[QUOTE=Mo
[QUOTE=Mo
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
[QUOTE=Petronas;2421846][QUOTE=Mo[/QUOTE]
nesto si 'teo da kazes?![]()
(nečitko)
sto mu bi
Kakav nivo? Oni su i sad daleko od RBR ali opet su imali brzinu od pocetka, imaju 4 pobjede ove godine, dok recimo Ferrari samo jednu, i to slucajnu.
Dalje, sto se tice Fisica, da, on je dosao u Ferrari iz Force Indije, gdje se trkao sa Kimijem u Spa, zavrsio je drugi cak, a onda u Ferrari kita. Zasto? Pa zato sto nije znao nista o bolidu, bolid je bio napravljen za Massu i td. Di Resta je dosao tu i sve mu je bilo knap.
E sad sam te uhvatio na djelu. NAJVECI za 3 godine nije vozio F1, i onda je sjeo u bolid koji je napravljen za Butka...znas? To nikad nisi spomenuo.
TAKUMI
ma e, a Di Restin bolid koji sad vozi je napravljen za Di Restu? E sto ti znas da lupis...![]()
Pravim shampionima ne treba 3 sezone da se priviknu na faking bolid, nego sjednu i voze. Tako radi sad Di Resta, tako je Hamilton draaoooo Alonsa vec u prvoj sezoni u F1, i Senna, tako je i Gumi radio, al ne sad, nego na pocetku karijere, a to je bilo davno, davnoooo...
(nečitko)
Koliko puta si udario glavom za zid dok si ovo napisao? Pravi sampioni odmah sjednu i voze? Znaci Di Resta je pravi sampion a Alonso i Schumacher nisu?
Lakse je debitantu da se privinke nego nekom vozacu koji je vozio 4-5-6 godina za neki drugi tim, gdje se igrala totalno druga filozofija i potpuno drugi nacin konstruisanja bolida, DBL-u.
TAKUMI
Sumi je bio nekad nesto, imao je instinkt, sad je deda sa 40+ godina i to je proslo, vidimo se, sad je cist prosjek... U istom bolidu, i Di Resta bi ga sad oprao, ko sto ga Rozberg pere (samo bez filozofiranja, zna se ko ima vise bodova, i ove i prosle sezone je to ROZBERG). Pusti ti te price o patriotizmu i odanosti timu, da misli da moze da uzme titulu sa drugim timom, a ovako zavrsava u prosjeku osmi, presao bi trke u taj drugi tim. No, to na cijelom svijetu misle samo 2 osobe (ti i Petronas), cak ni Gumoslav to ne misli![]()
(nečitko)
mozda bi on i Osvoijo titulu sa mc ili RBR
e kad ti kazes, onda mozda i bi osvoijo! Hmmmm...
(nečitko)
ma da... To sto ima vise bodova i ove i prosle sezone, to zato jer je losiji vozac. GTFO![]()
(nečitko)
imam i onu sto ti sad koristis: DBL, ali mi je mnogo DBLN-a. Ja ne vrijedjam direktno, ko neki
i, eto je sad sredjen bolid za njega. I sta? Prosle godine je gumaher zavrsio deveti, ove godine, kad je bolid sredjen za njega, kad jeste bio tu prilikom razvoja, kad nije bilo tri godine odmora... U PM, al je napredovao, evo ga osmi. Ma GTFO, papuchitju :mrgreen:
(nečitko)
Ali nema sta da mislimo, to je cinjenica.
ON je NAJVECI svih vremena.
Ljudi gledaju F1 da bi vidjeli NJEGA, i svi to znate odlicno.
Nije Britni toliko los vozac, ali jednostavno nema te KLASE koja moze da se poredi sa GAZDINOM.
Pa na koju god trku da su zajedno bili prao ga je... Ove godine ga je ono bas sramotno kidao na svaku trku... recimo u MC, na onakvu stazu, sa istim bolidom. Eeeeeej, pa ON je i Kmicu presisao na toj istoj stazi sa sporijim bolidom i to u herpin u koji je Ganjola morao da se cukne .
Pa baziramo se na GAZDINA dostignuca, a ne na lupetanja.
Jbt, zamisli jos da ti se ne kenjaju po Kmici redom na svaku trku, od tebe se nebi moglo zivjet ovuda :emmersed:
Podji kod Makija, treba ti provjera, samo lupas.
NAJVECI je zavrsio deveti, a Nico? Osmi?
Gdje su sad? NAJVECI je odustao 3 puta, Nico samo 1. NAJVECI je objasnio kako se dodje sa 24-e pozicije ispred Nica, koji je btw krenuo osmi.
A kako je sad Nico napredovao? Sad, kad je ON bio tu ful time, zaostaje samo 3 boda. Na pocetku sezone je imao velikih problema sa bolidom, 3 puta je pao u Q2 jer mu nije radio DRS. Britniju je sve radilo kako treba.
Ma samo valja pogledat Canadu. Pametnome dosta, tebi naravno nije.
TAKUMI
Zasto ne uzivas gledajuci NJEGA kako vozi? Zasto uopste kuotujemo postove pojedinih ovdje?
Zli jezici, kurve...NJEGOVO preticanje u Montreal je mozda najbolje u zadnjih 10 godina, kad je pretekao Massicu i Kobajagu, a niko da spominje to.
Ma sve je OK, ali ono, 28 krugova u Monzi, DRS i KERS...nista.
TAKUMI
jaka mi dostignuca :roll: I u borbi sa timskim kolegom gubi, a ne u borbi za podijume, pobjede, ili daleko bilo shampionat
ja sam gledao trku, dok si ti jeo neka prasad tamoUostalom, samo vi zaludjenici mozete da se dicite cetvrtim mjestom ko da je titulu uzeo
gledaju koje su kvote na Gumahera, i plachu![]()
(nečitko)
Sjecate li se kada je Nosonja oprao Wetela?
http://www.portalanalitika.me/sport/...-ferarija.html
evo fabia za tebe, jebes 550i
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks