Sto bi dao da mec odluci Savo Pavicevic,do sad nekoliko puta nije imao srece s nekim sutevima iz daljine iskosa,ali to bi mu bila nagrada za veliko pozrtvovanje od nastanka fudbalske repr.
Savo doktore !![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
^^
Nema price, covjek svaki put odigra i s povredom bolje nego polovina spremnih. Bas bih volio vidjet njegov gol.
Ne treba srljati previše u napad,sredinu treba držati po cijenu crvenog kartona jer ako prepuštimo sredinu nagrabusili smo...
joveta i vucina moraju da igraju blizu jedan drugom i da razmjenju pasove... i njih dvojcia treba da se mijenjuju na poziciji spica i poluspica i da od njih krece svaki napad.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Beco bi bio dobar posto ce ga sigurno kulirat i gledat ce Mirka i Stevana. A masu je brz i nikad ne petlja sa loptom sto zna da bude Stevanov i Simonov problem cesto. Sjecam se da se za Buducnost stalno vraca u odbranu i opet je prvi u napad. I moze to da radi cijelu utakmicu. Tehnicki je neuporedivo bolji od Djalovica.
umuntu ngumuntu ngabantu
savo je krio povredu citave nedelje ,bio je u KC sada ali ne igra sigurno
Ima li đe obavještenje o radu kafića u centru grada? Neko mi reče da će raditi ali neće točiti alkohol drugi kažu da neće uopšte raditi posle 5 sati treći da će raditi ali posle utakmice?Čudno mi je da ne postoji zvanično obavještenje
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Samo da se ima śes neđe, alkohol ćemo lako nabavit...![]()
#fakenews
Kako god bocu u ruke pa u grad,svrati se nedje u diskont pa u kese....
Kad krecu Nisicani ??![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Laciale, ti ladno napravi taktiku Barselone da je CG igra...Te visoka odbrana, te lopta od noge do noge, te kratki pasovi...Nemamo mi igrace za to. Najbitnije je da mi cuvamo gol i da ne gubimo na kraju prvog. Igra se na kontre, jer imamo igraca da istrce kontru,a i njihova odbrana nije bash slavna sa kontrama(sjetite se ENG-GER na Svjetskom).
Deserve's got nothing to do with it.
Kakvo je vrijeme u PG?
evo više od 100 tropskih dana i baš nađe danas da pada kiša.. ( da je jedna druga ekipa u pitanju odma bi bilo - što rade ovi iz uefe + villarato)
Danas u 17h, igra se utakmice NAVIJACI CG - NAVIJACI ENG, na starom aerodromu u kamp FSCG, pa ko hoce neka dodje
DEJO bio si i ostao genije!!! svaka cast sto ovi iz DAN-a nisu dobili akreditacije!!!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Puštite DAN jadni. Najgore im je s njima samima.
Iiiiii krećem za PG!![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks