Evo ce Danska dobit Portugal i onda se lako moze desit da s njima idemo u baraz. Jos ako Bosna dobije Francusku, ojha. Mada bi licno volio da Bosna dobije Francusku, ipak mi je to najmilija ex-Yu drzava.
MIslim da ovaj Bozovic vise ne treba da bude prvi golman. Znaci owo je uzas. Fala mu za sve odbrane i spasavanje u prve tri utakmice, al za baraz ne bi smjeli s njim rizikovat
Ako ja ovaj go razumijem...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ljudi moji pa ja ne znam cime je zasluzio ovaj drincic da igra prije kascelana? ubjedljivo najgori igrac sredine jos je i kapiten hahahah
djalovic - kakav je to neigrac.
e moj golmane....
Last edited by CurvaNord; 11-10-11 at 20:28.
A samo su ga ovako ovi svajcarci i mogli dati...
Za malo i drugi...
1-0 slovenija
A pi, ubiše stream.
aoo sto radi VLADIMIR bozovic.. golman onamo nista nije mogao.
Stvarno mi je Brnovic nejasan ok sa englezima svaki cast al ej tu i sreca igrala al ova postava wtf umjesot malo jaca postava da bi dobili swicarce i podigli moral na jos wecem nivou prosto nevidjeno cetkovic igra aloooooooo on na sredini gaili su ga sa svih strana
kuku bez majke vidjite drincica. kako me nerviraaaa, staronja.
Sve mi se cini da ce nam zapast ovi Francuzi![]()
Montenegro B, nema šta tu "wtf". Nemamo neograničen fond igrača i bonus na žute kartone da se zajebavamo u revijalnim utakmicama. Rezultat je realan, a lako je moglo biti i za nas, s malo sreće i onaj penal. Ja sam iskreno zadovoljan kako igra ova rezervna ekipa, jedno 10x bolje nego što sam očekivao.
Al nam nikako ne idu reyulatti s drugih meceva za baraz, ako owako ostane u povlascene su Portugal, Francuska, Hrvatska i Ceska. Batak dobi kapitensku traku kukukuuuuuuuu
Last edited by NemanjaCG; 11-10-11 at 20:44.
A kakav je Djalovic...
Povela Bosna...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks