Evo tu provjeri:
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf
Ovo je sa sajta UEFE:
These eight sides will be divided in two pots containing four seeded and four unseeded teams respectively, in accordance with the national team coefficients established at the conclusion of the group stage.
A po njihovoj listi Turska i Irska su ispred Bosne
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
I nije tolko loše bilo kolko sam mislio da će bit. Mladen ono jednostavno nije mogao da odbrani. Prvi gol sreća, za drugi su krivi Batak i V.Božović jer nisu zaustavili Lihštajnera no ga pustiše onako! Đalović ne znam šta mu je, Damjanović može i bolje dobar je on igrač. Drinčić preloš!
Ipak je ovo bio B tim.
Češka umjesto Bosne kao nosilac
1. Ceska
2. Irska
3. Hrvatska
4. Portugal
Ako nam dođe Portugal bar ćemo imati novi spektakl u PG. Opet će biti trebovanje za 30.000 karata. Ako je Danska pobijedila Portugal, možemo i mi.
Je li to sigurno? Za nosioce?
"AJALOOLINE PÄEV! Eesti pääses jalgpalli EMi play-offi, sest Sloveenia alistas Serbia!"
ko je ta Serbija?
ma neka dođe i Ronaldo! ;>
Neka nego Portugal na kraju prodje zbog bolje gol razlikeAko su mogli Danska i Norveska da ih dobiju kuci sto ne bi mogli i mi. Mada bolje je da izvucemo nekog drugog.
Češka i Hrvatska su po trenutnoj formi poželjne za protivnika ni Turska nije bolja ali njih ne bih zbog atmosfere na njihovom bunjištu a Portugaliju zbog imena i njihovih zvijezda.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Izuzevsi sudjenje, ja vjerujem da imamo sansi i protiv Portugala. Ne preceranih, ali imamo. Po meni, oni nista bolji tim nemaju od Engleza. Naprotiv. Sad, pitanje je tu mentaliteta, i tako to, ali kad su ih penalili Norvezani i Danci, nisu ni oni najstabilniji. Lise Ronalda, Nania i toga Meirelesa (ka' da su niko, a ne neki od najboljih igraca svijeta), ostatak je truleks. Onaj Pepe je kretencina teska, Carvalho ajde i nekako, mada je star. Coentrao i Bosingwa... A pa ipak su dosta bolji od nas, sad kad razmislim malo bolje :mrgreen:. Mada me nikad nisu odusevljavali, niti sam ih ikad stavljao u kos sa najjacima.
DICIOTTO
opet ce igrati bosna i portugal u barazu, a mi mozda dobijemo cesku
Who let the dogs out
Veliki poz iz Basela , iskreno ocekujem Irce i mislim da sa njima mozemo igrat ..
Sto se tice nase utakmice , Djalovic , Djalovic , Djalovic , ako ne bi bio opasniji od njega u napadu pomamio se .. prelosh igrac ..
nije mi jasan bio prije neki dan ''Curva Nord'' kad je prokomentarisao Drincica kao tranju ,veceras bih se slozio sa njim .. Decko me je razocarao ..
D.Bozovic smeker mali , ne moze nista covjek da uradi jebote ..
Bilo nas je grdilo na tribini ali dzaba kad je svega nas 100 bilo raspolozeno da pjeva , jbg ...
Hit veceri : ''Malo vam malo vam je pickice''upuceno Svajcarcima ..
I da dodam , prskanje obezbedjenja sa nekim suzavcem ***** li i mater , kasljes posle toga narednih 10 minuta kao bronhitis da imas .. Frka je bila oko slike Krsta Popovica nisu ljudi znali ko je u pitanju ..
BISOGNA VINCERE !
Ne moze irska da nam dodje. Kad je izvlacenje baraza?
Pazi, nisu oni nishta bolji od Engleza, ali imaju igru koja, za razliku od Engleza, nama nikako ne odgovara. Englezi igraju cvrsti, snagatorski fudbal, a Portugalci idu na individualne akcije i veliki posjed. Ova druga igra nama nikako ne odgovara, jer da bi se suprotstavilo takvoj igri treba imati klasne igrace na poziciji zadnjeg veznog i (shto se Portugala tice) krilnog beka, a mi to nemamo.
Deserve's got nothing to do with it.
cetvrtak u 13:00
Who let the dogs out
Portugal,Hrvatska,Češka,Turska!
Potpisao bih, odmah, kada bi ponovo mogli da igramo sa ,,velikim" Englezima!
Jednostavno sve nabrojane reprezentacije IGRAJU FUDBAL,traže igru, diktiraju ritam,imaju pas,teže dominaciji.Portugal je klasa za Englesku,Hrvatska je mnogo bolja od Grčke(koja bi nam bila idealna), Turska ima šmek i znalce a Češka nije na nekadašnjem nivou ali uvijek su imali pas igru, kreaciju a to nama najmanje leži.Predstoji nam vraški težak posao.Najvažnije je da budemo čvrsti i ogranizovani pozadi jer se strasno bojim ako nas načnu što će biti.Znači definitivno, nijedna ekipa nam ne leži jer sve igraju a niko ne siluju kao Englezi...Samo hrabro , pa dako bog da ...
Licno bi volio Portugal, zamisli izbachimo ih i prodjemo, uuuuu u bolnicu bi me vodili![]()
ljudi zelim vam svu srecu od srca u barazu,da mene pitate ja iskreno ne bih volio da dodje hrvatska ili portugal !protiv ceha ili turaka bi se moglo nekako 50:50...
moja prognoza zrijeba u cetvrtak:
ceska-crna gora
portugal-estonija
hrvatska-BiH
turska-republika irska
srecno !
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks