Samo se ti zanosi i lazi sam sebe.
da
ne
Allah je proizvod ljudske maste. A ti imas krizu identiteta.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Samo se ti zanosi i lazi sam sebe.
Naravno ti imas dokaz da se ja lazem a da si ti u pravu, kao sto smo vidjeli iz tvoj dosadasnjeg izlaganja.
e pa Ego.. moraš razumjeti
ne raspolažu svi neoborivim dokazima kao što su tvoji
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dobro je da vi imate dokaze!
Teret dokazivanja je na tebi Ego. Ali i pored toga mi smo tvoje tvrdnje davno pobili. Ne znam sta pokusavas vise sa ponavljanjem istih "dokaza"
Ada cush.
Jedino sto je palo na ovi forum to ste vi.
i to toliko ste puta pali da vise nije ni interesantno.
To je nazalost samo tvoje misljenje. A znas sta kazu za misljenje i odredjeni dio tijela...
to je samo tvoje (u)misljenje Vanja.
Kao sto rekoh, teret dokazivanja. To si do sad trebao da shvatis. Sve dok ne dokazes to sto tvrdis to je samo tvoje [pogresno] misljenje, i bog ne postoji. Isto kao sto vile ne postoje dok se ne dokaze da postoje. Shvatas? Vjerovatno ne.
Ali eto, posto ne mozes da dokazes da bog postoji, mozda mozes da pokazes u kojoj smo to raspravi pali. I naravno valjalo bi da izneses argumente zasto mislis da smo pali a ti pobjedio, ako mozes.
Vanja jel ti se ikad desilo da vidish ili sanjash sve kao u ogledalo (sa obrnutim slovima)?
Bash me interesuje.
Kao sto rekoh, teret dokazivanja. To si do sad trebao da shvatis. Sve dok ne dokazes to sto tvrdis to je samo tvoje [pogresno] misljenje, i bog ne postoji.
Pa ti tvrdish da Boga nema, dje su ti dokazi? Shvatash? Ne?
Ja sam postavio svoje dokaze u slikama pa ste poludjeli odje.
A sto ste vi postavili?
Nista!
Samo praznu i izmrcvarenu pricu.
I koga ste prevarili, nikog drugog! Samo sebe.
Svako ste slovo odje ispunili od gite , biblije i kurana.
Ja sam to dokazao.
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti valjas. I dalje ne shvatas da je teret dokazivanja na tebi.
Postavio si slike? I to su ti nekakvi dokazi? Evo ti tvoja logika pa vidi koliko glupo to izgleda
Eto dokaz da bog ne postoji koristeci se istom "logikom" kojom se ti koristis. Jesi li ti normalan covjece?
Ne mogu da shvatim da covjek od 30 i kusur godina moze ovakve gluposti da valja i da se pri tome osjeca kao najveci gospodin. Podsjecas me na one likove koji se prijavljuju na karaoke jer su ubijedjeni da znaju da pjevaju najbolje na svijetu, a kad zinu, iz njihovih usta izlazi mala tragedija.
Last edited by VanjaTheMan; 09-10-11 at 02:44.
Teret dokazivanja je na nekome ko tvrdi da nešto postoji!!!
Ču li kad "nevin dok se ne dokaže suprotno" policija-sud mora da dokaže postojanje krivice prije osude zločinca
neko se nervira(poluđe kako ti kažeš) jer dobija išijas skrolujući, neko se nervira jer pored tvojih slika mogu stati maksimalno 2~3 posta po stranici
Iznerviraše se ljudi i na Smiješne slike a neće na Religija i Filozofija
https://forum.cdm.me/showthread.php?...ka#post1797013
Last edited by Rakun; 09-10-11 at 22:31.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ko0liko si ti garbage prosuo odje, pa ti ja ni jednom ne rekoh nemoj.
Ja znam da svako izbaca sto ima.
Evo Vanja stavio crnu sliku sa svojom tvrdnjom. Ja ne kazem nemoj.
Ali je vama krivo sto zaista fotografdije koje sam postavljao svjedoce da je Bog to stvorio a vjerovatno i malo sto mi je da da sve to vidim.
Evo ovako cemo. Posto sa tobom ne moze da se razgovara kao sa normalom osobom da probamo nesto drugo. Posto tvrdis da tvoje slike dokazuju da bog postoji, objasni mi tacno taj proces. Hocu da znam sta dokazuju i na koji nacin to dokazuju, i zasto te slike ne dokazuju nesto drugo (na primjer evoluciju) nego bas ono u sta ti vjerujes? Ako imas dokaz, onda bi trebalo da znas kako taj dokaz funkcionise. Pa objasni kad si tako bistar, ili se pokrij usima.
A necemo brate no ovako:
Posto si ti samoproklamovani poznavalac sto je dokaz odje na forumu, ti dokazi da Boga nema.
Pokazi kako se to radi (a pokazat cesh kad na palmi rodi banana - kako kazu odje u kosta riku).
Znaci ne mozes? Tako sam i mislio. Pa te fore pokusavaj da prodas onim budalama u Americi.
Samo jos jedna stvar me zanima. Koliko puta mora da ti se kaze da je teret dokazivanja na onome koji tvrdi da nesto postoji da bi ti uslo u mozak? Ako moze neki precizan broj da zavrsimo sa time vec jednom.
Last edited by VanjaTheMan; 10-10-11 at 00:50.
O evolucijo i ovulacijo kako vas vrijedjaju ovi ljudi.
Vele vi ste plod slucaja, a dokaza nemaju al imaju predpostavke a kad im se rece Bog je to stvorio, oni su teski da to predpostave sebi!
Kako ste vi naivni. A samo ste sebi stetu napravili nikome drugome i samo ste sebe obmanuli jer vi je to tako odgovaralo.
A skupo ce vas to kostat!
I tako, posle svih ovih godina, opet dokazujes da nisi naucio ama bas nista. Ti kao i da ne citas nase postove. I dalje mislis da je jedino objasnjenje osim kreacije slucaj? Stvarno? Prosli smo kroz to bar 3 puta a ti i dalje nisi nista naucio. I nisi procitao knjige koje sam ti preporucio i za koje sam ti cak i linkove postavio. Dobro, ako hoces da budes neznalica u zabludi cijelog zivota to je tvoja stvar.
Last edited by VanjaTheMan; 10-10-11 at 01:15.
Cujesh mu ti jeftino izvlacenje.
On misli da se izvukao.![]()
Izvukao iz cega? Nisi rekao nista vazno da bi se bilo ko iz neceg izvlacio. Lupi pa ostade ziv.
Ovo ne znaci nista.O evolucijo i ovulacijo kako vas vrijedjaju ovi ljudi.
Mozda ovo? Samo si dokazao da ne znas nista ni o evoluciji a kamoli o hemiji, biologiji i fizici. I dalje insistiras na svojim "dokazima" iako si se TI IZVUKAO kad sam te pitao da objasnis svoje dokaze.Vele vi ste plod slucaja, a dokaza nemaju al imaju predpostavke a kad im se rece Bog je to stvorio, oni su teski da to predpostave sebi!
Jos jedna nebulozna konstatacija. Iz cega ovdje da se izvlacim?Kako ste vi naivni. A samo ste sebi stetu napravili nikome drugome i samo ste sebe obmanuli jer vi je to tako odgovaralo.
A skupo ce vas to kostat!
Pogledaj svoje postove pa nesto pricaj. Ja sam ti fino rekao sta da uradis sa svojim "dokazima" a ti si se odmah izvukao pricom "neka necemo to, nego ajde ti a ja cu fino da ladim muda jer ne znam da dokazem sopstvene stavove".
Koliko vidim, jos nista po tom pitanju nisi uradio, i jos imas obraza da kazes da se ja izvlacim. Je li, Ego, jesi li naucio na kome je teret dokazivanja? Smijes li da kazes iskreno, ili planiras da ignorises pitanja na koja nemas odgovore pa da opet pocnes istu pricu od pocetka kad se situacija ohladi kao sto si uradio 20 puta do sad?
A sad kad pominjes da se ja izvlacim ne bih te ziv pustio da se izvuces sa takvim izvrtanjem istine (bezgresni vjernice!). Nego fino objasni sto sam te pitao. Objasni svoje dokaze. Jednom u zivotu budi iskren prema sebi, jer smo te mi odavno provalili.
Last edited by VanjaTheMan; 10-10-11 at 03:04.
Vas dvojica nemate obzira jedan prema drugom; to da li Bog postoji ili ne, u vasoj diskusiji nije vazno. Dajte se koncentrisati na temu, a u medjuvremenu razmijenite brojeve telefona i nastavite sa razmjenama intelektualnih udaraca. Dozvolite ostalima da uzivaju u lijepim postovima i zanimljivim argumentima na pitanje na koje nijedan covjek ne moze dati odgovor.
Unaprijed zahvalan.
A kako nemamo obzira? Pa zar se ne obracamo jedni drugima?
Ako ti se ne svidja ti nemoj da citash. Ja na primjer ne idem i ne citam na dosta foruma odje, bash zato sto mi se ne svidjaju diskusije tamo.
A sto je jednom covjek prepreka drugome je mogucnost.
Ti nisi ni svjestan koliko sam ja zahvalan Vanji sto mi je svojim primjerom pokazao stosta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks