta dobrih igraca iza njih,a opet se u svake kvalifikacije muce.Danska i Norveska su ih dobili kuci.U one tamo kvalifikacije u baraz.U onu prije grupu sa Srbijom isto su se mucili,opet nisu bili prvi.Zadnje tri kvalifikacije nisu bili prvi a nisu neke sile s njima bile u gurpu,no ih pretekose Poljska i dva puta Danska.A Danska ih je ugazila nocas.Odgledah pregled na eurosport,mogli su dozivjet katastrofu nocas.Ronaldo je smanjio u nadoknadu fenomenalnim golom.
Koja pometnja nastade! Prvo BiH, pa sad Turska...
http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
http://www.index.hr/sport/clanak/u-d...je/576802.aspx
Dakle, moguci protivnici su: Hrvatska, Portugal, Ceska i Irska.
Nadam se da cemo izvuci jednu od ove zadnje dvije...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Sto je ovo nocas brate mili sesnaes koma devet ziliona varijanti.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks