Aaa zasto?
Meni se ta ideja iskreno ne svidja, i ako je vecini nama forum dio dnevne rutine, tj ne prodje dan da makar jednom ne kliknemo da vidimo sta ima na forum...pa ga onda dozivljavamo previse licno... ali sve u svemu, forum je kao i portal cafemontenegro javnog karaktera, i cisto sumnjam da ce ga zakljucat na takav nacin, a i ne vidim konkretan razlog, tj od koga da se krijemo kad se svako moze registrovat
Njak Njak Njak
http://www.cafemontenegro.com/index....=8&news=202606
bravo redakcijo cdm-a !!!!
em photoshop, em slika sa neta, em ulice namju veze sa vezom, al hajde na gomilu da se sprdamo sjevernjacima i da narod pljuje odlicnost !
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Užas.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
iha ovo ce sjutra u sve dnevne novine
She is only here to annoy herself!
Postoje dnevne i postoje najdnevnije. Tek su počeli, Nsx.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Kolko je banovan i sto dadopg treba mi nesto da ga pitam?
Bice online za 4 mjeseca, tacnije 06-02-12, ~13:00...
Last edited by Igi; 06-10-11 at 19:11.
Originally Posted by Nk-001
You have been banned for the following reason:
Prodaja karata!
Date the ban will be lifted: 07-02-12, 18:00
Zasto sam banovan, kad sam postovao na topic za prodaju karata, otvorenu od strane Vas, draga administracijo i moderacijo???
Hvala unaprijed na odgovoru i maknutom banu!
KVARNI
A da naucis da citas? "!!! Crna Gora - Engleska !!! KUPOVINA KARATA - samo u ovaj topic!!!"
ovdje pise da postujes ako hoces da KUPIS kartu,a ne da je PRODAJES.
Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi
Rekoste da nemate veze sa portalom, pa sam odlučio lično njih da kontaktiram više puta ali bezuspješno. Pretpostavljam da poznajete barem nekoga tamo. Prenesite im da su krajnje nenormalni za novinare 'nezavisne agencije' sa njihovim tekstovima i načinom na koji biraju komentare za prikaz. Ono je dno dna pa i za društvo poput našeg.
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mogu da potvrdim da mi nemamo veze sa portalom osim sto je vlasnik isti. A ako zelis da ih kontaktiras samo ides na kontakt formu i sve je ok.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
To sam i uradio, nisu ni odg na pitanja tehničke prirode, RSS linkovi ne rade uopšte, probao sam na više telefona, bezuspješno
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kako mogu promeniti pass ako ne znam sifru za mail vise na koji mi je registrovan?![]()
Last edited by Oljce; 14-10-11 at 14:16.
Prvo promijeniš mail sa ukucavanjem postojećeg password -a.
Onda kada pormijeniš mail promijnei i pass tako da će potvrda doći na novi mail.
Pozdrav, samo da pitam sta se desilo sa mailom @cafemontenegro.com? Imao sam davno mail, a taj isti sam postavio prilikom registrovanja na hotmail. Sad da bih resetovao hotmail nalog, nova lozinka ce biti poslata na @cafemontenegro.com :apologetic:
Ja se recimo ne sjecam tog maila.....
pri cemu ti je registrovan potpuno drugi mail....koji cu ti poslati na PM
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Moze li mi neko reci zasto ne mogu tekst da prebacim u sledeci red pritiskom na enter? Ustvari, tekst dok ga kucam i pritisnem enter predje u novi red ali kad zavrsim i hocu da ga objavim on ide citav zajedno?! O cemu se radi?
:*
drzi SHIFT kad pritisnes enter, garantujem ti novi red
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks