shamorck 2 100% danas ako pobijede idu na prvo mjest jer je sligo izgubio juce... FT1:2 WIN
fredericia 1 FT2:0 WIN
wrexam 2 FT0:2 WIN
shamrock 2 ! FT1:2 WIN
notts county 1 FT3:0 WIN
kvota: 9,68
probat:
wrexam x-2 HT0:0 FT0:2 WIN
shamrock x-2 HT0:1 FT1:2 FAIL
Last edited by Shadow'91; 09-10-11 at 18:39.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
shamorck 2 100% danas ako pobijede idu na prvo mjest jer je sligo izgubio juce... FT1:2 WIN
Last edited by Shadow'91; 09-10-11 at 17:16.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
RADWANSKA-PETKOVIC 1 KVOTA 1.50 100% sigurnosti ! ! !
Lambda
nikad na meridianov sajt nemogu uc kad mi treba u tri ljepe vise...
Ljudi vjerovatno znate da cemo u Svajcarsku sa B sastavom,e sad ne treba provjerit ove Svajcarce ko ce im igrat itd. al mislim da ce oni da dobiju to lagano,kvota evo vec pada trebalo bi se odigrat to danas u utorak ce ja mislim 1.5 kvota bit.
tesko da ce i oni nesto gaziti previse... cisto sumnjam da ce i njihov prvi tim komletan izaci na teren
Who let the dogs out
dubl za danas
randaberg-alta tim1 2+
airbus-newtown tim1 2+
kv. 5
Ali ce svakako htjet da se osvete za to sto smo im 'oteli' to mjesto.
albanija-rumunija 1-2 ?
gj gj![]()
Što je ova muka sa bet-at-home sajtom?
Aktivirao sam onaj poklon vaučer iz Vijesti, onaj dan kad sam ga i kupio. Prije pokušah da se logujem na isti, piše mi: ''Kladiteljski račun je zatvoren''.
O čemu se radi, zna li ko?
http://www.rezultati.com/detail/tpSc...talji-utakmice jel moguce ovo pogledajte 3 i 4 cetvrtinu...
tutti quanti cantano e bevono per te!
Danas me obori S.Petersburg u rukometu (doslo x), na drugom Virtus (dosao x), na trecem singlam C. Medvede, na svu srecu x2, kvota 4,, i to dodje x. Svasta
Jes,Petkovicka nije bila na terenu,koji ti je ovo mech u zivotu da si odgledao ,ako si ga uopshte i gledao ?
...
On ti trenira tenis AL no1zar ne vidis kako sve zna.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks