ja eo vidim da ti ne znas vise sto ces od muke,nego da se supkas drugima pa mene prozivas(kao sto sad radis iz cista mira) ,tobos sam ti na ignore listi,a pratis mi svaki post,svaki korak,ZNAS BOLJE OD MENE STO RADIM ! !...neka,neka ,velis''dok je pato odje,ja se necu vracati'',pa onda ''da ga oceramo tako sto cemo mu dati -rep''xaxaaxxaxaxaxaaxxaaxaxxaaaaaa a da si mi blize poljubio bi te u celokakv si ti car,volim te !aloooooo- rep ! ! qqqqq ubices me ako mi das -rep xaxaxaxaxxaxaxa jedna velika pusa za tebe:love-struck:
Last edited by Alexandre_PATO#7; 10-10-11 at 08:19.
Lambda
за сутра:
Њемачка : Белгија 1
Данска : Португал 2
Грузија : Грчка 2
Француска : БИХ 1
Норвешка : Кипар 1
Словенија : Србија 2
Швајцарска : Црна Гора Х
Избаците један пар и тикет ће да дође![]()
Single:
Denmark vs.Portugal X , q.2,70 ...X odgovara i jednima i drugima , jer sa X obije idu dalje ...jedna kao prva u grupi , druga kao najbolji DRUGI.....
Duble:
Sweden vs. Netherlands 3+ , q.1.90...Obije reprezentacije daju podosta golova...Mislim da neće biti kalkulacije ,nego će švedi navaliti da postignu što više golova ,a narandžasti će to
iskoristiti i tu otvorenost kažnjavati...možda
Switzerland vs. Montenegro 1 , q.1,67....Igramo bez 4-5 jakih igrača , i niti pobjeda ,niti x nam nisu imperativ....Momci idu malo da se zabave...zasluzili su
Duble2:
Kazakhstan vs.Austria 2 , q.1,70...Austrijanci su angažovali novog trenera ,pa će noćas malo više uprijeti ,mada su totalno nepredvidivi...Kazani su loši domaćini ...izgubili su 0-3 od
Turske, 0-2 od Belgije, 0-3 od Njemaca
Bulgaria vs. Wales X2 ,q.1,66 .... Bugari su u rasulu ,a velšani ,iako nisu neki tim , probudili su se, i na krilima pobjede ,nas i švajsa , dolaze u Bugarsku....
Single2:
Bulgaria vs. Wales DNB2 ,q.2,42 .... mnim da gost neće izgubiti ovaj meč , a kvota vrijedi probati ....
Single3: sada nadjoh neke interesantne podatke....
Macedonia vs. Slovakia 2 , q.2,30..Makedonci ,kao imaju prednost domaćeg terena ,ali to nema veze kod njih ,jer neće imati dovoljno navijača koji su razočarani nastupima u kvalifikacijama ...u stvari , doćiće im samo navijači koji će pljuvati njihov FS i tražiti ostavku predsjednika Hari-Hadži Ristevskog...Osim toga Pandev je povrijedjen ,zamijenik kapitena Simulikoski ima crveni ,Goran Popov i Milko Ivanovski imaju po 2 žuta, Georgievski povrijedjen, Muarem Muarem povrijedjen...Ipazi ovo ,svi ovi navedeni su igrali prije 4 dana osim Pandeva i zna se kako su prošli.......Slovaci dolaze u najjačem sastavu i ako imalo budu motivisani, napuniće domaćina....
Last edited by GuGi; 11-10-11 at 09:57.
... Ride away with your mighty horse
ride away through the land of storms...
Belgium u21 2 FT2:2 FAIL
Sweden u21 2 FT0:1 WIN
Sundsval 2 FT2:4 WIN
England u21 2 FT1:2 WIN
kvota: 6,99
Last edited by Shadow'91; 10-10-11 at 21:19.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Moze li se na ovaj nesretni bet-at-home igrat sto drugo sem konacan ishod, golovi i tacan rezultat?
Strasno los sajt majke mi. Evo cekam Atvidabergs 3+ za 48e s onih 5![]()
eo ti crveni za landskronu u 75'
Who let the dogs out
Imam neki osjećaj u koljeno...
Budućnost - C.Zvezda 1 1,90 (0 hendikep)
Njemačka - Belgija 1-1 2,10
Danska - Portugal X 2,60
Švedska - Holandija gg 1,75
Bugarska - Vels gg 1,90
Slovenija - Srbija 2-3 1,90
65 kvota u Olimp.
Dobar tiket Ramosza ispratiti svakako.
Evo jedan od mene
Buducnost - Zvezda manje poena od 157 poena 1.85
Irska - Jermenija 1 1.90
Makedonija - Slovacka GG 1.85
Kvota 6.5 u kladionici Wiliams dje radi jedna ribaaaaa![]()
Francuska - BiH 1-X
Danska X
Svajcarska 3+
Srbija HX
Zagreb 2
Buducnost 1
kvota oko 1000![]()
Portugal 3+ FT2:1 WIN
Greece 2 FT1:2 WIN
Rep. of Ireland 1 FT2:1 WIN
Czech R. 2
kvota: 8,85
da se proba:
greece x-2
serbia x-2
kvota:18,06
Last edited by Shadow'91; 11-10-11 at 21:10.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Grcka-x-x
Srbija-x-2
Portugal-x-x
Italija-x-1
Makedonija-dfx
e ovo cu ja odigrat sa jurom![]()
Dajte nek usigurnu kvotu 3 sa 50e da igram,hitno pare trebaju!
swajcarska 1
srbija 2
grcka x
danska x
BiH 2
![]()
grcka 2
srbija 2
mlada slovacka 2 uvaceno
fra 1
sa 25 za 194e!!!
tutti quanti cantano e bevono per te!
Svajcarska-1
Francuska-1
Sad neznam zasto svi igraju 2 na Srbiju ??? ja bi igro tu 1X kvota 1.96
kvota 4.7
realno Srbija ima jaci tim,i veci motiv... po meni tu dvojka dolazi
Neko stream za svajcarsku?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks