..Francuzi će ovo dobiti glat...mislim da neće dozvoliti sebi još jedan baraž i da će napasti svim silama..Mogu Bosanci iznenadit, tako da i Francuzi mogu boti potencijalni rivali... za izbjec'.
..mada lopta je okrugla ali je vrlo malo mjesta u ovom slučaju za iznenadjenje...
Last edited by Montenegrino-CT; 11-10-11 at 15:24.
ja sam gledam ove druge nosioce grupa, svi lagano naprijed.dje bi bili da su nam dopali spanci, njemci, holandjani, italijani, igraju kao cudovista tako da nije lose sto smo sa englezima i za svjetsko. jedva cekam baraz
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne vjerujem ja da će BiH imat neke šanse večeras. Ipak tu Francusku ne vodi onaj ludi Domenek, neko Blan. Postali su mnogo ozbiljnija ekipa s njim.
Ima li neki stream za utakmicu (CG SWI) nocas ili se mozda moze gledat i preko RTCG SAT?
Ewo Grcka gubi od Gruzije. Mozda je bolje da Grcka ode u baraz, laksi je protivnik nego Hrvatska...
Francuzi imaju ogromne kadrovske probleme i jos nam fali da oni podju u baraz i dodju nama.
ja bi vise volio da su grci u kombinaciji za nas nego hrvati. jaci su hrvati a i opet je tenzija tu, sto je nepotrebno
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
..utakmica...
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/148/v-314980.html
Sto je neko okacio hrvatsku zastavu iza gola, usta mu se ***** provokatorska![]()
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
2:0 'rvati a Grci gube.![]()
A sto ceka ovaj Damjanovic, da je odma dodao bio bi go 99%
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
1:1 Grcka
ukrade nas sudija za penal, ali nas boli uvo :P
jbt gleda li sto ovaj sudija!!! cisto laktom covjek izbio loptu!!!
penal nam ne sudise
Ipak Hrvati u barazu, grcka 2 : 1 povela
Hahaha, švajcarski komentator stalno napominje kako igraju "Švajcarska protiv Crne Gore B".![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ima li dje prenos Francuska-Bosna?
kako me nerviraju, ne vidim nidje zalaganje i zelju, dokazivanje!!!
Beskorisan do bola brate. Pejovic se makar trudi koliko moze, Djalovic je smlatina.
roll tide
Ne samo ovu utakmicu nego ovaj Djalovic tesko da bi i u San Marino standardan bio! Uzas, zafalio bi mu se fino i prijatno... D. Bozovica necu ni spominjat, ja stvarno ne znam cime je on zasluzio poziv u A tim?!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks