E pa momci... JUUURRRRIIIIIIISSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
Ljudi, pogreshno ste me shvatili. Nisam ja izgubio optimizam ni nadu, vec samo realno procjenjujem da ce neiskustvo i gubitnicki mentalitet post-Cico strucnog shtaba biti opterecujuci faktor za nashe momke.
Nadam se da su ovo dezinformacije za Pavicevica, Young je i za Sava ooogroman zalogaj, da ne pricamo o Savovoj zamjeni. Mada, ukoliko Savo ne mogne da igra, vjerovatno ce Brnovic biti prinudjen da ubaci Bashu, pa ce Savic biti desno, mozhe i to nekako.
Deserve's got nothing to do with it.
E pa momci... JUUURRRRIIIIIIISSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Jasno kao dan. Na kontre se igra, i cao. Imamo Simona koji umije da povuce, imamo Jovetu, imamo Vucinica, pa i Beciraja. Brani go, umanji prostor izmedju linija tima kad se branis, i eto ti. To nam je najbolja sansa, ja sam ubijedjen u to. Jos kad bi mogli presing na sredinu da igraju, to bi bomba bila. Tu se uzdam najvise u Pekovica i Zverotica da odrade to.
DICIOTTO
Malo off
http://www.youtube.com/watch?v=pIbVe-GHvt4&feature=feedlik
:* Uh mora' sam (:
ja mislim da svi trebaju u napada pa sto bog , jbs nerjeno i sl. da ih tuknemo pa nek pogledaju mapu drugi put prije nego dodju![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vi ljudi zaboravljate Damjanovića, jedinog našeg igrača koji je Mančesteru da 2 gola, i to kakva iz kontre.
Mladen Božović, Zverotić, Savić Džudović i Vladimir Božović, Peković i Kašćelan, Vukčević i Jovetić, Bećiraj i Vučinić.
znaci 4 4 2 sa krilima joveticem i vukcevicem
pavicevic povrijedjen definitivno
Last edited by lepetanac; 07-10-11 at 13:30.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Svidja mi se postava, jedino mi taj Bozovic smrdi al' jbg kad boljeg nemamo, dako proradi nocas!
---------------------M. Bozovic---------------------
Zverotic-------Savic-------Dzudovic-------V. Bozovic
Vukcevic-------Pekovic--------Kascelan-------Jovetic
----------------Beciraj--------Vucinic----------------
eeee da su josh Basha i Pavicevic tu...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
kako se savo povrijedi bas nema srece http://www.mondocafe.me/fudbal/pavic...gleze-1576.php
Hoce li ozbiljno Beciraj igrati od pocetka ?
To bi bilo zbilja mudato ..![]()
BISOGNA VINCERE !
nego, najavljuju mahnitu kisu sa grmljavinom, jedino se ne zna kad ce pocet, pa sad ako bude pljusak ko onaj kablovski prosli mjesec mozda odloze utakmicu ? Ja ne bi volio, ali bi nasima mozda odgovaralo.
Samo da rečem da je na današnji dan prije 969 godina dukljanska vojska porazila 40000 Vizantijaca u bitci kod Bara i izborila nastanak prve slobodne crnogoske države.
Nadam se da ćemo ovo proslaviti još jednom pobjedom. Živjeli. :encouragement:
Eto je najavljen Beciraj od pocetka. Postava uopste nije losa. Ovo je pravi nacin da se kontrira Engleska igra, samo sto moraju Simon i Joveta pomagat presingu na sredini. Jedino nam je lijevi bek malo zajeban, ali nadam se da ce odigrat' partiju zivota. E` VIVA!!!
DICIOTTO
6 hours remaining![]()
Uz svu skepsu prema Brni&co, moram reci da mi se postava kao postava svidja. Jedina greshka je shto ne igra Jovanovic.Ajde Dzudovic je visok, mozhe i nekako da zamijeni Bashu, ali morao je rizikovati sa Jovanovicem pa shto bude. Jer na toj strani je Walcott, a Bozovic je strasno spor, o Pejovicu da i ne pricamo.
Naravno, uslov da ova formacija uspije je da krila budu defanzivna. Joveta i Simon moraju igrati prakticno wingbacka, pogotovo Joveta. Jer na toj strani je Bozovic, a njemu ce biti potrebna sva pomoc ovoga svijeta.
Deserve's got nothing to do with it.
Auuuu, Bećiraj u vezni red, Zverotić i Božović bekovi... formacija sa 4 napadača. Ovo je totalna kamikaze taktika.
Velika je šteta za Pavićevića, oće li barem igrat protiv Švajcaraca?
Nikad neću zaboravit ono njegovo izuvanje bugara. Nisam u životu vidio desnog beka da dribla kao Luis Figo...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Vukcevic, Jovetic, Beciraj, Vucinic.... Mi krenusmo napadacki nema sto![]()
Kad god sam razmišljao o ovoj utakmici prvo što mi je na pameti bilo je, dobro je Pavićević igra, on može da sačuva Janga...
Sad više ne znam što da mislim, bojim se da smo s ovim bekovima naj*ebali noćas.
I ja sam jedva cekao da se Pavicevic konacno vrati, ali sto cemo sad visa sila. Odradice to Zverotic kako zna i umije![]()
kakvo je vrijeme oće li bit kiše![]()
dje ima da se uzme ovo
http://www.millionlooks.com/images/plastic-raincoat.jpg
:mrgreen:
Last edited by kEDOWN; 07-10-11 at 14:41.
Ja odoh pud grada,aj pa da slavimo odje nocas i sjutra cio dan....
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks