Dje je taj stand ljudi
Podgorica,ja mislim...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Dje je taj stand ljudi
Važno je da si ti nama,ovako preko neta,tresnuo o sto onu rabotu,nadojenu junačkim patriotizmom i dao do znanja da ćeš ti,zaboga,biti na stadionu.A ovi koji imaju mozga i smjelosti da posumnjaju u pogrešne odluke pogrešnih ljudi na pogrešnim mjestima neće.Blago vi u pamet,tebi i sličnima.Ovo,naravno,nije namijenjeno svima koji podržavaju Brnovićevu odluku nego ovakvim mozgovima.
Koja je,po meni,blago rečeno katastrofalna.Ljudi,mi sjutra igramo sa Englezima i odlučujemo da čuvamo igrače za sledeći meč.Meni sama ta rečenica,kad znam da smo 'mi' Crna Gora,zvuči nevjerovatno.Meni bi prihvatljivije bilo da je Brnović izašao na pres i rekao - dobićemo mi njih i u ovom sastavu,šta ima veze.Ne,on je indirektno priznao tim potezom da mi protiv Engleske,sa ili bez tih igrača,nemamo šta da tražimo,da je utakmica unaprijed izgubljena.Podsjeća li vas ovaj stav na jednog bivšeg selektor Crne Gore?Mi smo,usput sa istim tim Englezima prije godinu dana igrali neriješeno.Na Vembliju.Tačno,imali smo sreće u par navrata,odlične reakcije golmana,Englezi oslabljeni povredama,neraspoloženi za igru,vjerovatno su nas i potcijenili.Ali mi smo izvukli remi,i par centimetara nas je dijelilo od pobjedonosnog gola,to su činjenice.Naravno,tada je na klupi bio drugi čovjek.
Očito je da se,posle Krajnčara,vraćamo Filipovićevom luzerskom mentalitetu.Sve i da mi do kraja kvalifikacija zabilježimo 2 pobjede i odemo kao prvi u grupi ja ne očekujem ništa dobro za reprezentaciju u skorije vrijeme,sa ovim ljudima na njenom čelu.
Raise my hammer,take my aim
Sto cini Recordare, jel ovo moguce? :hopelessness:
Opusti se druze, glupost je da ne odmorimo nekog od igraca, posebno Basu pa da ga izgubimo protiv Svajcaraca. Savic nije nista losije rjesenje od njega, jos ako se sjetimo da je on glavni krivac za primljen gol protiv Bugara.. Drincic je u zadnja dva meca bio najgori nas igrac, nikakve stete da odmori i protiv Svajcaraca. Problem je jedino lijevi bek, ali kad bolje razmislim, bolje da Jovanovic igra protiv Svajcarske nego da ga izgubimo poslije engleza.
Ovaj mec nam znaci puno samo ako Svajcarska ne dobije Vels, u suprotnom ovo je revijalna utakmica.. Volio bi i ja da dobijemo Engleze, ali sjetimo se zadnja dva meca i spustimo se na zemlju. Mene je takodje strah Bonje, jer ne brani i van forme je, to se odlicno vidjelo protiv Velsa. A nama sjutra treba golman koji ce cuda da radi kao na Vembliju. Pitanje je da li to moze Bonja koji u zadnjih pola godine nije branio na 2 meca.. Ja bih razmislio o Blazicu, ali da Brna skloni Bonju sa gola svi bi ga pljuvali.
ovo mi je upalo u oči...svidja mi se ovo što je žoBla sanjao, naopako će bit i to je to!
inače, nadam se pobjedi i vjerujem u momke, puštite selektora, pljujte ga ako i kad izgubi jer je presmiješno da ovako unaprijed pletete po Brni
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Dejo je gubio od Azerbejdžana ali je igrao neriješeno sa Italijom. Pritom ta selekcija SCG nije boba valjala. Glupo je što su makli Kranjčara ali Dejo poznaje Kapela pa možda može i nešto kršteno da savjetuje. U svakom slučaju bitno je da su momci budu motivisani i da daju sve od sebe u naredne dvije utakmice (a ne sumnjam da hoće) pa što bude.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
http://www.portalanalitika.me/sport/fudbal/39143-brnovi-odmara-trojicu-igraa-jedva-ekamo-da-pone-utakmica.htmlNormalno da se svi nadamo pozitivnom rezultatu. Njima je mnogo lakše da igraju na strani jer imaju četiri veoma brza igrača. Ako ih napadnete, onda su mnogo opasni. Tako da nećemo da se zalijećemo kao Bugari i ostali. Pronašli smo i mi neke njihove slabosti i pokušaćemo da ih iskoristimo. Sve jedno je da li će igrati Ferdinand ili neko drugi. Oni su jaki u svim linijama. Nama je bitno da pružimo dobru igru, da odigramo što kvalitetnije. Da li ćemo dobiti ili igrati neriješeno zavisi od mnogih sitnica. Sigurno da ćemo pokušati da iznenadimo Engleze.
Nidje ja u ovoj izjavi ne vidim gubitnicki mentalitet. Fino covjek kaze, ne traba se zalijecati sto je potpuno normalno. On cak i ne pominje poraz.
Je li ovo luzerski?
"Kada igramo na našem stadionu, nećemo ustuknuti ni pred Brazilom".
"Kako zaustaviti Runija? Hajde neka malo Englezi razmišljaju kako da zaustave Stevana i Mirka".
http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...a-clanak-41134
Last edited by filip__pg; 06-10-11 at 16:26.
Dje je taj stand ljudi?Ako ga ima uopste,posto je neko pomenuo!
Svako vidi sto oce da vidi. Recordare vidi Deja, Need2rock Fileta, ja vidim novi strucni stab koji treba ocijenit poslije ove dvije utakmice.
Meni je najjace kako niko .Bole-a ne yebe 2%.![]()
Stvarno ljudi recite dje je taj stand i mene zanima![]()
kakav stand?? za majice??
kod stadiona Buducnosti, ispod Loba, od 14-16h (bar je jucer tako bilo)
Ne shvatam kakvu ulogu pred ove meceve igra to sto je Dejo kao selektor bivse drzave remizirao i gubio od Azerbejdzana. On je u tim mecevima pokazao odredjene ogranicenosti kada je u pitanju vodjenje reprezentacije ali on NIJE selektor tako da je ta prica bar po meni suvisna.
Brnovicu i momcima puno srece jer ce nam ona trebati (naravno uz veliko pozrtvovanje i borbu). I ne dopada mi se sto je Stark sudija. Bojim se da ce suditi kao Etkinson. Ako uopste moze i gore od onoga sudjenja.
Stand vam na pocetku hercegovacke to vam je sve legea kacketi papirni 1 euro zastavice 1 euro majce 10 dresovi 50 i ono sot me najvise iznenadilo salovi na njih pise crna gora engleska a ispod srce na terenu
salovi su 15
Vidjeh da neki stalno navode Dejov Azerbejdžan kao argument pa zato...
Nadam se da je sav skepticizam što se suđenja tiče suvišan. Često se dešavalo da i Engleska i Švajcarska propuste velika takmičenja. Mogli bi i sad...
Jedva čekam da vidim momke na terenu sutra.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Neka izginu sjutra... Pa što bude neka bude. Ja samo tolko tražim!
Nemoj da ginu kumim te bogom, treba 11 zivih za Bazel.
Klub navijacha Crne Gore.
Kad vishe krochim na stadion neka me pljunu.
Slazem se.
Slusam sad na TV Vijesti da ce Montenegrin finest da "nadgledaju" koliko ce se piva popit u gradskim kaficima. E pa zamisli. E neka gledaju koliko oce, sjutra cu 20l da popijem, samo zato sto gledaju :mrgreen:
DICIOTTO
sat bi na SAT RTCG da nema prenosa na satelitski....oce li prenosit ko??? mozhda englezi???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
oce skaj, al dzazira i svajcarska nacionalna televizija
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks