Evo 2 hita od sinoc
England belongs to me
i
Prepjev pjesme, u nashoj interpretaciji, Barazh, barazh
Evo 2 hita od sinoc
England belongs to me
i
Prepjev pjesme, u nashoj interpretaciji, Barazh, barazh
Slazem se.
Skotsku bi pjeske izbacili, nadam se da ce oni ufatit taj baraz.. Srbija, Hrvatska, Turska su tu nedje sa nama ali ih se ne plasim uopste, od te tri hrvati mogu bit naj zajebaniji (jos ako ih cico budeo uzeo pod svoje)
Skandinavce i Irsku takodje mozemo izbacit... Ne bih nikako volio prije svega Portugal, a casti mi, ni Cesku koju nasi zeljno prizeljkuju...
O bosancima ne treba trosit rijeci, no da ako ukoche francuze za par dana.
Kako Sole trpa onu Ruskinju ono je presmijesno.Ali Mirkas,kakav je ono brat.Veli Sofro,5 napadaca u jednom momentu na terenu.Mirko ladno-Ima nas.Posle Sofro kaze ima dosta meceva u Italiji do baraza treba se sacuvat,a Mirkas ni 5 ni 6 no: I treba bit ispred Milana.Pa neka neko opet rece da Mirko ne zna naski da prica i da nema nista u glavu.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Mislim da je greška bila kad se počinjalo sa ovakvim načinom navijanja, ne može se tako na reprezentaciju, tu dođe svakakvih ljudi. Trebalo se prosto dolazit na utakmice bez ikakve organizacije, ako postoje neke ekipe neka okače zastave, spontano zapjevat neku pjesmu na utakmici i to je to. Ne možeš ti naćerat na silu 80% ljudi koji nisu htjeli da pjevaju, tj. zapjevaju samo kad mi imamo neku dobru šansu ili sl. . Pogledah sinoć snimak kad dođoh kući, pa Englezi kad zagrme s'vremena na vrijeme ne čuje se ni naš sjever ni jug.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ovo je sramota sta radi covjek sa u21... nakon 4 kola se mozemo pozdraviti od daljeg takmicenja...
pa to je i meni nejasno... ako se kome davalo sansi, dalo se njemu. nisi se pokazao, cao druze... ja mislim da je ta generacija dosta dobra, i da mogu dosta, ali sa ovim likom na klupu tesko. jednostavno covjek ne umije, nesposoban je potpuno da vodi reprezentaciju.
To traje o0davno, a ništa se ne radi po tom pitanju. Ako tu nisu kola krenula niz brdo ne znam đe su...ako ga sad ne smijeni (pošto ovaj sam neće podnijet ostavku siigurno) onda ne znam što treba da se desi pa da popije otkaz...
Što se tiče baraža, samo ne Srbi i Hrvati, pa ko god oće.
Ne znam sto jo treba da uradi lik kojem ne zelim ni da pominjem ime,da bi bio smijenjen sa mjesta selektora reprezentacije koja je najbitnija za dalji napredak CG. fudbala.Je li moguce da ce FSCG po ko zna koji put da zazmuri i kaze dobro je to,nisu bitni rezultati mlade selekcije...Ne mogu da vjerujem da ce me nacerat ljudi da navijam protiv u21 selekcije samo zbog jednog covjeka...Katastrofa !!!
Neka postavi neko ako moze taj Sofrov intervju sa Mirkom ili komplet reportazu sa IN-a
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Oksana je ipak hajlajt vecerasnjeg sportinga, kad je uzeo da joj mice ruku s mikrofonaili prica o AB revoluciji, ma sou sto je radio, tako mi je lijepo legla emisija veceras poslije onoga sinoc
Sofro aka Kazanova. Nije mi jasno sta mu je to znacilo sa ovom droljicom iz Rusije?! mozda da svima pokaze da nije pregorio i da i on prca nesto ljeti... Ajde to nego nadlgeda li ko iz IN-a sve ovo, nije mi jasno otkud mu toliko privilegije. Mora da ima dobar bonus kod Vojvodica. No da ne upropastimo ovaj topic njegovim biserima..
Oksana i njeno prelijepo poprsje![]()
Neka de bash su nam cool oni 'juznoamerichki' ritmovi u kojim nam prodje jedno poluvrijeme...
I da apsolutno kiks namjerno ili nenamjerno, ovamo nama aveta preko razglasa da se koreografija ispostuje a ovamo ladno preko nje stoji mali transparent jedne grupice i to preko slova D pa ispade I have a REAM...
Dobro joj zapamtiste ime.Dakle Oksana i njeno drzanje mikrofona i Sofrovo tugaljivo micanje njene ruke sa istog.Priceless.Ali kad je reka jedna istorijska analogija i ja sad cekam sto ce da izvuce a on AB revolucija,ao show.A jeste li primijetili osisano M na potiljku?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo i ja da pitam ka ovaj momak gore, može li ko izbačit cijelu emisiju ?
Kakvo ce bit navijanje kad su 3 navijachke grupe na stadion? Svaka svoju politiku vodi... Ajde za ovu jednu, nego su ove dvije muka...
I have a KONIKREAM
Slazem se.
moze li neko izbacit golove wales - switzerland...
a sto se ne zapjeva ni jednom skini gace vucinaaa
bar na sjever dje sam ja bio
nego ko neke pickice
aaaaaaa
ooooooooooo
eeeeeeeeeeeeeee
i onda se cudi sto niko ne pjeva, olos.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Evo nadjoh ja ovdje:
http://www.goalsarena.org/video/euro-2012/07-10-2011-wales-switzerland-euro-2012_de.html
Drugi gol, odlican pas za Bejla koji je majstorski zavrsio. Svaka im cast.
Sto se tice navijanja vodje su krive pa neka se kurce koliko oce,los raspored pjesama,neorganizovan,pocne da se pjeva nesto bzv.sto prvom pane na pamet cisto da bi se pjevalo nesto,i trebale su se vodje raspodijeit po tribini da pocinju pjesme,a ne svi se natrpali na sredinu preskacu jedan drugog,a ovamo se ne cuje ni sto pocinju da pjevaju preko megafona raspalog od 2 eura...
I naravno nasa vjecita boljka,evo mene prvoga,cio dan pred utakmicu se skace pjeva pije po gradu i na stadion prije meca i onda za vrjeme meca muk,svi pocrkali,no je nama bitnije da se na ulicu cujemo nego na stadion izgleda....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks