Jel estonija upada ko nosioc ako srbi ne prodju
Komplikuju se stvari za sad Portugal,Češka i Hrvatska viđeni nosioci ako im se pridruži (mada sumnjam ) Francuska muka živa.Naša utakmica nema potrebe komentarisati dobro je to.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jel estonija upada ko nosioc ako srbi ne prodju
Sprdnja, bruka, ali nema veze.
ko ce bit 4. nosilac ako francuzi izjednace?
Irska mozda?
Ja mislim Turci ako se Srbi ne plasiraju
Samo je bzvz silnim nasim navijacima sto su tamo poraz, nista vise![]()
ovaj poraz me uopste ne brine. sa rezevrnom postavom smo stojali sasvim ok do onog precudnog gola....
mene vise brinu desavanja oko nasih potencijalnih protivnika u barazu. nakon portugalaca i jebeni francuzi ce izgleda u baraz... nevjerovatno.
izlgeda da ce mo morat izbacit nekog od favorita za osvajanje pehara.![]()
Ja mislim da je ova druga postava trebala da im da gol ali nisu imali srece mada je odrana bila ispod nivoa u nekim situacijama ali sasvim solidne pojedine zamjene nego nece moja zelja doc pa samo da ne bude da ni druga zelja ne dodje Portugal![]()
deuscroix
Veselin Drljevic Trnutno je velika tuga u mojoj zemlji sjutra smo trebali da imamo novonastali praznik koji je praktikuje kad smo ispred estonije al trnutno smo iza nje izvinjavam se na off
Izjednacise Francuzi
Izjednači Francuska!
1 ;1 bosan briga manje da se ne bojimo sudija
Da ne bude zabune mene samo Portugal brine ali i to bila neiznudjena pobjeda![]()
deuscroix
I kako sad stoje stvari?Ko je četvrti povlašćeni?
bosna
Mislim da neki neopravdano kritikuju golmana. Bozovic je izvukao nocas mnogo suteva, a na prvom golu mu je zasmetao V. Bozovic. Marko Cetkovic dobar u napadu, ali bas nesiguran kad se vrati nazad. Drincic je takodje imao dosta gresaka pri dodavanju. Vidjeste li V. Bozovica kako zastade prije nego sto je lihstajner sutnuo za drugi gol, e nisam mogao da vjerujem.
Sto se tice baraza:
Czech Republic
18 Turkey
19 Montenegro
33 Estonia
38
http://en.wikipedia.org/wiki/Templat...on_(2nd_place)
sve sem Portugala
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mislim da ovo nije tačno ali bih volio.
necu kosu cupat sigurno sbog srbije.
ka ni oni sto ne bi za nama, ili makat ogromna vecina. svratio nocas u benz da gledam nase, jedno 10 likova je upalo da pita ima li prenosa srbije, a ni obratili paznju nisu na nasu reprezentaciju. e zbog takvih i njima slicnih me bas boli k...c za tu reprezentaciju. samo jedna briga manje za baraz, i to je to...
Samo ne Portugal...Dako budu neposteni i daju Portugal Estoniji...
Shto se tice utakmice, nije bilo lose do 60og minuta, posle ona treca postava jednostavno nije imala snage. Nadam se da je Brna naucio lekciju da vise nikad Draska i Vladimira Bozovica ne ubaca, a i od onog Drincica je vise stete nego koristi.
Shteta za Srbiju, upropastio ih je neznalica od trenera. Liku treba 2 gola i uvodi Milijasa, zadnjeg veznog, priceless...
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks