Možeš li ti da shvatiš da pola cg razmišlja kao ovi iz saveza... Pola selektora bi razmišljalo isto tako... Nijesu to umislili dejo i brnović sami... Ne možeš tako da pričaš o nekome jer razmišlja drugačije od tebe...
Ako sam ja ubjeđenja da npr. CG ne treba da uđe u EU, to nije zato što mrzim CG i želim da je uništim, već jer mislim da je tako najbolje za nju... TI samo što ih ne nazva zločincima i ubicama jedino jer im se ne slaže mišljenje sa tvojim... Ostatak cg koji se slaže ko je*e...?
#fakenews
E pa budi siguran jer ti nekakav reprezent moze bit ova tema.
Bojim se da pitam ko će igrat umjesto Baše, nadam se da su Savić i Džudović makar, i da neće igrat Nepomenik.
Deserve's got nothing to do with it.
E zbog takvog shvatanja si ti spreman izgubit pola ekipe pred tu utakmicu.
Ne moze da se uporedi njihova igra kuci i na stranu, vidjecemo to i mi u Bazel, samo se nadam da cemo se provuc.
Meni je smijesno kad se nadje neki Rekordare ili slicni njemu koji pljuje Brnovica i cijeli strucni stab i zna bolje od njih kako treba odigrati kljucne utakmice, a vrhunac u fudbalu mu je kad je igrao PES, eventualno ako odigra neki termin malog fudbala. Sa druge strane Brnovic je sa tim momcima od kad je sastavljena reprezentacija, a ostali ljudi koji su mu savjetnici bave se fudbalom cijeli zivot. Ali sto znaju oni, samo treba da udju na forum i procitaju komentare iskrenih ljubitelja PES-a i tako da sastave reprezentaciju.
Ono sto mene najvise nervira je kako pred svaku utakmicu pocne neko pljuvanje i prognoze kako cemo da izgubimo i slicno, isto vidim i sad na internetu odma se dusmani aktiviraju. Umjesto da svi damo podrsku svojoj reprezentaciji uvijek se nadje razlog za pljuvanje. Nema veze, siguran sam da ce momci dati maksimum u ove dvije utakmice pa ce se onda kriticari pokrit usima.
Bez potrebe se pravi bauk od tih Shvajcaraca, jedino se tamo bojim sudjenja, sve ostalo nije neki problem. Dajte ljudi, oni nisu mogli da dobiju Honduras u utakmici od koje im je direktno zavisilo. Dobri su za defanzivnu igru, kad oni moraju da napadaju tu su mnooooogo gori.
http://www.youtube.com/watch?v=lDeZP_B1YS4
Ali molim te dobro zapamti ovo sto si reko.
Over and out.
Batalite ljudi, da ve ne kunem...![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Stoje ispred stadiona dva velika kamiona neke holanske kompanije za TV broadcast... Tri - cetiri reportaznih kola za HD prenos od strane neke HRT kompanije... Ali zato ni RTCG nije htio da zaostane. Devezli su uz onaj svoj kamioncic, sto im je inace sasvim dovoljan za realizaciju programa, svoju diku i ponos, sto se voznog parka tice... I jos ga oprali, za razliku od stranaca...
Uhapsiše ćaću Vejna Runija jer je namještao utakmice. Još kad bi mu uhapsili i maloga do sutra pa neka ga puste prekosutra...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Neka ga Džudović i Savić ishapse tih 90-95min, biće dovoljno...![]()
#fakenews
Zna li ko, u kojem su hotelu igrači Engleske??
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks